That fresh feeling,

I feel fresh! Grymt härligt, skulle tagit före och efter bilder. Men då hade jag skrämt bort läsare. Haha. Rakade skogen som växte på mina ben efter en veckas industriarbete, tog även bort den gröna mustashen jag fått av all skit på fabriken. Nu fattas bara fresh clothing och en god parfym(som mamma har fått för sig att det är okej att ta av. Men nu är den gömd.) som fattas.

Men två veckor är redan avklarade och det är bara två veckor kvar, fifan va fort det har rullat på. Men det har satt sig i kroppen också. Mina handleder mår inte bra.

Kanske ska avsluta med att efterlysa ett script som tvingar folk att skriva namn för att kunna kommentera blogginläggen?
Finns nog inget värre. Denna ingen som inte förstod Konspiration 58 inlägget, det är en dokumentär om att VM58 är påhittat, och är i scensatt för att visa hur lätt man kan lura folk genom media. Men i självaverket är det filmen som är iscensatt för att visa hur lurad man kan bli av media. Det finns ingen grupp som kallar sig konspiration 58 och tror att VM58 inte har ägt rum, fanns i alla fall inte.
2008-06-27 @ 15:03:24 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glamorös & Lyxig.

Det är helt fantastiskt, efter två veckor i arbetsbyxor, sportbh, boxertrosor och Tshirt så känner jag mig fräsch och lyxig bara jag tar på mig en vanlig BH och ett par jeans. Helt fantastisk känsla. Så nu ska jag ta på mig en BH och åka till affärn med mor min.

Fy fan va snygg jag kommer bli till helgen med vanliga kläder och smink igen.
2008-06-26 @ 17:28:57 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allt jag vill ha.

Jag blir vansinig på mig själv och allt jag vill ha. Runt jul och födelsedag brukar jag ha svårt att komma på saker, nu samlar jag på ideer om saker jag vill ha. Och det går inte ihop sig på något vis alls.

Jag vill ha en ny mobil, den jag är intresserad av ligger på 3990 kronor just nu.
Jag vill ha ett Macro/Zoomobjektiv till min kamera, dem jag kollat på ligger runt 3000 kronor.
Jag skulle behöva ett kamerabatteri, kostar plus minus 150 kronor.
Minneskort till mobilen hade varit bra att ha, men om jag köper ny mobil är det inte nödvändigt, kostar ca 200kr.
En messenger bag kostar runt 600 kronor ny, kanske man skulle fynda någonstans?
En mp3 behöver jag (inte om jag köper mobilen) kostar runt tusenlappen den med.
Sen vill jag resa med min kusin i sommar(Xkr), och jag vill beställa kläder från ett ställe till(för runt 600 kronor) och jag vill ha en kamerautlösare(300kr?), och jag ska ha pengar till gotland (1300), jag ska köpa present åt min mamma(ca 300kronor) och jag ska ha pengar att leva på och så vill jag gärna spara pengar(Zkr) också. Hur går den ekvationen ihop?

3990+3000+150+200+600+1000+X+600+300+1300+300+Y+Z=11440kronor + Xkronor + Zkronor+ Ykronor
Får ungefär 10 000 i lön efter skatt. Och det räcker inte på långa vägar.

Hur ska jag då kunna betala en liten söt laptop som jag just fick suget efter också? Hur fan sätter man stopp för sina viljor?
2008-06-26 @ 16:38:28 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Media har sina olika sidor.

Fortfarande lite facinerad av konspiration 58 som jag såg första gången på vår medialektion med Stefan. Den gick på tvåan nu, och går även imorgon vid 00.00 om man orkar sitta uppe och kolla på en ganska långdragen dokumentär om fotbolls VM 1958, och att detta aldrig skulle ha ägt rum. Men det är inte själva dokumentären som är facinerade i sig, utan att alltsammans är en bluff, att dem tror att det är en bluff. Man blir så grundlurad av att tro att det finns en förening som faktiskt tror att Vm 58 inte ägde rum, och man börjar tro att dem seriöst har studerat det här, men egentligen är det fejk.
Man kan luras äckligt lätt av media, ett bevis på det är just den här dokumentären.

( Bilden är från deras fejkade hemsida http://www.konspiration58.com )
2008-06-25 @ 20:13:06 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Världen är bra liten ibland.

Fick just se den där lilla reklamen på femman för deras sommarfilmer som bygger på riktiga händelser, Why I wore lipstick to my mastectomy var en av dem ju! Nu blev den genast ännu bättre, och jag vill se slutet, men den finns inte att ladda ner, någon som har den att låna ut?

Förresten så blir det VincentOff Shore Race i vår lilla stad, istället för Björn Gustavsson. Men det var inte själva grejen, utan att Vincent är son till Råger Pontare, det var grejen. Hade jag inte den blekaste aning om.
2008-06-25 @ 19:22:25 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


How to rob a bank as a half man.

"All day I slave for nothing, got me thinking how to rob a bank."
Jag märkte hur textraden gick in i mitt huvud och snurrade till när jag stod och sopade rent golvet på jobbet. Det stämde så bra. Men jag har inga exakta planer på hur det där bankrånet skulle gå till. Skämt o sido, jag har jobbat som en halv människa idag, dels för att jag har varit så satans trött(måste lägga mig tidigare ikväll och sova ut) men också för att vi sommarjobbare räknas som halva när dem räknar ut arbete per capita enligt somliga anställda på den där fabriken. Det ger bättre siffror. Men om jag då räknas som en halv anställd så ska jag inte jobba som jag brukar, för då borde jag räknas som 1.25 mot några andra fast anställda på det där stället.
Men man har bra kul bland Svennarna (Dem kallar oss för blattar, så det är ömsesidigt.)tvätten i alla fall. Lärde mig bland annat ett trolleritrick idag, och häromdagen visade Emir oss hur man står på händer och gör armhävningar.

Felet med industriarbete är att man får för mycket tid att tänka. Och man har inte tillräckligt att bry sig om. Allt blir negativt, och man ser fel man annars inte skulle lägga märke till. Usch usch usch.

En annan sak som är rätt rolig som jag märkt där om dagarna är att locken på lådorna får vi "flickor" inte ta. Jag orkar dem, jag bär dem rätt och allt det där, men det är mansgöra. Och inget mig emot, men det känns på något vis som att vi inte får göra det, för det är där deras manlighet visas. Gubbarnas sätt att visa att dem fortfarande har det. Haha.
2008-06-25 @ 17:11:13 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hälften jobbat, hälften tjänat.

Ojoj, idag har jag varit poppis. Inte haft så mycket att göra på jobbet under dagen heller, så det har varit passande. Fick först ett samtal från trafikskolan, som hade tänkt lite extra på mig och att gengälda mig en körlektion eftersom jag bara fick köra halva tiden förra gången. Och sen ringde Stefan och svarade på mitt sms om när skolan börjar igen, och direkt efter sa Jennie det, och nu läste jag även på mina kommentarer att Linda skrivit det också. Så antingen 20onde eller 21, och det verkar vettigt. Stefan och Jennie sa 20onde. Och Linda sa att ettorna börjar 20onde, vi den 21. Låter perfa!

Jag har hållt mig i styr idag, trots att jag trodde jag skulle få spader. Människor som vänder sina åsikter lika fort som en vind kan vända hör inte till min favoriter. Dem framstår bara som osäkra och jobbiga i mina ögon. Det är mycket snack och lite verkstad hos somliga på min kära fabrik. Men jag biter ihop.

Dagarna går fort nu, snart jobbat mer än hälften av min period på fabriken. Ser fram emot semestern!
2008-06-24 @ 16:17:49 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Malin har funderat.

På Midsommar hade hon nog tänkt länge och väl den där lilla blondinen, Malin. Dock i relativt nyktert tillstånd sa hon:
"Fridah, jag har funderat på en sak. Varför har inte ni förlovat er?"
Det är nog tredje eller fjärde gången jag får ungefär samma fråga. Tidigare har den varit formulerad till Skulle du kunna, eller vill du. Men det spelar egentligen ingen roll hur frågan ställs. Jag blir lika chockad och ställd varje gång. Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på det. Mer än att det inte hört till mina tankebanor innan.

(Säg gärna åsikter ni tycker om att förlova sig)

Men jag skulle hursomhelst vilja se min egen min den dagen jag får frågan, eller ger den och väntar på ett svar. Läskigt.
2008-06-23 @ 18:33:57 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ska gå och bli olaglig.

Gick in på Albins blogg och såg att han hade sett Jumper, den har ju jag också sett, (bara en liten notis för mig själv) bara att jag totalt glömt bort att nämna den. Vore rätt ballt att kunna hoppa runt sådär mellan tid o rum!

Påtal om film så tänkte jag sätta mig framför tvn efter jobbet och se klart Why I wore lipstick to my mastectomy vars slut jag spelade in igårkväll. Men som vanligt lyckas jag spela in antingen tennis i två timmar, eller svart skärm i FEM. Suck. Orkade inte stänga av inspelningen igårkväll, men idag var det fem timmar inspelat med bara svart bild och nån reklampaus. Fuck femman ibland alltså. Som gjort för att man ska gå och bli olaglig.

Idag lägger jag nog två söta ordrar på 5 plagg vadera när älskling och systra hans har kommit hem för att joina min beställning.

Det börjar närma sig ett konkret beslut, vad gäller att hitta på något med min kära(läs: älskade, inte förälskade) Anna. Är det förresten någon som vet när vi börjar skolan igen? (dålig info om att vågar jag påstå.)
2008-06-23 @ 17:48:33 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Why I wore Lipstick to My Mastectomy

In Brugees såg jag med älskling i torsdags. En jävligt udda film om yrkesmördare och deras uppdrag. Mycket sjuka repliker och konstiga utlåtanden, ganska kul film. Den är ungefär som I heart huckabees.

Och igår såg jag P2 som Malin tipsade mig om. Jag tror tyvärr att jag är bortskämd med genomtänkta filmer. Den här var lite väl brutal och detaljerad, nästan så jag ville spy vissa delar av filmen. Och man skrämmer inte direkt bort mörkerrädsla, och liknande genom att se den. Den var spännande, och trots att jag sa åt mig själv att inte skrämmas upp, så slog hjärtat mitt i 110. Så den ska väl ha lite creds i alla fall.

Ikväll gick Why I wore Lipstick to My Mastectomy på femman. Jag är svag för såna filmer. Den är rätt seriöst, eftersom den handlar om en tjej(hon som spelar barbie i Scrubs) som i ung ålder får cancer. Hur hon kämpar och velar innan hon vet vad hon ska göra med det. Och alla rädslor för att dö. Men den är ändå lättsam, eftersom det är just hon, Sarah Chalke som spelar huvudrollen. Och hon gör det bra med sitt nervösa snack som bryter ut i totalt kaos. Och hon får i alla fall mig att gråta, men samtidigt skratta. Tror det är en bra film att låta någon med cancer se. Inte sett hela än, men spelat in slutet eftersom jag måste lägga mig nu.

(bilden är från www.ew.com)

Godnatt.
2008-06-22 @ 21:19:25 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag och mina viljor.

Hela dagen har jag suttit och surfat runt på sidor som gett mig inblickar i allt jag vill ha. Jag har fördelat inköpen över sommaren, och snart ska jag väl även klicka på Köp. Så att + fem plagg trillar ner i min brevlåda, och ett objektiv(har ni rekomendationer eller länktips, skicka!) till min kamera på det, och ett minneskort till mobilen. Men jakten på den där fantasibilden av den perfekta väskan fortsätter.

Det är väl felet jag gör när jag ser något jag vill ha som jag inte kan köpa just då. Jag bygger upp bilden av det i mitt huvud, och sen när jag ska hitta de så blir det istället omöjligt att hitta den exakta. Men sommaren är lång, och något ska jag väl hitta?

Imorgon blir det tidigt jobb igen. Laddat mp3 med tre nya bra låtar också. Och en Anh uppepå det, det blir toppen.
2008-06-22 @ 19:59:32 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Pappa eller jag menar Staten betalar.

Jag håller med Maria på många punker vad gäller "Lagförslaget om att låta FRA avlyssna telefonsamtal". Men en sak som jag faktiskt inte tycker om förutom att det blir lite dubbelmening mot vår grundlag om yttrande frihet är att det kommer kosta oss massa pengar undermedvetet att införa den här lagen. Eftersom pengarna till att genomföra avlyssnandet måste komma någonstans ifrån, och staten lägger det som en avgift på telefonoperatörerna, och det medför att dem kommer höja sina priser till oss som kunder, så till slut är det vi som betalar, precis som vanligt.

Staten betalar,
men jag minns inte när jag blev en del av den?
2008-06-22 @ 12:47:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


My everything.

Älskling,

1
år och 11 månader. Det är stort.
Men vi kommer bli mycket större.
Tuffa som underbara tider,
dem kommer och vi tar oss igenom dem.

Du och jag.
Vi.


2008-06-22 @ 01:17:54 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inga mord i Midsummer.


Solnedgången i Köpingsvik.

Midsommaren firades på Öland - nu går det mot mörkare tider igen. Det var trevligt folk och god mat. Min rygg sov inte bra på luftmadrassen tyvärr, det är väl det enda man får klaga på. ... om inte vädret också kanske.
En jävla massa folk i Köpingsvik, inte att ifråga sätta. Kul var det att Malin och Matilda bodde i "uthuset" till stugan som vi bodde i. Mysigt att ha dem där också.

En lyckad bild på Matilda och Malin.

Rasmus och Emelie vid grillningen.

Simon, Julia och en tredjedels Jonas.

Simon och Kellers posé-bilder kanske dyker upp en annan gång. Haha. Utpressningsbilder.
2008-06-22 @ 00:30:37 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ilandsproblem som irriterar kvinnor

När (somliga) kvinnor har mens bör dem inte retas upp. Och kommer man till jobbet 40 minuter innan man börjar så borde det väl finnas en parkeringsplats, i alla fall en?! Sånt retar upp (somliga) kvinnor med mens. Och det fick jag uppleva igår. Min kära fabrik har inte tillräckligt med parkeringsplatser, och min mamma var inte glad, inte det minsta.

(Jag är glad att jag inte har såna problem !)
2008-06-19 @ 17:49:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första, och sista gången?

Jag är inte intresserad av fotboll, men idag gick det inte att undgå. Alla radioapparater vi äger på den där fabriken var på full volym, och man kunde känna spänningen i luften var gång det lät ungefär såhär:
"Och Ljungberg har bollen och han passar till Källström som tar den och dem närmar sig mål och han skjuter ... och ryssen tar den." Lät så rätt så många gånger. Haha. ... och ryssen tar den.
Efter rysslands andra mål sa min arbetskollega "Om Sverige förlorar ska jag åka ut i skogen och leta upp en stubbe som jag ska sätta mig på och gråta tills jag kommit över det."
Och när sportkomentatorerna sa "Nu är det över, sverige är utslagna. Ryssland vann." Så tyckte jag synd om denna lilla gubbe som ska ut i skogen och finna sin stubbe. Hoppas han hittar en bekväm en i alla fall.
2008-06-19 @ 00:47:16 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tre töntar, första dagen på high school...Jag och Kimpa(som alltid) såg lite film häromdagen. Denna gång Drillbit Taylor. Två töntar som (snart blir tre) ska börja på high school tror jag det är och dem vill ändra sin status denna gång. Men första dagen börjar inge vidare, så dem försöker på nytt, igen och igen och igen.. Owen Wilson som en av huvudrollerna gör filmen ganska självklar att ge en chans från första början. Och den var värd chansen, tycker jag. Som många andra filmer, medelmåttig, men ändå lagom för att vara duglig och underhållande.

(Härifrån är bilden)
2008-06-18 @ 12:49:34 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lokal-kändis med säkrad framtid på fabrik.

"Har nyheterna i Stockholm ring än? Nu är du lokal-kändis! "
Jag förstod inte vad gubben snackade om när han först sa sådär då vi började plocka ur våra gröna lådor. Men han hade ju minsann också läst min krönika. Och inte av att han hittat den i tidningen själv(för det sägs att han är för snål för att prenumerera på en) utan för att min stolta mamma har visat halva fabriken denna lilla tidningsartikel... jistaness.

Samma farbror tyckte(ironiskt) att om jag inte kom på något att göra när jag blir stor så hade jag stora chanser inom Dynamate. Hah, den som vill jobba där mer än nödvändigt är nog inte riktigt frisk..

Idag har jag lyckats sabba roboten. Men vi klarade av att lägga nedbrytningen över nyckeltalet i alla fall. (Börjar komma in i der där dynamit-språket nu) Men imorgon blir det ingen övertid, så då jobbar jag bara till tio över elva! :D
2008-06-18 @ 12:35:16 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens vuxna.

Dagens vuxna alltså. Jag säger då det, annat är det på vår tid.

Ett kort samtal mellan mig och min samordnare idag. Han började med att kommentera min ÅBRO-Tshirt.
- Det är det där Fridah kommer supa sig dyngrak på till midsommar, ÅBRO!
- Nehe du, det blir det inte!
- Nää, för du dricker väl sån där jävla alkoläsk?
- Nepp, inte det heller.
- Nänä, men cider då, samma sak.
- Haha, nej inte cider heller.
- Men va fan dricker du då?!
- Typ drinkar.
- ... mhm.. ja det kan man väl också göra.

Enda gången dem förmodligen dricker drinkar är när dem går på krogen, om dem mot förmodan inte dricker öl som vanligt. Och dem tar de klassiska varianterna också. Dem kan inte bättre. Stackars vuxna. ^^ Man behöver ju inte tvinga sig(okej, det finns säker dem som älskar det från början också) till att tycka om att dricka öl. Alkohol kan smaka väldigt gott också, utan att man ska tvinga i sig det de första gångerna innan man vant sig.
Men det finns ju en del i min ålder också, nämner inga namn(Pontus & co) som kommer växa upp till såna där öl-mags-gubbar när dem blir i medelåldern. Men då ska jag sitta där utan ölmage och smutta på min egenblandade drink. Haha.
2008-06-18 @ 00:41:41 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 dagar kvar bland intrigerna.

Jag ger den här idén gratis till första bästa tvbolag, en helt ny realityserie. Dynamate - Intrigernas fabrik. Jösses, om jag hade hela natten på mig och inte skulle köra (på riktigt denna gång) bil tidigt imorgon bitti så skulle jag förklara för er. Men jisses vilken fabrik det där är. Ingenting är omöjligt, förutom positivt tänkande. Seriöst, jag har 17 dagar kvar på det där stället innan jag kan gå tillbaka till att vara positiv. I hope I survive.

Nu ska jag väl borsta tänderna och krypa ner i min svala säng.
Godnatt.

2008-06-17 @ 00:54:58 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inte lika bra som en länk men...

Sara frågade om min krönika fanns någonstans att läsa. Och jag som inte har nyheterna själv tänkte att den kanske fanns på deras hemsida, men jag har inte hittat något i alla fall. Såhär är en halvkass kvaliteé av den i bildformat i alla fall. Hoppas den är läslig!
(klicka för större bild)

Arbetskläderna på ännu en gång. Vaknade för tredje gången(första gången av regn vid fyra, andra av att jag åkte till stans körskola i onödan) idag vid halv ett då jag gick upp och åt lunch och insåg att det var ungefär en och en halvtimma kvar tills man skulle åka igen. Och ikväll är det toyota-timma. Alltså övertid till 24.12. Wooohoo!

Det jobbigaste med det här jobbet är trots allt inte jobbet i sig, utan de sista 20 minutrarna av städning. Det är det som är mest ansträngande måste jag säga. Det andra flyter på. Men förutom städningen så är det jobbigt att inte ha något sånär kontakt med sin älskling under hela kvälls veckorna, då vi jobbar skift emot varandra.

Någon som vill hitta på något onsdag/torsdag förmiddag?
2008-06-16 @ 13:46:41 Permalink I rampljuset Kommentarer (2) Trackbacks ()


En midsommardröm?När jag öppnade min mejl idag hade jag fått ett ynkligt litet mejl. Men det var från Asos. Och jag gillar deras mejl. Men ännu mer idag, när dem gör reklam för en klänning som är slut, men finns i min ägo! Jag älskar den lika mycket nu, som när jag först såg den. Bilden på mig i mitten är från Josefins student förr-förra veckan.
Kan ju trösta den som hade tänkt köpa klänningen i blått med att det finns i begie-vitt också. Fin den med, men inte lika.
2008-06-16 @ 13:42:16 Permalink I garderoben Kommentarer (1) Trackbacks ()


DynamitHarry.

Jag fick veta när jag klev innan för dörren hos älskling att min första krönika med bild har blivit publicerad! I fredags tror jag det var, i Östra-Nyheterna om någon är intresserad av att läsa. Känns riktigt kul!

Strax iväg med min matsäck och arbetskläderna på till första dagen på denna sommarens arbete på fabriken. ^^

Förresten så måste jag säga att helgen har varit fantastisk. :) Nött en del filmer, och nött lite på min älskling. Ätit massa god fruktsallad och haft den underbart!

Kvällen blir väl jag, mp3:n och några gröna lådor. Jippie! Men nedräkningen har börjat. Bara fyra dagar kvar på jobbet innan midsommar.
2008-06-15 @ 14:06:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Doomsday.Kim och jag började se på Arn -tempelriddaren igår, men efter en kvar kom vi fram till samma slutsats. Svenska filmer funkar inte. Det finns ytterst få som går ann, men just att försöka se en sånhär film med en sövande svensk berättarröst, det går inte. Så vi bytte efter tjugo minuter(om ens det) till DoomsDay. Och den var över förväntan. Inte det bästa jag sett men helt okej fredagsfilm. Som vanligt handlar det om ett virus. Men denna är inte lika förutsägbar som många andra viruset-tar-död-på-alla-utom-en filmer brukar vara. Plus i kanten alltså.(Originalbilden kommer från www.firstshowing.net)
2008-06-14 @ 14:18:46 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


mogen nog att prata pension?

När jag blir stor, hahah. Jag har i alla fall lite ideer om vad jag vill, även om det inte har ett skvatt att göra med yrken. Jag vill ha min egen lägenhet nu med bums. Och jag vill ha dem här speglarna & riktigt bra belysning. Ser fram emot den dagen. (speglarna kommer nog innan dess men.. )

Tänk om man vore sådär äckligt rik att man bara kunde köpa allt man vill ha.

Har kommit fram till att jag inte ska göra av med alla pengar jag tjänar i sommar, höst och vinter. Utan det kommer bli en del sparande inför hemifrån-flytt. För då lär det ju behövas en del pengar. Haha, mogen nog att prata pension?

Nu ska jag nog ställa mig vid spisen(hör o häpna!) och laga lite tonfiskröra till lunch.

(Bilden är från IKEA.)
2008-06-14 @ 10:24:11 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på sommarlovet ...Igår var det skolavslutning, och idag är första dagen på sommarlovet. Jag var nyss inne på Dexter, och är överraskat nöjd över mina betyg faktiskt. Jag når aldrig upp till Josefins nivå, men det flyter på hyffsat i alla fall, och nästa år blir det ännu bättre har jag lovat mig själv.
2008-06-12 @ 15:12:38 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


The summer of 08.

Sommarlovet har börjat!

En fika på stan med flickorna efter avslutningen i aulan. En chokladmuffins och en jordgubbsMER fick det bli på Nilssons. När jag kom hem blev det lite FMA tills jag kom fram till att solen såg lockande ut. Jag tog med mig kudde och mp3 ut och hängde upp hängmattan och la mig då solen precis går i moln. Ligger kvar en stund och fryser, men molnen har ingen ände. Och det slutar med att jag går in, och då kommer solen fram. Blä för moln.

Mitt smink har kommit till Sverige idag i alla fall, bara att det fastnade i tullen som jag misstänkte och kostar mig därför 126kronor extra. Shit happens.

Jag har bara legat framför tvn och kollat på FMA sen jag kom hem och inte ens ätit något, det kanske man borde? Annat än chips dvs.

Har några ensamma dagar framför mig. Alla drar ju till Hultan. Och jag har inget riktigt bra svar på varför jag inte drar dit jag med, förutom att jag inte har pengar, ork eller lust riktigt.

Äh, nu lägger jag ner det här och gör lite mat och sen kanske man skulle se lite FMA? ;D

Förresten,


Grattis Micaela

till ditt premium! (för dina starka insatser i ryskan, haha)
2008-06-11 @ 15:14:01 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuka människor?

Jag kan inte tycka annat än att det låter lite konsigt när jag läser om en kvinna som är gift med en man, men sedan anlitar en mördare för att ta ihjäl sin man. Och att han sedan förlåter henne som att det var ju inte hon som tänkte mörda mig, hon bara anställde någon som skulle så det är okej. Det är väl inte okej när en livspartner vill ha död på en? (läs mer här)
Jag önskar dem kunde förklara hur det egentligen ligger till. För man blir ju nyfiken, och sen är det ju aftonbladets version också, och den tar jag med en nypa salt, men ändå?
2008-06-10 @ 19:23:54 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lika glad då(på samhällslektionen i ettan) som nu ...
En långhårig och glad PG(a.k.a. Shaggy)
Idag är han inte lika långhårig,
men säkerligen lika glad.

Grattis

till körkortet!
2008-06-10 @ 14:10:34 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentfirande långt in på småtimmarna.

Åkte upp till storstäderna i mitten av vårt Svearike i torsdags morse. Dagen var min kusin till ära, då det var hon som tog betygen i ena handen och den där mössan på huvudet och sprang ut från sin skola. Studentfirande med andra ord.

(En av Josefins kompisar skriver sin hälsning i hennes mössa.)

Släktingar och god mat innan vi kusiner(eller ja, dem är kusiner för mig och systrar till varandra.) drog Uppsala by night för att fira studenten. Vi åkte taxi med Taxi-Mona(världens härligaste, som snart blev bästa vän med Cilla) till stan efter förfest i Cillas lägenhet. Sen drog dem åt ett håll och vi åt ett och jag och Joss fann några av hennes kompisar som vi började att hälsa på genom att hälla ut deras öl. Inte med meningen alltså.

Jag fick träffa en annorlunda trio och under småtimmarna följde vi med trion hem till en av dem. I trion fanns "skrollan"(Mitt eget smeknamn) som har som livsuppgift att rädda världen, och verkar vara på förvånandsvärt bra väg. Och J som verkade lite för snäll för sitt eget bästa. Och sen C. som inte sa många ord under kvällen.
Det visade sig att "Skrollan" var från Småland och när hon fick i sig några öl började hon prata om dimensioner och att böja rum, vilket jag som tur var inte var ensam om att inte förstå mycket av.

(Uppsala vid soluppgång runt 5am.)

Kvällen blev morgon och framåt tre-fyra funderade vi på att dra oss hemåt, eller tillbaka till Cillas. Men studentnatt och lediga taxibilar var ingen bra kombo, vi fick inget svar förrens framåt halv fem då dem sa att det skulle ta en timma. Och då bestämde vi oss för att att ta första tåget hem. (Första som började gå den dagen.) Och insåg snart att pågrund av färgade dagar så skulle detta inte heller fungera, men då var taxi villig att hämta upp oss redan inom 10 minuter.

Trots att vi inte sagt att vi skulle sova hos Cilla så var det bäddat och två glas vatten framställda åt oss när vi klev innan för dörren. Vi vaknade dock tidigare än vad Cilla o Co gjorde, och snart gick(läs; skoskav) vi tillbaka till Uppsala för att åka tåget hem.

(Chokladfondue med algrens bilar!)

Efter mycket sömn och en kväll med chokladfondue-setet som hon fick av oss i studentpresent så åkte vi på Medeltida marknad dagen där på. En hel del tornerspel och udda stånd. Men sjukt mysigt. Efter denna tripp blev det vår hemfärd och väl hemma runt tio cyklade jag till älskling och kröp efter en film(dark water) som vi hoppade för att se slutet på ner i hans säng med hans armar runt mig.

(Jokrarna under tornerspelen. Inte nog med att det var ca 30+ i solen, han fick det ännu varmare.)

Äckligt långt inlägg.
2008-06-09 @ 22:18:50 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


I('m gonna) miss it.

Det finns stunder man kommer sakna när man inte längre har dem.
Cykelturerna till och från skolan med Malin, är en av dem. Vi pratar om allt möjligt, och jag tycker verkligen om att prata med henne. Vi gör det inte så ofta annars, men just den där stunden på vardagarna så blir det en hel del. Och jag kommer sakna det nu under sommarlovet, big time!

Gratulationer till Mica(n)ela som vann geografiprovs-tävlingen! Good work mate, själv fick man ett VG.

Just nu saknar jag även att ha någon serie att kolla på, längtar tills Heroes börjar igen. Men det är ett tag kvar, och jag ska ha en wunderbar sommar innan dess. Första solbrännan har redan satt sina spår, det känns najs!


2008-06-04 @ 17:47:02 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klassens dag.

Jag borde göra massa annat. Men det är inget mer än engelska i pluggväg i alla fall, och det är förbannat skönt. Nästa vecka är det lov! Fucking ledigt, gutt som bara den.

Jag och Malin var hurtiga imorse, något tidiga men vi hade kul i väntan på resten av klassen med några andra av våra classmates. Och dagen blev full av löjligt många skratt för min del. Solning, grillning och härligt umgänge. Suveränt.

Dock tycker jag att vårt "skolband" eller vad man ska kalla det för blir sämre och sämre med åren. Sen att de mindre barnen (högstadieeleverna) inte får stå med oss framför scenen utan måste sitta på lektarn ett tjugotal meter extra ifrån tycker jag förstör stämningen extra mycket. Det var inte heller mycket drag i år, eftersom det var ganska få studenter som kom till utropet, i och med årets alkohålförbud. Fjantigt tycker jag att det är med. Men men...

Min första körlektion(och nej, jag kan inte sjunga så jag menade åka-bil-lektion) idag, gick(nästan) som på räls.
När jag kom hem var jag visst tröttare än jag trodde och somnade i hängmattan i solen, härliga sommartider!
Nu iväg till alla de där sakerna jag måste göra innan dagen är slut.

Imorgon får vi veta resultaten på våra geografiprestationer, vem vinner - Mican eller Nea?
2008-06-03 @ 20:52:13 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm back on track.

Det var länge sen, men nu kände jag faktiskt för det. Får väl se vad fröken Falk säger själv. Detta, grillning och mys med kimball den allsmäktige har varit min söndag. Engelska plugg nu innan jag kryper ner i min säng.
2008-06-01 @ 21:17:23 Permalink Bloggdesign Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0