Under ytan: filmuppdatering.

Det kan vara ganska kul med föreläsningar och Tema dagar, i alla fall om man heter Micaela Andersson.
Tråkigt nog missade jag Pontus kommentar innan Nils Axel Mölner gick på scenen. "Åh, han ser skittråkig ut." och verkligen var såhär;

Mican har sjukt roligt åt Nils Axel Mölner på föreläsningen från MILKAS.


Jonas Ljung drar upp Emma Boström i vår klass på scen för att lära henne trolleritrick.


Ytterligare en filmsnutt med Emma & Jonas Ljung. Roligast i slutet.
2008-10-24 @ 17:07:57 Permalink Musik & Videos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Under Ytan.


Temadag: Under ytan. Om kärnkraft och dess avfall. Fick lyssna och se Jonas Ljung in action(hade ingen aning om vem han var innan). Men jag tyckte inte han var lika rolig som snubben som föreläste på Kickoff för UFföretag, vars namn jag glömt nu. Tackvare sällskapet så gick dagen ganska fort.
Och som tur var hade dem inte så långa föreläsningar att man hann somna mellan varven, som man annars kan lyckas med. Tävling i slutet av dagen som skulle göra att man ville stanna till slutet, och jag vann 2 biobiljetter. Tackar och bugar.

Mera packande nu, och sen lite spinning!filmklipp kommer nog imorgon.
& vad gäller er som har Internet explorer, så är förbättring på väg.
Imorgon kväll ska jag försöka fixa det.2008-10-23 @ 20:06:40 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Abstinens.

Har man abstinens så har man. Borsta tänderna, krypa ner i sängen och kolla på de första avsnitten av True blood (igen) på Canal plus first. Dem har ju börjat sända dem i sverigen nu. Och får jag inte se nya avsnitt på två veckor, så tager man vad man haver.

Godnatten!
2008-10-22 @ 22:14:49 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


A. M. Andersson.


Micans blogg (http://Micaan.blogg.se/) är som LOST(TV-serien dvs.) har jag precis kommit fram till. Man ser ett avsnitt, får svar på frågor man inte undrat över, men ändå tyckte var intressanta och episoden slutar med att man har fler frågor än när man började kolla. Samma sak med vår mystiska lilla Micaela. Ibland önskar man att man kunde läsa tankar.

Men jag tycker om henne för det, eller kanske just därför? Ännu en fråga.
2008-10-22 @ 18:21:40 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fika & god mat

En mysig fika med mina flickor idag. Men tveksamt ever again på C.H. Gillar det inte längre. Men sällskapet var det absolut inget fel på. Kom till och på nya ordlekar i bland allt snack och prat. Snart igen.

Och nu ikväll gjorde jag smaskiga mackor åt mig och far. Varma mackor med fetaost, Guacamole, ost, skinka, tacosås och tomater på lite blandat i olika kombinationer. Supergott. Överträffade mig själv.

(P.s. Enligt en hälsoprofil jag och min far gjorde idag, så är jag äldre än far min. ^^)
2008-10-21 @ 22:42:41 Permalink Mat & sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2 år & 3 månader.

Man lär sig något nytt varje dag. Idag har jag lärt mig att man ser olika på olika saker. Och då menar jag lärt mig mer än jag redan visste. För det visste jag ju. Vi är olika, och ser saker olika. Har nog bara aldrig öppnat ögonen och förstått det på riktigt. Julafton är inte det samma julafton för alla. Födelsedagar är inte samma sorts dag för alla. Det är ingen stor sak. Jag är bara överraskad, överraskad över att jag inte sett det innan.

Idag är det 27 månader (2 år och 3 månader) med min älskling, och jag vet vad det betyder för mig. <3
2008-10-21 @ 22:26:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Words are just words.

Jag har gått och väntat i flera veckor på P!NK's nya album - Funhouse. Men jag är ganska besviken. Jag var laddad på fler låtar som So What. Men det fick jag inte många. Det är inte dåligt, det är det aldrig med henne. Men inte vad jag hade hoppats på.

Hittade massa låtar på youtube som hon aldrig släppt som singlar eller på album dock. Får väl nöja mig med det så länge. Här är en; Words.


2008-10-20 @ 14:29:56 Permalink Musik & Videos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Internet explorer förstör alltid.

Tyvärr kommer det nog ta en stund för mig att fixa problemen som är med Internet explorer. Installera Mozilla Firefix istället! Haha, nä men jag ska försöka. I'll be back before you know it.
2008-10-19 @ 18:55:10 Permalink Bloggdesign Kommentarer (2) Trackbacks ()


I wanna do bad things to you.Jag längtar efter nästa episod och introt är så välgjort. Musiken hör inte till min vanliga genre, men den passar så satans bra just här. Perfekt. Jag tror jag har skapat ett beroende, för just nu har jag abstinens. Jag är lite facinerad över att Alexander Skarsgård är med i True Blood också.

(Bara för att förhandsvisningsbilden av youtubeklippet är halvporrigt, så vet jag att några kommer vara extra nyfikna. ;) haha.)
2008-10-19 @ 16:55:22 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min man.

Måste bara berätta om helgens lilla händelse. I fredags umgicks jag med Martina och Malin hemma hos fröken Jansson själv. Och så fort jag kom innanför dörren och kände doften av Tacos, kom Malin springandes och sa nästintill det första hon sa att hon sett Kim cykla, när de var påväg hem. Jag sa att han förmodligen var på väg hem. Men Malin påpekade att han hade blommor på pakethållaren. Jag sa att han förmodligen fått dem av jobbet.
Senare när jag kom hem från fröken Jansson frågade jag min kära varför han fått blommor idag. Men han verkade inte veta något om det. Jag frågade om han hade tänkt ge någon blommor då, eftersom han hade ett par på pakehållaren, när fröknarna såg honom. Och då kom det ut, det var en överraskning till mig.
Han hade tänkt cykla med dem till mig under fredagskvällen, men så fick han veta att jag inte skulle vara hemma och allt sprack för honom. Men jag måste säga, det är tanken som räknas. Han är bra söt.

Och underbar var han allt när han kom till mig i natt och somnade brevid mig. Min man.
(Foto: Fridah, Motiv: Rosor jag fått av Kim tidigare <3)
2008-10-19 @ 16:39:05 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nytt, igen.

Jag tröttnade ganska fort på den förra designen. Av några simpla skäl:
- Den såg inte likadan ut i alla webläsare, och jag var inte fan till att få till att.
- jag orkar inte uppdatera sidomenyn som jag borde om jag ska ha kvar den.

Så här kommer en ny version av Flickaanmedh.blogg.se

Före                                        Efter

Det finns fortfarande lite att jobba på med den nya designen också. There always is. Men just nu kommer jag inte på felet. Ni kan se det om ni klickar på länkar under Flickanmedh här uppe. Säg till om ni ser något mer skumt!
2008-10-19 @ 16:17:16 Permalink Bloggdesign Kommentarer (2) Trackbacks ()


Äkta Blod


I mitt desperata letande efter nya undertexter
till desperata husfruar fann jag mig en annan serie. Inte det minsta lik D.H. Men jag såg ett avsnitt, och gav den ett försök. Jag gav den ännu ett försök. Jag är fast. Nu har jag sett 6 avsnitt, och är fruktansvärt nyfiken på hur de ska lyckas hålla liv i serien, då allt som kan hända redan verkar ha hänt.
Serien handlar om en tjej som kan läsa andra människors tankar. Hon är servitris, och en dag kliver en vampyr in på deras lilla restaurang/pub. Och hon till skillnad från alla andra som är dödstysta, blir facinerad. It is dirty, men det är något annat med den jag fastnat för. Kan inte sätta ord på det än.  True Blood heter den, give it a chance.

Tråkigt nog ska det vara en av alla serier jag kollar på, vars nya avsnitt släpps på måndagar. Vintern blir i alla fall fullspäckad av Heroes, Desperate Housewives, gossip girl och nu True blood. Lost har ju inte tänkt börja förrens i januari 2009. Taskigt.

(orginalbild härifrån)
2008-10-19 @ 00:51:53 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Brutna löften, till mig själv.

Jag ska bryta mina egna löften om att inte se desperate housewives avsnitten innan de sänds på svensk TV, för är svårt att hålla det en dag som denna. Därför blir det nu första avsnittet på den nya säsongen!
2008-10-16 @ 18:03:58 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fiest!

So what, I'm still a rockstar, I've got my rock moves,
and I'm gonna show you tonight!

Sitter i Malins källare med mysiga flickor och lyssnar på Pink!
Woohoo, nyklippt, och peppad. Yeah.
2008-10-11 @ 20:39:01 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


(Ge fiffi) en ny look?

Här flickor, har ni något att studera.
Det kanske är dags att byta frisyr?2008-10-09 @ 21:17:25 Permalink Flickan med H Kommentarer (6) Trackbacks ()


Just my imagination.
Gravitationskraften drar ner mina ben
så jag går på knäna, det känns i alla fall så. Tunga som bly. Även de enklaste små projekt jag försöker mig på går åt skogen. Min rygg värker mer än den brukar och jag skulle kunna sätta mig ner på golvet och gråta bara för att. Gråta på riktigt, i floder. Jag blir så jävla positiv och glad av att "ha mens".
2008-10-08 @ 21:50:07 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Älskade älskade du.

Många tveksamheter just nu,
men jag är i alla fall mer än bara glad för Malins skull.
Älskade älskade du.
2008-10-06 @ 17:43:18 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bland myggor och slutartider.

Myggbett i Oktober? Jajamensan. Fick knappt några i somras, men åker man till Sunne så blir man myggbiten året om. De jävlarna älskar mina fötter och min panna, såg väldigt rolig med feting myggbetten i pannan, lite röd vit och bucklig. Men jag får hoppas att det blev några bra kort, för det var det vi gjorde. Slogs med myggen och fotoade höst med analog kamera.

Och nu har min kära Josefin åkt. Och jag som precis hade börjat vänja mig vid att ha henne här nere i smålandsskogarna. Vem ska nu skratta åt mig när jag får äpplen i huvudet? Hah. Och det finns nog ingen som använder ord lika bra som hon. Förhoppningsvis kommer hon hem någon gång.
2008-10-04 @ 10:17:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Light a candle for me, light two for us.


En bild från i helgen med älskling på besök.
Honey, I love you.

(Klicka på bilden för större upplösning)

2008-10-01 @ 21:24:16 Permalink Fotografier - Ting Kommentarer (1) Trackbacks ()


Always look on the bright side of life...

Jag har skrivit rent naturkunskapen. Svarat på frågorna ytterligare en gång och jag har läst igenom sidorna två gånger nu. Om jag kan allt till provet nu? Hah, det vetifasen.

Mycket går åt rätt håll nu. Fotouppgiften om ljus är slutförd och inlämnad med ett och annat gott ord från Jonas(Min fotolärare.) Och vi har äntligen fått skåpen. Jag fick ett underskåp, men jag har ingen över mig i alla fall och mitt skåp är dessutom rött och fint. De ni! De flesta andra har tråkigt grå. ^^

Jag och älskling har bokat en resa utomlands på höstlovet. Skitmysigt. En resa till turkiet för pengar som jag egentligen inte har, men semestern behöver jag. ( När behöver man inte semester liksom?) Jag löser pengarna någon annan gång. Haha. Bara 23 dagar kvar till jag åker!

Har umgåtts mycket med älskade kusinen Josefin denna vecka. Och mer tackar vi inte nej till, men snart åker hon ifrån mig. Lämna mig för tysklandet liksom, vart gick det fel? Hah.
2008-10-01 @ 21:20:59 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


You & me ..


Åh jag vill iväg nu! 
25 oktober - Älskling, då är det du & jag på stranden.


2008-10-01 @ 13:38:28 Permalink Resor Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0