Fler bilder från sittningen..


Jag & min bordskavaljer på sittningen. Bilderna från sittningen har kommit upp på malmonation.com. Men jag saknar bilder på mig, Malin och Julia från samma kväll(vi fastnade väl helt enkelt inte..).
2010-11-29 @ 21:26:10 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


what went wrong?!


Hittade denna bild från Skagen med släkten 2007. När pappa hade tagit denna bild minns jag att jag tyckte den var hemsk. Men idag när jag tittar på den är den inte lika hemsk. Jag hade fin hy. Vad hände där mellan 2007 & nu? Fuckface.

Hade velat stanna hemma idag. Men jag är dödsdömd på Jöken-tentan om jag inte går på föreläsningarna, så det är bara pallra sig på tåget till Malmö. (Dessutom börja ta de tidigare tågen nu för att komma i tid... När ska Skånetrafiken & Sj förstå att det kommer snö - även i skåne varje år!)
2010-11-29 @ 12:52:17 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Festsittning på Malmö Nation i Lund.Bilder från sittningen i torsdags. Hela albummet ligger uppe på Facebook. Det var stökigt, svinigt men roligt. Förutom de bänkar och brädor som bröts i tu så tror jag även mitt revben gick av någonstans på vägen. Ont gör det i alla fall. Träffade en härlig tjej(träffar ju alltid nya människor bara sådär nu för tiden) som heter Alexandra. Hon är lik Mariah Carey i vissa vinklar, helt sick. Men nog om det och tillbaka till tvätten, julpyntandet och städningen här hemma.
2010-11-28 @ 15:46:22 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


från A till B

Www.flickaanmedh.blogg.se säger byebye summer och..

goes black instead..

Japp, ny header och något annorlunda design. Säg bu eller bä, samt om något ser konstigt ut! Ser du det inte alls? klicka F5 för att uppdatera!
2010-11-28 @ 00:36:25 Permalink Bloggdesign Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bästa bildserien på länge!

Jag skrattade högt och länge när jag såg denna bildserie i min kamera från i torsdags på sittningen. David måste ju undra var fan hon har haft den handen.. och hon är nöjd! Hahah. Förlåt mig Julie, men jag var tvungen! Hahah.
2010-11-27 @ 19:42:17 Permalink Funny Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wishlist update.


Ännu en sak jag hade kunnat tänka mig i julklapp. Särskilt eftersom jag halkar runt som bambi på hal is i mina gummistövlar som är det enda vattentäta just nu i mitt skosortiment.

Och eftersom mina mockastövlar har stött på sitt yttersta. Igår på sittningen blev det översvämning från toaletterna i lokalen där vi var, som läckte ut på dansgolvet.. när jag precis bytt till mina bekvämare mockastövlar som sög åt sig toalettvattnet som en svamp. Gå efter taxi i lund i snön med blöta skor = isklumpar till fötter & skor innan man kom till Malmö igen. Och glömma lägga skorna på tork = illa luktande skor i dag i skolan då jag saknade ombyte. Plaskat runt i blöta skor hela dagen. Nu har jag äntligen badat badkar, tvättat igenom mina skor och stoppat dem med tidningspapper och hängt dem på tork.. ett dygn senare. Mina fötter ser ut som dem blivit balsamerade eller legat och svullnat i kallvatten några veckor. Nä. Usch och fy!

Men annars var det mysigt igår, kommer mer bilder osv! (:

Ge mig ett par vattentäta stövlar från Timberland, (Women's 14-Inch Premium Waterproof Boot) i storlek 41 tack!
2010-11-27 @ 00:23:53 Permalink wishlist Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känner mig som en packåsna.

Lekte packåsna igår också. Iförrgår var visserligen värst när jag konka runt på Kims nya väska plus alla skolböcker och grejerna jag glömt hos Julia för några veckor sedan i snöovädret. Men igår var det i alla fall värt det, den fantastiska trean gjorde Malmö osäkert, och till slut fann jag både skor och trekvarts "kavaj". 

Men somliga har det värre, tex Malin, min kära Malin. Som ska konka fram och tillbaka mellan olika jobb och skolan och sittningen och pojkvän imorgon. Ja, det löser sig nog det med!
2010-11-25 @ 11:13:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Okej då, låt gå, om ni så gärna vill..


bli mina så köper jag väl er då. Fan. Skor till sittningen fixade! .. nu är det bara resten.
2010-11-24 @ 23:04:42 Permalink I garderoben Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig oändligt med pengar.. eller billiga skor.


Hade jag haft oändligt med pengar hade jag köpt mer än den här jumpsuiten idag(som jag nu sytt in i magen..). Jag hade köpt skorna jag fann på H&M för 700spänn också, till sittningen på torsdag. Men nu är jag istället i panik efter skor och smycken till torsdagens fastighets-sittning på Lunds nation. Måste fråga Sofia(en av GA-tjejerna som har världens bästa storlek i skor...MIN!) om jag inte hittar några skor imorgon i HBG heller, letat hela Malmö runt idag...
Omid såg mig i min sista sluttamp på Åhlens city. "Hey, du ser lite sliten ut..." No shit sherlock, haha. Han som är glidare själv och jobbar istället för att plugga jöken som han fått tillgodoräknad. Inte alls avis. Inte alls.

Vill ha skorna från Nelly, men även om de hade funnits i lager nu, så hade jag aldrig hunnit få dem innan sittningen.
2010-11-23 @ 21:44:37 Permalink I garderoben Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dear santa,


jag har kommit på en ny sak som jag skulle vilja ha i julklapp. Hör och häpna, men jag tror bestämt jag ska börja träna. Och i julklapp hade jag velat ha bidrag till träningskortet, som kostar sisådär 2000(eller 170 i månaden) om året på Fitness 24/7. Så kunde jag göra ett nyårslöfte för första gången på riktigt länge och börja träna. So please Santa, give me some money! [bildkälla]
2010-11-22 @ 21:40:12 Permalink wishlist Kommentarer (1) Trackbacks ()


It just hit me..


Okej såhär glad var jag inte tidigare idag, eller ja.. det syntes nog inte på mig att jag egentligen var jävligt lättad över att klara tentajävlen(rent ut sagt) som jag trodde jag skulle kugga totalt efter att inte ha svarat på två stycken tungviktarfrågor på tentan för tre veckor sedan. Men när jag och Kim köpte ägg på Konsum så insåg jag att jag klarade ju fan tentan, och det med bravur. Fick fucking Väl Godkänd på tentan, Väl Godkänd på det skriftliga arbetet och Väl Godkänd på förra tentan och det blev ett Väl Godkänd i hela ledarskap i fastighetsföretags-kursen! Så nu är det bara jöken kvar detta halvår och sen har man 2,5/3,5 år kvar på fastighetsföretagande i Malmö innan jag får börja hugga in på arbetsmarknaden!

Japp, magen behöver fett när man är glad - så marabou it is! (lägger en extra tanke på Mican som hade gjort likadant.)
2010-11-22 @ 19:42:55 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jay Smith, Idol 2010.


Hur bra kan man sjunga? Jag avgudar hans röst. Avskyr hans outfit - varför kilten?
Jag & Rebb är stolta Helsingborgare när vi ser honom.
2010-11-22 @ 11:12:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (3) Trackbacks ()


En liten hjälp för alla med acne.


Jag har ägnat min dag åt att kolla på alla klipp som denna tjej gjort om Accutan(läkemedel mot acne) och stärkt mitt självförtroende lite. Jag känner precis som hon beskriver det i några av sina första klipp. Att man vill slippa behöva gömma sig bakom smink.
Sökt massor på Roaccutan och biverkningarna idag, eftersom de var det första jag tänkte på när jag vaknade imorse, måste drömt något om det. De som står mig nära vet att jag har receptbelagd medicin nu(Duac), och att det går sådär. Nästa steg är Roaccutan, vilket tidigare skrämt mig, men nu blev jag faktiskt inspirerad och mer motiverad när jag såg dessa klipp, även om det inte alls behöver gå lika bra för mig.

Jag vet att många inte ens märkt det. Men jag ser det, jämt. Jag vill inte ha medlidande, jag vill bara ha bort det från mitt ansikte. Så någon som ätit Roaccutan innan eller känner någon som har?
2010-11-21 @ 23:01:48 Permalink Inspiration Kommentarer (5) Trackbacks ()


Konståkning


Jag och Kim tänkte ta en liknande bild idag i Helsingborgs ishall.. Sist jag åkte var väl i nian kanske? Med hockeylagets lånade skridskor i storlek 45. Så önska mig lycka till. (; [källa: eurosport.com]
2010-11-20 @ 10:02:13 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag av alla dagar..


Idag av alla dagar glömde jag vantar. Idag av alla dagar läckte mina skor in fast dem är impregnerade. Idag av alla dagar hade jag punka på min cykel och idag av alla dagar ska den första snön komma i Helsingborg/Malmö. ... och idag av alla dagar ska brandlarmet gå mitt i lunchen. FYFAN va kallt!
2010-11-19 @ 17:50:31 Permalink Fotografier - infrastruktur Kommentarer (0) Trackbacks ()


Somliga mornar saknar jag..


min mamma och hennes skjuss till skolan. Eller att sno pappas lilla bil(som nu blivit stor och förmodligen okörbar för min del) och köra till skolan istället för att cykla i kylan, och nu för tiden vänta på tåget i kylan. Ge mig en bil & 100 L bensin i julklapp tack! (; Helst av allt sovmorgon...

Men ikväll blir det SPA-mys med Rebb, vilket efterlängtas!

(Bilden är gammal som gatan men i alla fall.)


2010-11-19 @ 07:50:00 Permalink Ur arkivet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Erotik (endast för Anh)


Gårdagens middag, oj va det är tufft att vara student och leva på nudlar alltså. (; Erotik för min kära Anh, tänkte på dig när jag tog bilden! (; Men nu ska jag sova, lång dag imorgon (8-15 med juridikövningar) - GODNATT!
2010-11-18 @ 21:54:50 Permalink Mat & sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


leave me paralyzed, love.


Nya avsnitt inatt någon gång. Men det känns som the big final är på ingång. Vill inte!

p.s. Emelie, jag tror Ian/Damon är lite otrogen mot dig, eller i alla fall har någon annan i tankarna.. ;) d.s.
2010-11-18 @ 17:10:00 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att lyckas leva efter sin död.


Michael Jackson kommer (om han inte redan är) bli något av nutidens Elvis. Trots att han är dödsförklarad så kommer det fram nya låtar här och var. Och det verkar inte bara vara skit som folk mixat ihop med hans gamla låtar för att uppmärksamma honom och få lite PR på köpet. Utan en del riktigt bra, som denna. Good work Akon.
2010-11-17 @ 13:04:11 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


& ännu en dejt..


som jag snart blir sen till om jag inte släpper tangenterna och springer ner till tåget. Dejt med lagboken, that is.
2010-11-16 @ 11:47:42 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (0) Trackbacks ()


För jag har nåt som inte du har...


Jag har en dejt med Rebb ikväll, pilutta dig!
2010-11-16 @ 11:40:03 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu går det inte fly verkligheten längre..


Nu är det bara att inse fakta. Etttusensexhundrafemtiosju svenska kronor har dratts från mitt konto och här sitter jag, fyra böcker rikare.... eller? Jag känner mig inte särskilt rik och fattigare ska jag bli då denna kurs kräver fler böcker. Faktum är att nu har jag inga undanflykter att inte behöva läsa. Förut hade jag inga böcker att läsa i, men nu är det bara att inse att efter jul kommer jag ha mitt livs jobbigaste prov... Juridik tenta. Wish me luck.

Nä, det är inte alls psykiskt påfrestande att vara student.(ironi)Jag menar med fattigdom och stressmoment every now and then. Men det gör mig dubbelt så motiverad att klara det och bli motsatsen när jag är klar!
2010-11-15 @ 15:46:33 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (3) Trackbacks ()


Myskväll med Rebb & Älsk.


Igår fortsatte mysandet. Men uppe på Eneborg istället för GA-torget. Vi lagade kycklingcurry-paj och chokladkolakaka som avslutades med chips till Case 39 framför TVn.

Förresten så är det såhär ett kylskåp bör se ut när man är student; tänk på det Anh! (;
2010-11-14 @ 22:28:58 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Santa, I promise I've been good...

2010-11-13 @ 16:04:56 Permalink wishlist Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tacoevening at the desperate housewives place.


Ikväll blir det en tripp till GA-torg med Rebban. Vi ska hem på tacokväll hos GA-Flickorna (de desperata husfruarna) Idol, sex and the city 2 och mys. Kommer bli great! (: Mjukisarna på, bye!
2010-11-12 @ 17:29:38 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julie, min Julie.


Idag har jag tänkt på Julia. Och inte bara för att hon ringde imorse och berättade att hon fick jobb direkt på anställningsintervjun, (GRATTIS!)och för att jag nu är den sista utan jobb bland mina malmöflickor. Nej utan också för att jag druckit min första Chai-latte! Det är hon som fått mig dricka det, typ igår.. haha. Men gud så gott.
2010-11-11 @ 17:51:39 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blåst av Tidningen City i Helsingborg!


Jag tror många skulle kalla mig ägd just nu. Men så jävla besviken jag blev när jag fick sms sista smset. BAH!
2010-11-10 @ 21:37:47 Permalink I rampljuset Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina Malmöflickor.Har märkt att många har svårt att hänga med i mitt vardagssnack om vänner i skolan. Har ju en Sofia, en Malin och en Julia här i Malmö, precis som i Oskarshamn. Vilket rör ihop det väldigt. Men det kanske vore på tiden att jag berättar vilka mina malmöflickor är.
Längst till vänster har vi sockersöta Fia(Sofia), underbara Julia, (jag), vackra Malin och sist samt minst kalmariten Susanne. Sen har vi även en Dina som inte lyckats hamna på bra bild ännu.
2010-11-10 @ 21:05:28 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att bli känd på youtube


Älskad eller hatad men han är bannemig känd. Men idag kan väl egentligen vem som helst bli känd med youtube? Var något år sedan jag första gången såg hans fula mimningar till kända låtar. Julia skrattar så fort hon ser honom och jag sitter där någonstans mellan henne och Malin som tycker han är äcklig och funderar över om man ska skratta eller gråta åt denna konstiga 15åring. Men rätt ballt att han är så känd över något så konstigt att han får uppmärksamhet av kändisar.
2010-11-10 @ 12:16:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lunch på BaristaSkulle inte äta ute, men hur fjantigt kändes det inte att ta en kopp choklad för 37 spänn och en kaka för 20 när man kunde äta en hel tallrik plus varm dricka på maten för 65kronor istället. Mer mättande i alla fall. Dinas förslag, och där satt vi - Malin, Dina och jag och pratade om de hemska veckor med juridisk översiktskurs som väntar oss med start idag.

Köpte kurslitteratur för 1700 igår, och det är inte ens allt till denna kurs. Fybubblan!
2010-11-09 @ 21:22:56 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konsten att ta kort med självutlösare..


Det är inte lätt att hinna springa(med dålig kondis) och sätta sig på trappan och le på bara 10 sekunder innan kameran tar bilden. Det får bilderna ovan demonstrera. Ramlade dessutom ned på trappstegen på sista bilden. Älskade Josefin och jag på trappen till Teleborgs slott i Växjö. Ett riktigt sagoslott.
2010-11-08 @ 23:41:27 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen hos Josefin.


Helgen hos Jossan har bestått av ekologisk och vegetarisk mat, slappande i tvsoffan och massa Zuma Deluxe spelande på Xbox360 med hennes pojkvän Jesaia. Har också fått träffa några av hennes vänner här i växjö. Härligt att träffa kusin igen. Varje gång jag träffar henne har hon ett nytt utseende, men det är alltid samma underbara pyster underneath. (:

Tack för denna gång Joss!
2010-11-08 @ 12:24:04 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma i härliga Helsingborg.


Hemma - Nyduschad, nylackade naglar och snart utvilad också.. Nattinatt!
2010-11-08 @ 00:47:35 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sverigetrippen fortsätter..

ikväll blir det tydligen pysselkväll med min kära kusin, Josefin. Yep that's right - igår anlände jag till Växjö stad och nu går jag från studentmat i form av spagetti till vegetariska alternativ. Lök&Morotspaj är redan beställt, får det tydligen imorgon. Haha.

Over and out.
2010-11-06 @ 14:05:00 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bye Norrköping and Hello Växjö!


Sitter på tåget till växjö. Framme om två-tre timmar. Ska äntligen få träffa josefin igen efter allt för lång tid. Älskade Jossan. <3
2010-11-05 @ 18:43:00 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min sexiga vietnames.Jag har bytt ut helsingborgare, pojkvän och Malmö Högskola mot Norrköping universitet, en föredetta Oskarshamnare och damn sexy vietnames; Anh. Men nu är det dags att dra vidare till Växjö snart. Tack för att jag fick komma hottie(och träffa dina roomies ;P )!

(och nej Anh, jag tar inte bort några bilder..)
2010-11-05 @ 17:05:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min personliga egoboost.


Min sista dag med denna sötnos. Hon är grym på att få en att rodna med alla sina komplimanger. En personlig lite egoboost är hon. Och hon förtjänar att höra hur snygg och underbar hon är också, bara att jag är sämre på att ge såna komplimanger när man borde.
2010-11-05 @ 11:00:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


en favorit till i norrköping...


Fika med min favorit PG här i Norrköping idag, sen somnade jag på Anhs föreläsnings om händernas känslor och uttryck eller vad fan det var efter lunch. Nu ska jag och Anh fortsätta mysa ner oss i hennes säng framför Biggest Looser.
2010-11-04 @ 20:00:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dans på HugoIgår hängde jag med Anh och hennes vänner ut i Norrköping, vi var på Hugo och dansade järnet. Sjukt trött efter fem timmars sömn mellan tisdag och onsdag, och sen vara uppe länge på det. Imorgon ska jag sova ut medans Anh är i skolan, gutt!
2010-11-04 @ 19:34:59 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från en lagom stor stad till en annan..


Sitter på Swebus express, påväg mot Norrköping där jag ska sova skavfötters med en söt brud i några dagar, nämligen min kära Anh. Som jag inte sett sen jag var i Oskarshamn senast. Tjingeling!
2010-11-03 @ 10:19:00 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu när Rebb blivit stalltjej..


Tog en cykeltur till ridskolan(varför döper man ett studenthem till det?) Hursomhelst, "välkommen till familjen", lite mys och skratt. Hon har redan fått det hemtrevligt min lilla tös.
2010-11-03 @ 00:18:25 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slutade med trevlig tjejkväll för min del..
Malin Stoltz korkade upp mousserat vin och vi skålade. Jag vet inte varför jag skålade egentligen, i och med att min tenta kändes som att den tog sitt pick och pack och drog åt helvete redan när jag öppnade häftet och läste igenom frågorna. Några glas rose+sockerdricka senare så tog jag och min kära Malin(Carlsson) taxi till stationen och satt och pratade på första klass hela vägen hem.

Hade jag varit mer peppad, klarat tentan och haft en bättre dag över lag så hade jag verkligen hängt med resten av tjejerna ut och till klassfesten. Men nu blev det inte så.

Tack ändå Anna, för att vi fick komma och kul att Malin Stoltz hängde på!
2010-11-02 @ 14:28:31 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tentaskrivande


Det sista på denna kurs. Skriver tenta nu mellan 8-12 idag. Håll tummarna för mig!
Ikväll blir det tjejmys & lite klassfest. Kommer hem senare ikväll.
2010-11-01 @ 07:30:00 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0