Hej Mamma & Pappa!

Jag vet inte hur jag ska börja beskriva min vecka. Min far frågade mig om jag fått höra att jag är fet eller om jag själv inbillat mig det, för att jag inte ville ha någon Pizza till middag i torsdags och istället åt hemgjord sallad. ^^
Min mor läser aftonbladet om att Lunarstorm gjort en undersökning bland ungdomar under arton ifall de tänkt dricka på valborg och varannan svarar att de tänkt bli fulla. Hur följderna av det blev kan man nästan lista ut.
Hej Mamma, Hej Pappa - Oh, har ni märkt att jag är tonåring?!

Men jag måste nog säga att jag inte tycker jag är en exemplarisk tonåring. Men jag börjar likna en. För gud vet hur mycket dem hade uppskattat att jag är jag, om de visste hälften av resten i min ålder. ^^
2007-04-28 @ 13:56:24 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Drömbeskrivningen.

Riktigt långt äkta hår som är mörkt, välskött och permanentat i stora lockar. En lätt brun hy och fin plockade ögonbryn. Ett smalt ansikte utan ojämn hud. En kropp i fin hållning och smala konturer. B-kupa i BH storleken. Platt & tränad mage. En garderob full av fina klänningar. En egen lägenhet med massa mysig inredning. En söt tam Chinchilla.
Glad och öppen, positiv och pålitlig vän, lätt att prata med, intressant och modig, kärleksfull, givmild, överraskande och omtänksam. En canon kamera, en otrolig fantasi. Ofta resande. Socialt och roligt jobb med eget ansvar.

Det är väl en drömbeskrivning av det jag önskar att vara och ha om kanske fem år.
2007-04-23 @ 19:16:44 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mamma tror jag är sjuk.

Min mamma tror att jag är sjuk. Men jag har bara en energikick.
Och hon är bara inte van vid att så mycket händer för min del.
Hon trodde nog att jag skulle ligga kvar i sängen till elva minst med tre tillsägningar innan jag lyfte mig upp ur min underbara säng. Men jag var faktiskt uppe vid halv tio idag.
Och sen när dem åkte och köpte virke, så cyklade jag till stan. Köpte tre rosor åt min älskling, och besökte honom med överraskning. (Bara för att jag älskar honom & de är 9 månader idag.)
Och sen gick jag in till stan igen och köpte härdande nagellack och godis på domus, och cyklade hemåt. Hemma sov jag en stund i min säng, men inte mer än 45 minuter. Efter de uppiggande 45 minuterna tog jag fram ingredienserna till kladdkaka, och bakade tre stycken. :) Varav en ska ätas nu alldeles straxt med Maggan och päronen. Och en senare med flickorna som efterrätt. (Och den sista är till Jullibulli som också ska ha självklart! :)) Till Maluns förskräckelse.

Men jag får väl hålla med mamma om att jag kan verka sjuk, eftersom jag inte gör sånt här varje dag direkt. Men man kan ju inte följa mallen jämt heller. ^^

-----
Tjejmyset var trevligt. Tacopaj, kladdkaka och sjuan. Mysigt att Mican var med också. Och kladdkakan vi åt hos Sofia var liiiite bättre än den vi åt här hemma - knäckebröd.

Godnatten.
2007-04-22 @ 00:48:32 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Excuse me.

Vuxenpoäng till mig.
Läskigt nog hör jag mig själv använda massa "vuxna" ord. Det var något jag sa till Pontus och Amanda när vi gick igenom skolan, som Pontus reagerade på och frågade, när jag började prata sådär smart? Men mest reagerade jag väl över det själv på vägen hem från skolan när jag ser en liten tjej på trottoaren som kollar väldigt på mig, och när jag cyklar förbi frågar hon mig något och ser lite vilsen ut och jag stannar cykeln och säger "ursäkta" för att jag inte hörde (med snäll inte bitchig röst.) Vem säger ursäkta i ett sånt sammanhang?
Jösses, jag skrämmer nästan mig själv.
2007-04-18 @ 17:17:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


De har egna misstag att lära sig av.

Ibland får jag bara lust att peka ut allt som gör folk så korkade. Så att de kanske kan lära sig något utav det. Ibland har jag en sån lust att förklara saker som jag själv vet, som andra människor inte verkar ha fattat än. Men hur jag än vänder mig i smeten så blir jag lika korkad, för om jag skriver vad de inte borde så blir ju jag en lika stor nöt. Så det kanske är bättre trots allt att inte försöka lära någon något som jag lärt mig av mina misstag, för de har väl egna misstag framför sig att lära på.
2007-04-18 @ 09:09:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


2008 - Arkiv


2008
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

2007-04-17 @ 18:27:03 Permalink Bloggtillbehör Kommentarer (1) Trackbacks ()


Speciellt med min bästa vän.

Jag får väl konstatera först och främst att den här trippen till Trysil var helt perfekt. Fattades bara att jag var lite proffsigare på snowboard och hade modet att åka i bikini. För jag är nog mer av en person som trivs i sommarsol på badstränder än i iskalla snöfjäll. Det har trots allt varit väldigt varmt i fjällen, och mot snön har brännan blivit rätt fin i ansiktet(men också bara där). Men man får inte glömma känslan som man faktiskt hinner uppleva, fasten baken var rätt blöt de två första dagarna, den härliga känslan av att swisha fram på snö. Framåt eftermiddagarna var det tyvärr mera wakeboard & vattenskidåkning än vad det var snowboard & skidåkning när solen lyste lite för lite på oss och dessto mer på snön som bara blev blaskpölar.

Julias lillebror Simon, han är söt, snäll, knasig och barnslig som de flesta tonåringar i hans ålder. Men han har också ett satans behov av att göra ljud ifrån sig om det så är att trumma, sjunga, eller nynna. Jag trodde allvarligt talat jag skulle bli helt galen på honom vissa stunder. Konstigt nog avskräckar det mig inte tanken på att vilja ha ett eget syskon. På vägen hem i bilen sa de på radion att man borde se människor i ens omgivning som irriterar dig som personer som är utsända för att testa dig. Hinder du ska övervinna. Simon är nog ett av mina små hinder. ^^
Men som sagt, han är söt, snäll och knasig också... så när han kommer över ljud-perioden så blir han nog en riktigt trevlig liten pöjk. :)

image19 image20 image21
Den här veckan trodde jag att Julia skulle ha lite lättare för att somna om nätterna, i och med att jag själv alltid är heeelt slut efter en dag i backen, all frisk luft, all motion och allt nytt. Och visst var hon trött, men sova lyckas hon ändå inte med, inte så lätt i alla fall. Jag har legat och pratat med henne till klockan var kvart i tolv, och jag har masserat henne och jag har till och med berättat Alfons Åberg - "Monster" för henne med min alldra seeegaste och tråkigaste röst. (Till och med jag höll på att somna av att höra mig själv.) Önskar det fanns yttligare mer sätt att testa. Jag önskar det fanns något mer jag kunde göra. <3

Jag tycker det är skönt att komma hemifrån såhär, och speciellt med min bästa vän, för det är sånt både hon och jag behöver, egentligen allt oftare. Även om borta är bra, så är hemma ändå alltid bäst. För jag skulle trots allt inte kunna leva med någon annan familj alltför länge, även om jag knappt står ut med min egen då och då.

Men det var som sagt skönt att komma hemifrån ett tag. Tack Julia.
2007-04-16 @ 14:50:38 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


mitt alldeles egna påskägg.

Glad påsk.

Först undrade jag om 10 år av lördagsgodis inte hade satt en aning om vad jag tycker om för sorts godis i min mors huvud. Joda, några av de där stora rosa och vita sockerkuddarna fanns där, och en del sura flaskor och en och annan chokladbit fanns där i mitt alldeles egna påskägg. Men jag undrar om hon egentligen inte valde godis efter vad hon själv tycker om, för frågan är ju vem som egentligen har ätit mest av mitt påskägg idag? ^^
Men jag ska inte klaga, jag fick i alla fall ett påskägg. :)

Till Lucias förskräckelse(?) så har jag klippt mig själv lite igen. Denna gång blev det lite kortare lugg, sist var det bara topparna. Hittade en mysig bild (den stora här nedan) när jag satt och kollade igenom mina gamla bilder.  En del är lite skrämmande.

image18
2007-04-08 @ 00:52:50 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gratulationer.

I och med att jag åker till Trysil om två dagar, så har jag inte möjlighet att skriva just på dagen då Malin fyller 18 år. ;)
Men för det kan jag ladda upp lite bilder i förväg och säga grattis på födelsedagen i förskott! Och inte att glömma att det i onsdags var 4 år sen jag träffade henne. :)

2007-04-07 @ 17:52:16 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker jag aldrig sagt.

INSTRUKTIONER; Skriv 15 påståenden, kopplade till 15 personer;
Bra/dåliga saker du alltid velat berätta för dem.
Berätta aldrig vilken som tillhör vem.


1. Jag tror inte du är så där löjlig egentligen.
2. Jag skulle vilja bli din vän.
3. Du är känslolös mot vissa människor i din omgivning!
4. Jag önskar jag kunde lika mycket som dig.
5. Jag tror du är som du är, för att du sett det du sett.
6. Tänker du också på det ibland?
7. Du får mig känna mig dum.
8. Jag förstår inte, att du kan förstå mig så bra.
9. Du är så omogen.
10. Jag beundrar dig fortfarande för ditt mod, önskar vi stod varandra närmre bara.
11. Jasså, det är nu jag duger? Din fege jävel!
12. Jag skulle vilja ha din livsglädje.
13. Det du gjorde, var nog det som fick oss att blir helt olika. För så är inte jag.
14. Du är så satans jobbig!
15. Jag vet att det finns där, men jag vill inte veta vad det är.
2007-04-07 @ 00:35:34 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Många glada skratt.

Det var riktigt länge sen jag skrattade så mycket på en och samma dag.
Det har varit en riktigt bra dag idag, varit riktigt glad och pepp på alla sätt och vis.
Trots att jag har en jävla ful skorpa på min kind som förstör hela alltet. BLÄ.

David skulle gå ner till Ica Nära idag.
Malun - Jag kan hänga med om jag får något!
David - Nja, då går jag hellre själv, så slipper jag både dig och att betala för dig.
Men David fick inte som han ville, snart var Pontus, Jag, Julia, Malin och Amanda på väg ner till Ica nära med David. På vägen ner säger Malin att hon ska ha utvecklingsamtal snart.
Julia - Redan?
Malin - Ja men jag är ju ett sånt där cpbarn, varit ända sen Norra vettu.
Det blir så när man får mammas hjärnceller och pappas näsa - Ja fy fan!
Haha, gud med hennes miner och hennes tonfall går det inte annat än garva.
När vi kom in på Ica Nära tog David en godispåse och alla började fråga om vi inte kunde få de, och de och de och kanske även de... men han sa nej bestämt med sina små smilgropar. Och när David skulle betala hade han lovat mig att få låna pengar men snart låg det inte bara davids godispåse och min chokladbit på rullbandet i kassan utan också amandas choklad, Malins godis och Julias klubba. Jaadu, stackars David. ^^


Och min kanin är så underbart härlig att kolla på nu när hon är sprallig och glad igen efter att vi klippt klorna på henne. Imorse hade hon fullt sjå med att äta fågelfrön och disikera fågelfröspaketet. Knasbollen.

Allt går min väg den här veckan;
Att byta språk gick enkelt.
Stresshanteringen är kul.
Laddad inför trysil.
Hittade bra tröja för snowboardåkandet.
Glad & Pigg.
Matteprovet gick super.
Ser fram emot Tjejkvällen.
Och längtar tills jag ska vara med älsk.
& så ska jag rida imorgon med. :)
2007-04-04 @ 19:01:44 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullladdad.

Nu är jag laddad.
Oh yes.
Jag ska åka "utomlands".
Och jag ska göra det med min Julla.
& jag ska hitta mig en fin tröja.
Och jag ska snart börja packa.
Oh yes.
Det här ser jag fram emot. :)

2007-04-04 @ 12:46:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


2007 - Arkiv

2007
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
2007-04-03 @ 21:19:46 Permalink Bloggtillbehör Kommentarer (0) Trackbacks ()


127 minuter.

Det var länge sen, och det var skönt.
127 minuters prat med Jullan.     v
2007-04-01 @ 20:38:13 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0