Det lilla barnet ..


Igår var Emma ett litet barn(se bilden), idag är hon ett stort barn.
Grattis på 18årsdagen bruden!

Geografin sitter förhoppningsvis. Det känns som jag har det.
Psykologin är klar för första riktiga inlämningen.
Nu är det bara engelskan jag ska kämpa på och klara av.
MVG's here I come!
2008-05-29 @ 20:26:29 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Media06's egna äventyr.

Lite bilder från den 28 Maj, då vi hade vårt egna äventyr till Växjö & Kalmar.

I väntan på att få gå in till TV4 Sydost.
Fredrika
, Malin och Emma, alla tre med luriga miner i ansiktet. Malin ser smått sur ut. ^^

I väntan på att få gå in på TV4 Sydost.
Emma
med snacks i munnen, vilken brud!

I väntan på att få komma in på TV4 Sydost.
Fredrika
med snacks i näsan, smaskens!

Inne på TV4 Sydost.

Lucia, Julia, Matilda, Sandra, Jennider och Liv väldigt intresserade av tekniken.

Inne på TV4 Sydost.
Jag hade inte tackat nej till ett sminkrum hemma.

Inne på TV4 Sydost.
Malin, jag och Hanna. Vi fick pröva på rollen som nyhetsankare.


Inne på TV4 Sydost.
Medans Stefan prövade på rollen som kameraman.


Fika i solen.
Sandra, Matilda, Anna, Hanna, Liv, Julia och Lucia.

Mot Kalmar Högskola.
Någon kör lite olagligt, i alla fall tills vi fick syn på polis-motorcyklisten. ^^
2008-05-29 @ 20:21:51 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ilska mot H&M.Nu ska jag göra mitt första påhopp, och det blir mot H&M. Jag är så trött på deras halvdana skit. Det börjar med att jag inte får någon höstkatalog, som jag vanligt vis får två av eftersom vi har två registrerade familjemedlemmar på H&M. Men hur som så kollar jag i Kims katalog istället om det är något jag vill ha, och då hittar jag något som jag faktiskt tyckter om, går in på Hemsidan och får veta att den inte existerar i den färgen.
Sen när jag hittar ytterligare ett plagg jag tycker om så kommer jag till en H&M affär, men dem har det inte i affär.
Då går jag in på nätet för att beställa den istället, och Kim och hans syster hakar på och vi beställer tillsammans, men sen visar det sig att alla saker utom min klänning finns att köpa nu med bums, den kommer i såna fall v.28. Och då blir det dubbelfrakt, och jag kan inte beställa den för priset ligger under minsta tillåtna köpgräns.
Jag blir så sur på allt som är slut, allt som inte funkar, allt som bara finns på nätet, eller bara finns i butik.
Förfan.
2008-05-28 @ 22:11:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Look at us, we're on TV!

Jag gör ett uppehåll i mitt geografiska pluggande för att sammanfatta dagen med några korta ord och för att hinna smälta alla de sidor jag just läst om lokaliseringsfaktorer och fan och hans moster. ^^

Sju trötta flickor satte sig i en minibuss och åkte till Växjö med sin medialärare imorse vid tjugo över sju(De andra fyra åkte bil med Anna). Äventyret började i Växjö (Eller egentligen påvägen dit med vår fartgalna Stefan.) där vi besökte Tv4 Sydost och fick vara med och se deras live sändning. En söt farbror med sju långa rynkor i pannan pratade mycket om deras jobb och ännu en snubbe talade om hur reklam fungerade. Intressting!


Vi tog oss igenom Växjö-stad på en knapp timma, men att jag inte hittade någonting(mer än en skjorta som jag ångrar nu att jag inte köpte) var bara bra för min stackars tunna plånbok.
Efter en biltur till och en Yoggi så var det dags för Kalmar Högskola där vi fick en rundtur av Stefans gamla lärare "Ackel". Gigantisk skola som skrämde livet ur mig bara av tanken att springa runt där och leta efter alla salar. Men de verkade vara en rätt vettig skola ändå.
Resan hem blev förvånadsvärt lugn, kan ju berott på att vi låg bakom en Polis-motorcyklist en ganska lång bit, sen fick vi ju se Stefans lilla röda hus med.
Sammanfattningsvis, så har det varit en bra jävla dag. Härligt, men utmattande.
Kommer sova gott inatt i alla fall.

Över till att sammanfatta geografin nu kanske, tschys!
(Fler bilder kommer senare.)
2008-05-28 @ 19:14:12 Permalink Resor Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sega som vinegum.

Jag sitter och väntar på mina paket. Asos hade tydligen skickat det i torsdags, men än har jag inte sett röken av någon avi. Och de som ska skicka mitt smink är sega som vinegum, har bara packat det än så länge, inte ens skickat! Hmrf.
Men men, så länge det hinner komma till studenten, och då blir jag glad.

Imorgon ska jag bli tvungen till att ställa min väckarklocka på tio i sex sisådär. Känns väl mindre kul, men dagen som ligger planerad därefter ser jag faktiskt fram emot. Ska nog flytta lite pengar nu när jag har det i minnet så man inte kommer till Växjö & Kalmar imorgon utan ett öre att handla för. Skulle inte vara roligt.

Fick positiv respons från människorna på Östra Nyheterna. Så nu är det bara spänningen att få se dem publicerade i tidning som fattas. Ska bli kul.

Men hörrni, snart är det sommarlov för sjutton gubbar! Glada miner, snart får man koppla av helt och totalt!
2008-05-27 @ 16:51:02 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen klar.

Äntligen är jag klar med alla 8 krönikor, jag ska alldeles strax öppna ett mejl och skicka iväg dem. Stefans råd om att snacka igenom mina tankar med någon funkade bra, en trevlig cykeltur hem från skolan med Malin gjorde susen. Och så lite extra glädje i den i och med att hon sa många snälla ord.

Japp, jag står utan gossip girl, utan lost och utan Heroes. Är det värt att börja titta på en ny serie och ha hundratals i höst? That's the big question.

Jag har mycket att göra denna vecka. Satsar på Psykologi och geografi som mest, för jag har lovat mig själv saker där. Nu har jag chansen till bra betyg och jag ska ta den.

Ett studiebesök i Växjö och Kalmar på onsdag som jag ser fram emot!

2008-05-26 @ 22:10:59 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


& nu då?

Nu börjar det bli sorgligt det här.
Säsongsavslutning för LOST också.
Va fan ska jag kolla på nu då?
2008-05-25 @ 19:07:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Det känns inge vidare med säsongsuppehåll. Första säsongen av gossip girl verkar vara slut. Taskigt. Det känns sådär när det går sakta men säkert nedåt på kontot också för den delen. Köpt ännu mer nu. Kvitt med mor och far, nu ska det bara betalas tillbaka lite pengar till Kimpa så är jag tillbaka på säker ekonomi igen, så länge jag inte köper ännu mer.

Jag kommer bli glad ägare av en ny underbart fin klänning i veckan i alla fall, något värt pengarna. Bara hoppas, hoppas, hoppas att den sitter som den ska!

Så nu när jag inte kan kolla på varken Heroes eller Gossip, så får det bli lite Lost igen,
sen kryper jag ner i min stora säng, under mitt läskiga skåp och hoppas på att det inte trillar ner i natt heller.
2008-05-24 @ 00:24:58 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Work out.

Friluftsdag med ettorna idag. Fick mig min dagliga motion, minst sagt. Cyklat i motvind (för sista gången) på den där äckliga cykeln som knappt går att trampa på. Och sen gått nån mil, visserligen med bra sällskap. Sen kommit fram till matstället vid Viljan SOK, och ställt oss i matkön utan dricka och ketchup. Mmmm.. köttbullar och potatismos, enbart. Torrt och tråkigt. Sen cyklat hem i motvind och mött Falk på vägen. Komiskt att jag ska träffa på henne i hennes område de få gånger jag faktiskt cyklar förbi. ^^

Men nu blir det lite mer Gossip Girl, tvivlar på att det reder ut sig för Serena i detta avsnitt, men det måste bli bra någon gång!
2008-05-22 @ 21:58:38 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


No happy endings.

Läskigt hur nära inpå något kan komma på bara ett par sekunder. Först har man inte en aning, sen får allt betydelse. Jag förstår fortfarande inte riktigt hur något sånt kan hända. Jag är nog mest förundrad över hur det tvär vände i mig när jag fick veta vem han var. Då var han inte bara en person, utan någon. Ibland önskar jag att människan inte var så hopplöst mänsklig. Jag vill kunna göra något, men känner mig hjälplös. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2514191.ab

Mycket händer i vår lilla stad idag, vi har två stora "nyheter" på aftonbladet och i andra tidningar. Den andra är bombhot på OKG, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2517392.ab.
2008-05-21 @ 21:37:52 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


I hörnet av världens stökigaste rum.

Sitter i ena hörnet av mitt rum, stökigare än någonsin. Men jag har allt annat än tid att städa, till min mammas förtret. ^^ Jag har spanska uppsats, mediauppgift, psykologin och mina krönikor som helst ska vara klara i slutet av veckan, utom uppsatsen som ska lämnas in imorgon. Men jag har mer jag hade tänkt hinna mer som det där avsnittet av gossip girl och Desperate housewives som är ikväll. Sen ska jag ta mig ett spinningpass och förhoppningsvis slutföra mitt projekt ikväll också.

Som tur är så har jag sovmorgon till fem i elva imorgon! Att jag sedan slutar vid 13.10 gör inte saken värre direkt. Men nu mera tid åt det som ska göras, än detta. bye!
2008-05-20 @ 16:27:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gossip eller Krönikor?

Jag stod och funderade på om jag skulle se ett avsnitt av Gossip girl eller vara duktig och göra klart någon av mina krönikor. Det blir nog inget med det som de säger. Det blev inget med det heller. ^^ Istället har jag på två dagar blåst bort ca 1000 kronor på något jag inte ser röken av förrens om några veckor.

Dessutom hade jag en förväntad peng att hämta ut hos mamma och pappa för maten jag betalade när dem var i Italy, men den skulden minskas drastiskt med mitt projekt som skiter sig lite när det har lust för, och snart går jag väl back istället för plus.

Jag behöver ett sommarlov med sommarjobb snart. Jag klarar inte mer, eller min ekonomi gör inte.
Och det är ju trots allt bara 23 dagar kvar så. ;D
2008-05-19 @ 21:49:51 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett telefonsamtal på 1h, 2minuter och 20 sekunder.


Jag hade nog det mysigaste samtalet på riktigt länge idag, med min kära farmor. Hon pratade på och gjorde det hela väldigt lätt för mig. Hon är så söt, och berättade massor av intressanta saker som kommer bli perfekta om jag får ihop det på något bra sätt till min media-uppgft.

Igår blev det "förtrollad" ("enchanted") med Kimpa och supergod kladdkaka med rosa grädde & coctailbär. Idag efter att jag cyklat hem trodde inte min mor och far på mig, när jag sa att jag varit hemma sen en timma tillbaka, eftersom dem inte ens märkt eller antagigt att jag kunde vara hemma. ^^

Nu ska jag sätta mig ner och koncentrera mig yttligare lite. Förresten så ska jag leka lite med mitt nya pimp-projekt i veckan eller nästa. Spännande.
2008-05-18 @ 15:49:14 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Annorlunda film.

Såg Semi-Pro igår, och skriver det enbart här för min egen skull. För att jag tyckte det var en sövande film som jag inte tror jag har intresse av att se igen. Men det kan ha berott på att jag var trött, riktigt trött igår kväll.


                                                                                            (Originalbilden är från www.instantriverside.com)

Andra filmer jag sett på sistonde är 10,000 BC What happens in Vegas och Bulletproof Munk. Alla tre helt okej, What happens in Vegas var en av de roligare, med ganska självklart slut dock. :/ Men mer film blir det ikväll, iväg till my love nu, bye bye!
2008-05-17 @ 20:23:15 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stop aging at twenty.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Humöret är inte på topp, och jag vet inte hur många gånger jag nysit(stavning?!) ikväll.

Kan ju berätta om min söta pojkvän som inte vet mycket. ^^ I förra veckan någon gång kom vi att prata om vad jag tror är en film om jag inte missminner mig, 21. Och jag frågade om han visste varför den hette så och la till lite på skoj att det kanske var en film för honom, och andra i den åldern. Men han förstår inte vad jag menar och säger "jag är inte 21 om du syftade på det", stackarn kom snart på att visstifan det var han ju. Kan inte vara lätt när man blir så där gammal, ett år plus eller minus liksom. ^^

Vaknade vid kvart i nio i morse för Sofias skull och kom ut med extra batteri till kameran åt henne. Trött som få, men jag hoppas det blev några riktigt fina student bilder! :)
2008-05-17 @ 19:55:29 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lustiga ord & nationella prov

Sagabiografen ikväll, med mina girlfriends(önskar att det var några fler av dem som skulle med). Massa onyttigt godis och gott sällskap. Onyttigt åt jag tidigare idag under nationella provet i engelska, jag tror att det gick bra. Jag hoppas att det gick bra. Nu är i alla fall alla nationellaprov i engelska över, matematiken är över och snart är även spanskan över! Det har gått rätt så bra för mig på de senaste proven, men jag ska inte ta ut glädjen i förskott, inte fått tillbaka engelskan än.

Jag är glad för min älsklings skull som fått sitt tidigare jobb tillbaka, på heltid denna gång! :)

Kändes som det varit helg, och nu var måndag idag när jag cyklade till skolan, efter gårdagens studiedag. Men imorgon är det helg på riktigt! Har dock ganska mycket att göra i helgen! Ska skriva klart krönikor, fixa intervjun, laga min skjorta, umgås med min älskling, börja på psykologiarbetet och öva lite spanska. Ska jag väl hinna med.

Lärt mig massa nya ord idag här är några av det annorlunda orden som tagit plats i mitt ordförråd. ^^
Promiskuös; Lössläppt, sexuellt utsvävande. Promiskuöst, adj. som har att göra med promiskusitet, lössläppthet. Många partners i tillfälliga förbindelser.
Stjärtrussin; Kulformationer av exkrement hängande i den till analöppningen närliggande behåringen. Alternativt rumphårbajsklump (haha) eller kangelbär, konkelbär och kankelbär.

Nu är både jag och ni lite mer allmänbildade om ni inte redan var det. Förmodligen. ^^
2008-05-15 @ 17:08:14 Permalink Flickan med H Kommentarer (4) Trackbacks ()


Pasta.


Väldigt simpelt,
- Stekt Bacon
- Pastasås
Gorgonzola
- Färsk Fettuccine (med spenatsmak)
- Färdig Tzatziki


Supergott!
2008-05-13 @ 18:50:01 Permalink Mat & sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag & min kamera,
Två helt olika bilder.
Säg vad ni tycker.
2008-05-13 @ 17:01:05 Permalink Fotografier - Natur Kommentarer (1) Trackbacks ()


As the sun rise.


Många nya infallsvinkar på livet.
Många främmande meningar.
Smälter det sakta men säkert.

Jag är ganska säker på vad jag vill och vad jag kan nu mera. Och var jag har folk. Det känns tryggt. Men omvärlden slutar aldrig överraska, och tur är väl det. Annars vore det ju tråkigt.


2008-05-13 @ 16:52:05 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mutor.


En jävla massa sprit kom hem idag, och givetvis mina päron med den. Och det lönade sig lite att låta dem åka till Italy, här har vi resegåvorna. ^^ (Sen om det är gåvor eller avbetalning på veckans mat återstår att se.)

Dock är jag redan trött på mammas gnäll. Slipper man aldrig undan right?

Hunnit med ganska mycket idag, trots att jag skulle hunnit med mer egentligen. Städat, handlat, bakat, lagat mat och funderat lite på mina krönikor. Plus i kanten hade ju varit om jag hunnit skriva lite dagbok, fixa länkarna här på bloggen och börja på psykologiarbetet, men det hanns inte med..
2008-05-12 @ 22:15:17 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


MineralMakeUp


Här är en bild på mina bedårande sminkburkar som jag skrev om tidigare(klicka här för att läs det). Riktigt dryga små burkar. Jag trodde dem skulle räcka en sminkning, men jag har snart haft dem en vecka och de ser fortfarande orörda ut.
2008-05-12 @ 22:08:50 Permalink Fotografier - Ting Kommentarer (1) Trackbacks ()


Annorlunda varma mackor.

2008-05-12 @ 21:59:36 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


(grill)fest.

Vaknade brevid den där snygga snubben jag fann på stan igår(min alldeles egna älskling dvs.), stel i ryggen och med en mobil helt geggig, av vad jag tror är marshmellows. ^^

Här har vi ett inlägg tillägnat David, eftersom han välkomnade mig till grillfest i Vånevik, fast varken han eller jag visste att jag skulle dit, och jag visste heller inte att det var grillning på G. Men det hela löste sig. Imponerade på mig själv igår, Pontus ringde en halvtimma innan jag skulle(enligt honom) vara klar, för då kom dem och hämtade mig. Och jag duschade, hittade kläder, sminkade mig lite och packade ihop allt på denna korta tid. Plus att min kära mor och far som inte ringt på hela veckan skulle ringa just då, och sen mormor och morfar, och sen älsklingen min. :)Men det magiska med kvällen var nog inte min fina blandning(sprit, vin och apelsinjuice...), inte heller den trevliga stämningen där(dock, var den najs!) utan att inte en enda mygg-jävel bet mig under kvällen. Trots att det svärmade av dem! (dem älskar mitt blod annars...)

David blev för övrigt lite snyggare i sin frilla som jag & min platttång stod för. ^^ Sen att daxvax förstör det hela totalt, det är ju en annan femma. Fattades bara att jag hade fått klippa hans lugg lite med. Haha.

(Hade inte med mig kameran, så bilderna är tagna med sunkig mobilkamera.)
2008-05-11 @ 18:53:16 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gårdagens

Igår var en omtumlande dag. Extra lektion med matte på projektarbetstimmen och mattepluggandet fortsatte när jag kom hem från Kim och födelsedagsfirandet hos mormor. Flera timmar av plugg, tills jag bara ville spy på de. Men nu är det nationella provet gjort som sagt, och jag slipper matematik för resten av min gymnasietid, så himla skönt!
Och där mellan extra matten och Kim så hann jag med att träffa Lina&Co(från Östra nyhterna) också. Ska nämnligen skriva lite krönikor tillsammans med Julia Bergman i sommar. Och jag visste att jag skulle träffa dem i går, men inte att det skulle vara fotografering och hela alltet. Blev väl någon bra bild i alla fall, hoppas jag.(Trots att jag i hasten bytte om till jeans och tog på mig lite mascara istället för mitt sömnlösa ansikte och mina mjukisbyxor.)


2008-05-08 @ 19:05:56 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Precis skrivit nationellt prov i matte,

INGEN MER MATTE!
Nu slipper jag äntligen den här skiten.
2008-05-08 @ 14:45:59 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


I like brown sugar.

image238
Haft trevligt sällskap av två damer idag, en neger(mörkhyad om du föredrar) & en rödtott. Vi bakade kladdkaka och jag fick ett infall med att sätta lite färg på Malin. Sen var det ju inte bara en liten kakaofläck på kinden, utan det hela slutade i ansiktsmålning för hela slanten. Vackert ju?
Nu kan hon ju få sin Chris Brown, när hon själv är Malun Brown. ;)


(Bilden är för övrigt väldigt photoshopad, om inte det redan syns. ;))


2008-05-05 @ 21:33:15 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Say hello to Ella,

image237
Jag låter bilden tala för sig själv i stort sett,
tog en glass med topping med Sofia och Ella i regnet idag.
Mysigt & Blött.
2008-05-04 @ 22:15:31 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skillnaden som gör plånboken glad.

image236
Upptäckte en rätt kul sak i Kalmar i Fredags när jag fann dessa skor. De ena är från Åhlens, de andra från Klintheims, men vem ser egentligen skillnaden när man har fötterna däri? Inte jag i alla fall, men min plånbok gör, och den är tacksam.
2008-05-04 @ 22:12:39 Permalink I garderoben Kommentarer (0) Trackbacks ()


Where is everyone 9.30 in the morning?

image235

Det märks att det är söndag? Det märks att det är lite tidigare än vad folk är vana vid en söndag? Boooring.
2008-05-04 @ 09:36:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ordning i Oredan

image234
Ett långt snack med PG, nya projekt, städning och uppsättning av mina sänglampor.
Det är min kväll, PG's är jobbigare & hur ser din ut?

2008-05-04 @ 00:17:30 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lättlyssnat dunk-a-dunk.

Madonnas senaste skiva Hard Candy är inte dålig, inte suverän, men just nu duger det som lättlyssnat dunk-a-dunk i mina högtalare.

Var i Kalmar igår, regnigt, fuktigt och dystert. Men shoppingen var inte dålig för min del. Men jag fick ihop ganska mycket för ganska lite pengar ändå. Värre för mammas del, som (för första gången någonsin?!) inte köpte något alls på IKEA. Med ett kvitto på totalt 606kronor betalat på IKEA så ska de nu hända saker i mitt rum, främst min garderob.

Idag lyckades jag köpa present till far min också. Äntligen. Men vi(me & my love) gick till första bästa Dressman(även enda) och köpte det jag sett i Kalmar, för att inte vara allt för knölig. Sen om han använder den eller inte är inte upp till mig, jag tror han skulle passa i den i alla fall! Ännu ett vuxenpoäng att plocka, att köpa en present för en summa som förut var dyr för mig, men numera är välvärda pengar, eftersom det är en present.

image233
Ljusgrön/Vit randig tröja, Gula solbrillor, Blå T-shirt, Ljusblått Linne, Grön T-shirt, Liesta lampa (x2), Hårtoffsar, Ansiktsvatten, Blågröna Shorts, Vita skor, Påslakan Hedda Rand & Textilpennor på bilden. Köpte i övrigt Skohylla, galgar, trådback och flyttlådor också.
2008-05-03 @ 22:13:20 Permalink I garderoben Kommentarer (0) Trackbacks ()


Galen Panna

Min mamma måste älska den sterila doften av Klorin i badhus, för just nu fyller hon åter igen vårt hus med denna fruktasvärda stank. Känns ju för jösse namn(som Kim skulle ha sagt) som att näsborrarna fräter sönder av inandningen.

I helgen, tänkte jag skriva, men det är för fausen bara torsdag! Härligt. I går var det Valborg, och den var minst lika lyckad som förra årets. Trots att Pontus var besviken på mig och allt va han sa (Bullshit). Några omgångar Galen Panna och grillad fläskfilé med potatissallad, och sen få somna i min älsklings(som för övrigt har (läs:hade) ett för jävla dammigt rum!) famn, inte fy skam!

Med pappas ICAkort i mina händer och deras väskor packade så ser jag fram emot nästa vecka. Svårt för att min mamma att inse att jag faktiskt vill stå på egna ben en vecka, att jag kommer klara mig. Egentligen hade jag också velat packa min väska, hade inte sagt nej till lite extra sol, men nu är det här deras resa, och då ska inte jag med. (enligt mig själv)

image232
Kundvagnsrace på Maxi någon?

2008-05-01 @ 16:30:02 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0