Bilder från Rocktemat.

Mycket har hänt den senaste veckan. Mina morföräldrar har varit på besök. Jag har börjat min första vecka på nya jobbet och jag har dessutom jobbat extra på hotellet och varit i danmark och festat i ROCK TEMA.
Ja, som sagt mycket har hänt och vi tar väl det som hände senast. Personalen på Scandlines var nog fullare än vad Bremer var, fast jag hade satsat pengar på att han var fullast. Men han fick betala dyrt för sina pölsekorvar.(Bilder på det kommer en annan gång.)

Nu ska jag äta mormors ostkaka och se på Desperata Husfruar!

 

2010-03-28 @ 20:46:33 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rock n' roll


Ikväll är det rock n'roll som gäller! Fest i Danmark och jag & becca har sminkat och målat naglarna på grabbarna. Nu blir det grejer. Haha. Det är alltså tema ROCK. Wooohoo. :D
2010-03-26 @ 17:29:33 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Den där känslan i magen,

Känslan jag har i magen är obeskrivlig. Jag har räknat ut en budget och jag kommer gå plus för första gången sedan vi flyttade hit nästa månad. Det är en lättnad att inte behöva tänka på hur sparkontot försvinner bit by bit.
Nu har jag den arbetstitel som jag i framtiden vill ha. Administratör. Skrev på kontraktet idag. Hade min första dag idag och jag tyckte om gänget, jobbet och alltsammans. Utbildning några veckor och provanställning till den 22:a september! Underbart.

Jag kommer att vara kvar på hotellet där jag jobbat tidigare. Helgerna är fortfarande mina. Det blir sju dagars arbetsvecka. Yeah baby!

 

2010-03-22 @ 20:33:16 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ett steg närmare drömjobbet,

Jag är betydligt gladare än vad bilden medger. Jag är rentav överlycklig! För jag var på intervju tidigare idag för ett företag som heter GK och det stod mellan mig och två andra och JAG FICK DET! Jag var den som fick jobbet, så numera är jag inte arbetslös i veckorna. Tacka gudarna för det! Bilden symboliserar istället självförtroendet jag har just nu. Det är starkt.

Det här är för mig ett steg i rätt riktning mot drömjobbet. För tro det eller ej jag börjar få en klar bild i skallen av vad jag vill arbeta med. Vad jag verkligen vill göra.

 


2010-03-19 @ 21:58:26 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (6) Trackbacks ()


Rädslan för städvagnen,

är stor. Så fort man öppnar dörren och kör in den bullriga och tunga städvagnen så sticker folk ut sina "do not disturb"-skyltar fortare än kvickt. Fast det dem inte vet är att de oftast inte ens står med på min lista över rum för dagen. Men skräcken är stor, därför erbjuder jag ofta gästerna som inte hunnit sticka ut lappen eller springa med barn och packning för att fly från vagnen att lämna rummet eller få lite extra tid så kommer jag tillbaka senare. Konstigt egentligen att spontan kontakt med andra människor kan vara så skrämmande.

Träffade en busschaffis idag i Helsingborgs industriområde när jag skulle ta bussen hem. Han pratade på och berättade om bussarna, om sitt eget liv och frågade nyfiket utan att vara besvärande om mina åsikter. Han var utländsk, men hade ovanligt fin brytning. Jag tror verkligen inte att en svensk hade gjort detsamma om det inte varit ett fyllo och då hade den stunden i väntan på bussen minst sagt känts bekväm.

 

2010-03-19 @ 20:27:50 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (0) Trackbacks ()


Right there, where I was all along.

Det känns som jag hittar tillbaka till mig själv bit för bit. Jag ser på mig själv som en människa som ger, men den biten har inte funnits där på väldigt länge. Den försvann någon gång i tidiga tonår. Förut kunde jag planera födelsedagspresenter, uppskattning, personliga brev och hur jag skulle ge dem. Men sen tog det stopp. Orken tog slut. När jag kände att det var ett ändlös givande. Men nu har jag funnit det igen. Funnit en omgivning som uppskattar och trådar till dem som fortfarande betyder väldigt mycket.
Tack älskade vänner och släkt för att ni finns.

2010-03-17 @ 11:36:37 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig vår nu!

Önskar jag kunde gå klädd som på vänstra bilden. Men det blir mer åt den högra idag, för än är det inte varmt ute. Även om det är bra mysigt i solen som värmer divanen i soffan genom fönstret.
Snart blir det fika med mina favoritflickor. Kempegreat! :D

 

2010-03-16 @ 13:58:45 Permalink I garderoben Kommentarer (1) Trackbacks ()


Finally,

Ja! Ja! Ja! Jaaaaa! För bara några sekunder sedan var jag nedstämd och le på att allt bara går i samma banor hela tiden och aldrig händer något nytt. Men så bläddrade jag igenom min mejl och hade fått ett mejl från ett företag som jag träffat på Rekryteringsträffen på Arbetsförmedlingen. Och de skrev att jag var välkommen på intervju! Jippi! Nu är jag istället nervös..
2010-03-15 @ 19:35:11 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (2) Trackbacks ()


When u say nothing at all..

Färsk pasta med fyllda köttfärsbiffar. Det gjorde jag och min man för ett par veckor sedan. Bara att göra tunna pannbiffar som man brer på lite dijonsenap och lägger lite färska kryddor och kanske lite feta ost på och sedan lägger ännu en tunn pannbiff ovanpå och trycker till kanterna lite innan man steker dem ca 3min på vardera sida.

Mer än så har jag inte att säga. Är utmattad i kropp och sinne efter allt arbete. Inte jobbat så här mycket sedan jag började på det här jobbet. Har filat fötterna efter fotbad & målat naglarna efter handbad. Nu ska jag smörjas in och sen krypa ned i sängen. Godnatten!

 

2010-03-14 @ 23:29:13 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


45 things a girl wants....

but never will ask for...

1 . Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.

Are you remembering this?

6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

KEEP READING

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.

Are you thinking of someone?

16. Play with her hair .only if she hasnt spent 382745623 hours on it .
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her shes beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.

One last thing you need to do to show her you actually do mean it.

21. Open doors for her, walk her to her car- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her shes your everything – only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT- so just hug her
24. Make her feel loved.
25-kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*

THEY MIGHT DENY IT BUT THEY ACTUALLY LIKE
AND KINDA WANT YOU TO TICKLE THEM

26-dont lie to HER.*
27-DONT cheat on her.*
28-take her ANYWHERE she wants
29-txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesnt need you, just be there so shell know that she can ALWAYS count on you.*

ARE YOU STILL READING THIS? YOU BETTER BECAUSE, ITS IMPORTANT

31. Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.*
33. Kiss her on the CHEEK; (it will give her the hint that you want to kiss her).*
34 . While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
35. Dont EVER tell her to leave even jokingly or act like youre mad. If
shes upset, comfort her.


REMEMBER ALL THESE THINGS WHEN YOU ARE
WITH HER NEXT

36. When people DISS her, stand up for her.*
37. Look deep into her EYES and tell her you love her.*
38. Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
39. When walking next to each other grab her HAND.*
40. When you hug her HOLD her in your arms as long as possible*

MAKE SURE SHE KNOWS SHES LOVED

41. Call or text her at night to wish her SWEET DREAMS*
42. COMFORT her when she cries and wipe away her tears.*
43. Take her for LONG walks at night.
44. ALWAYS Remind her how much you love her.*
45. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Så sanna ord tagna från facebookgruppen med samma namn som rubriken på detta inlägg.
& jag är lyckligt lottad som inte behöver be om det heller.
Tack, tack, tack älskade Kim.
2010-03-14 @ 00:09:29 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Topshop

Den 25 mars drar jag med mig Rebecca till Nova Lund i Lund för VIPkväll med Elle & Topshop. Fick inbjudan med senaste numret av Elle som damp ned i brevlådan. 20% på topshops sortiment. Det ska bli riktigt kul.
Suttit och tittat på topshops hemsida och funnit några favoriter. Inget jag tror mig kunna hitta då, men kanske något liknande. Jag vill ha vår nu!

 

2010-03-13 @ 22:07:40 Permalink wishlist Kommentarer (1) Trackbacks ()


Yeah baby!

Standard ska man klara 12 rum plus två timmar lokalvård på 7,5 timmar. Men idag klarade jag 16 rum plus lokalvård. Fyfan va jag är bra! (det var nog tackvare ben&jerry till efterrätt på lunchen.) Nu ska jag dock krypa ner i sängen och sova.
2010-03-12 @ 22:49:50 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


För fan ge er.

Jag kanske tänker för mycket och jag kanske inte borde bry mig så mycket om att. Men jag måste få skriva av mig. FÖR FAN GE ER. "Den nya terroristen är blond och blåögd" lyder Metros rubriker och på nyheterna har en reporter mage att vräka ur sig "Det här bevisar att vem som helst nu kan vara terrorist". Det handlar om Jihad Jane som dem kallar henne, en kvinna från USA som hade planer på att mörda Lars Vilks för hans kalikatyr av Mohammed.
Det jag blir mest sur på är inte att hon vill ha ihjäl någon konstnär här i Sverige utan på hur Media upplyser det. Jag är väl inte direkt glad i att någon amerikan(eller annan person) vill sätta upp mot vår yttrandefrihet, men de rasistiska som media får fram i det hela gör mig knäpp.
Vadå nya terroristen är blond och blåögd? Det låter precis som att de är förvånade över att stereotypen av en terrorist har förändrats och inte längre är mörkhårig, skäggig och från sydligare länder? (Sen när är det förövrigt sagt att endast en mörkhåriga kan vara terrorister liksom?) Jesus. Jag kanske är oallmänbildad, men är man inte terrorist om man bombar eller skjuter ihjäl folk i sitt eget land också? Isånafall har Tyskland och USA i alla fall haft blonda terrorister tidigare som jag kan räkna upp. (Här, här och här)
De skriver att säkerheten har höjts i sverige nu när vi vet vad som hotar oss. Vadå nu när vi vet? Ingen är någonsin säker. Jag hoppas för i allsing dar inte att vi förut hade ett skydd mot terrorister som bestod av att titta extra uppmärksamt på afganer och talibaner, turkar och araber mfl. som inte är blonda och blåögda?
Ja, vem som helst kan bli sinnessjuk. Ja, vem som helst kan ha en rubbad världsuppfattning och ja vem som helst kan känna ett så stort hat mot något att dem skulle kunna döda för det. Men alla gör det inte. MEN CHANSEN FINNS, oavsett hudfärg, hårfärg, ögonfärg, nationalitet eller någonting annat.

Jag trodde att journalister var högutbildade, allmänbildade och tänkte efter. Men det kanske också var fel stereotyp jag har. Den nye journalisten är kanske blond och blåögd?
2010-03-12 @ 22:41:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


The first sign.

Första tecknet på kärlek, men det var mycket smygerier och generade kinder. Det var ett tag sen nu. Men jag tycker fortfarande dem är sjukt söta tillsammans. Black & white.
2010-03-10 @ 14:46:44 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The lovely bones & New Moon.

Första gången jag fastnade för den här historian var när jag förtvivlat letade efter en bok i mammas bokhylla hemma i vårt hus för att ha någonting att låtsats läsa på någon tråkig svenska lektion. Jag gillade texten på baksidan. Jag gillade framsidan, målade till och med av den.
Men jag kom aldrig speciellt långt i själva boken.. började läsa om en flicka som blev mördad av en av sina grannar. Bara 14 år gammal.
Nu har boken blivit film, utmärkt för mig som fortfarande har boken i min ägo, men aldrig läst klart den. Flickan från ovan heter den och på engelska The Lovely Bones. En titel jag inte riktigt förstår själv, men det gör detsamma.
Filmen var vacker, den kunde ha kortats ned lite men i det stora hela fin och gripande. Inte riktigt tårfällande men den levde upp till mina förväntningar.

Igår såg jag nya Twiilight filmen - New Moon. Sett alldeles för mycket serier om vampyrer på sistonde och när filmen var slut var det som att jag bara behövde vänta tills nästa vecka för att se uppföljningen. Men icke.
Jag tyckte nog nästan bättre om tvåan, eller så är det för att jag glömt mycket av ettan.
Fast filmningen var lite jobbig i vissa lägen, snurrar och har sig. Blir mest jobbigt att titta på. Men det var mycket starka känslor och många igenkänningsmoment.. trots att de handlar om vampyrer och diverse annat. ^^ Haha.
2010-03-09 @ 22:49:22 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chokladfondanter med fruktsallad

Här är en bild på chokladfondanterna vi gjorde i lördags efter att Becca tipsat mig om dem. Aldrig ätit sådan förut, men det påminner om kladdkaka i kanterna och sen chokladmousse i mitten. Gott blev det i alla fall och lyckat, för att stå som svårighetsgrad hög i receptet. Vi körde dock på fyra portions receptet men gjorde två lite större istället. 1,5 var kanske hade räckt. Haha.

Tog mod till mig idag och frågade om jag kunde få praktisera bakom receptionsdisken på hotellet där jag jobbar och Caroline verkade positiv, men var tvungen att kolla upp det med Chef och försäkringar så hon skulle höra av sig. Hoppas, hoppas, hoppas!

2010-03-09 @ 18:29:21 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Afterwork Ice cream.

Jag ska säga dig att nya Ben & Jerry's Fairly Nuts inte är så pjåkig, smakar ungefär som en förfinad variant av daimglass som Kim sa. Jag orkade dock inte äta upp min andel av glass efter att ha ätit vaniljbullar, chokladfondanter och massa god mat på lördagskvällen så jag fick glass att se fram emot efter jobbet på söndagen istället.
På tal om jobb. Jag har jobbat idag, Evelina är sjuk(maginfluensa som snabbt gick över) men tillbaka imorgon. Så jag jobbar torsdag, fredag, lördag & söndag denna vecka också. Det blir heltidsvecka ändå. (fast inte heltid i timmar.) Bara hoppas jag inte får maginfluensa också..
2010-03-09 @ 18:09:28 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Currysoppa med kyckling & rödlök

Jag säger bara smaskens! Väldigt länge sedan jag åt soppa och mina soppingredienser och själva resultatet blev över förväntan. I soppan är det stekt rödlök och kycklingbitar. Resten gjorde Kelda med Orientalisk curry soppa. & så en klick turkisk yoghurt/Creme fraiche på det.

 

2010-03-08 @ 20:41:03 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förhoppningsvis-Sevärda-Filmer-Listan.

Remember Me, bara att dömma utav bilderna från filmen,  plotten på Imdb's hemsida och skådespelarna där i kan jag slå vad om att detta kommer bli en vacker film.
En film jag vill se. Den har premiär i Sverige den 26 mars och med Pattinson i huvudrollen tror jag den kommer dra många flickor till biosalongerna.
Den handlar om två människor som blir kära i varandra med liknande bakrunder, men olika sätt att hantera det förflutna. (i alla fall det jag har läst och tolkat det som.)


Green Zone med Matt Damon som huvudperson och samma regisör som till Bourne Ultimatum(jag är fast i Bournefilmerna sedan länge.. och såg nyligen om dem på 6an). Det kan bli en bra kombination, eller bara en förväntnings-höjare som gör mig besviken. Men jag hoppas det blir en sevärd film. 12 mars har den premiär i Sverige!

Jag trodde Leonardo DiCaprio var slut som skådis sedan länge innan jag såg Blood Diamond. Nu är han tillbaka, och dem påstår att det är en riktigt bra film denna gång - Shutter Island. Det är inte varje film som får över 8 i betyg på Imbd må jag säga, och denna går nu på biograferna i hela Sverige.

Kanske är det bra att höra så pass mycket kritik om en så (av filmvärlden)efterlängtad film som Alice i Underlandet innan man sett den så att man inte har de där skyhöga förväntningarna på Johnny Depp, Sagovärlden och Tim Burton himself. Jag tror fortfarande att jag kommer tycka om denna film, och ska försöka se den ganska snart.

& slutligen The good guy på min Förhoppningsvis-Sevärda-Filmer-Lista. Också fått höga betyg på IMDB, och vad jag förstår så handlar den om en tjej som vill ha allt det perfekta för sitt liv, ett bra jobb, bra liv, bra hem och inte minst en bra kille. Men det är ju inte det lättaste att hitta..

2010-03-08 @ 16:32:05 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Massor av ny film.

Jag har sett massor av bra film på sistonde. Förutom att jag sett The Orphanage för typ tredje gången och älskar den lika mycket fortfarande så har jag sett Pandorum, Edge of Darkness, 2012, Fantastic Mr. Fox, Planet 51, The blind Side och förmodligen massa mer som jag för tillfället glömt.
Så vi börjar väl från början. Pandorum var super för att vara aileenfilm och lite skräck sådär. Handlar om att världen gått under och en snubbe vaknar upp på rymdskeppet som var tänkt att ta dem till en ny liknande planet där dem skulle börja om sitt liv. Men mycket har hänt sedan han gick och la sig för att sova åtta års sömn. Nu handlar det istället om att överleva ombord på ett skepp, inte på en ny planet och om att undvika Pandorum.


Edge of Darkness
tyckte jag var lite rörig. Men ändå bra. Mel Gibson visar att han fortfarande har det. Handlar om en polis som får besök av sin dotter. Dottern och han har inte någon vidare bra kontakt, men just när man tycker att det börjar bli bättre blir han mitten av utredningen till hennes mord. Ett mord som inte bara var ett simpelt utan mångtals motiv bakom. (bildkälla)2012 handlar även den precis som Pandorum om världens undergång, upplyftande - inte sant?! Alla sociteter och politiker verkar veta om att världens undergång är nära, men inte den medelmåttiga invånaren. Ska dem vara de få som kommer med noas ark innan världen sprängs/förstörs/förrintas? Kanske inte den mest oförutsägbara, men den har sina glimtar! (bildkälla)


Fantastic Mr. Fox var ju i särklass udda. Animation som ska se ut som oldschool dockor? Eller oldschool dockor som ser lite animerade ut? Hursom helst handlar det om djur som bor under marken och man får följa en rävs familj som har samma problem som vilken människofamilj som helst, och vad som händer när en räv har ett öga för saker som inte är hans. Udda, skum och rolig. Man ser verkligen George Clooney framför sig när han gör rösten till Fantastic Mr. Fox himself. (Bildkälla)


Planet 51 påminner om Shreek i karaktärerna, men har helt annorlunda handling då det handlar om aileens inte träsktroll. Fast denna gång är det människan från jorden som är den verkliga ailieen, inte de gröna små rymdvarelserna. (bildkälla)The Blind Side är en fin historia om en udda grabb som får hjälp och stöd från främlingar med att ta sig genom dagen, ta sig genom skolan och leva sina drömmar - eller är det hans drömmar?
2010-03-08 @ 12:03:43 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Time for change,

Det har känts som att det varit dags för förändring väldigt länge nu. Men jag har varken fått till koderna eller inspirationen till något nytt så det har helt enkelt hamnat på is. Men nu jävlar har jag suttit länge med skiten och slutligen fått det som jag vill. Med hjälp av grundkoder denna gång härifrån. Kände trots allt mina egna begränsningar och önskade långt där inne att jag hade haft dem. Gå en kurs i webdesign till nästa vår kanske?

Här är i alla fall före och efter bilder. Klicka för större upplösning!


& som vanligt, ris & ros! Låt mig veta om något ser skumt ut någonstans. Eller om det ser annorlunda ut för er.
2010-03-08 @ 11:29:55 Permalink Bloggtillbehör Kommentarer (2) Trackbacks ()


En plötslig längtan,

En plötslig längtan,
efter sommar kom när jag såg bilderna från stureplans stora glasstest. Alla glassarna på bilden är nykomlingar sommaren 2010. Jag ser redan blivande favoriter och längtar nu ännu mer efter sommar! Strand, härliga vänner och varm luft.

2010-03-08 @ 00:03:09 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Contrakel Spektakel.

Contrakel Spektakel.
Få presenter uppskattas så mycket som spontana. Jag och min älskling hade deeptalk häromkvällen och efter det somnade jag, men han satt uppe och letade reda på lösningar. Lösningar till mina hudproblem. När han fann det optimala beställde han det dessutom till mig utan min vetskap. Och igår fick jag det lilla paketet ovetandes om vad som fanns där i. Contrakelkräm som bleker ärr. Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen när jag förstod hur mycket tid och engagemang han lagt ner på mig. Bara på mig. Nu ska förhoppningsvis mina fula ärr i ansiktet(och senare på händerna) vara väck om några veckor.

TACK ÄLSKLING!

2010-03-06 @ 15:21:50 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm ready for the good times.

I'm ready for the good times.
Tack mamma, här är bilder på kavajen jag fick av dig. Haha. Klänningen kommer en annan dag, inte tagit någon bild än. Hittade kavajen på H&M Divided för 199kronor.
Varit på Arbetsförmedlingen idag igen, rekryteringsträff och så har jag försökt förstå mig på hur man ska få arbetslöshetskassa, men det verkar ju fan svårare än att råna en bank. Hon föreslog till och med på AMS att jag kanske skulle söka ekonomiskt bistånd(dvs. socialbidrag) så länge för att väntekön kunde vara lång. Jisses, sjukt system!

 

2010-03-03 @ 22:07:51 Permalink I garderoben Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sometimes you got to love,

Sometimes you got to love,
Campadre. Det kommer och går. Ibland har dem bara skit. Men jag har tittat länge på en klocka från GrandSand och nu har dem 50% på klockor från de märket. Inte den färgen jag hade önskat aldra mest, dvs den mittersta fast i mörkare nyans. Men denna gång får det bli den vita. 178kronor med frakt!(hade en innestående bonus dessutom!) Inte illa när ordinarie pris är 500 kronor.
Bli medlem på Campadre och hitta din favorit billigt också vettja!

 

2010-03-02 @ 23:12:10 Permalink Bloggtillbehör Kommentarer (0) Trackbacks ()


Messycake a la orange.

Messycake a la orange.
Jag gjorde en helt underbar kladdkaka efter ett nyfunnet recept i helgen. Kladdkaka med smak av marabous apelsinkrokant. Suveränt. Det, tillsammans med många andra nya recept ska snart skrivas ut och klistras in i min receptbok.

Imorgon blir det en ny rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen. Läste dock många onda ord om dem i tidningen imorse om en snubbe som blivit nekad jobb för att han varit arbetslös för kort tid. Sjukt.

 

2010-03-02 @ 22:46:01 Permalink Mat & sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


And when all this gets old will it still feel the same?

And when all this gets old will it still feel the same?
There's no way this will die.
2010-03-01 @ 20:08:31 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


It's like loosing salt.

It's like loosing salt.
Sitter och tittar på desperata husfruar. Som vanligt finns det en mening med avsnitten, något de vill säga en. Denna gång handlar det om att äta kakan men samtidigt ha den kvar. Men vinden utanför våra fönster är som tagna ur någon domedags-film. Jag vill inte gå ut mer idag, så jag bäddade ner mig i soffan med en stor mugg te. Mina älskade temuggar(ja, jag dricker faktiskt mer te bara för att jag ska få dricka ur dem.) från Lagerhaus. Gigantiska & alldeles underbara.

Nu ska jag ge mig på att göra kycklingbiffar med ugnsrostade grönsaker. Vi får väl se vad det blir med den saken.

 

2010-03-01 @ 16:52:40 Permalink Fotografier - Ting Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0