Merry Christmas

Hah, rätt komisk tanke, förmodeligen mer än hälften av sveriges befolkning sitter och kollar på Kalle Anka just nu, och här sitter jag och skriver blogg. Fast det är frågan vilket som är bäst, att jag sitter här, eller i soffan och sover ?
Men Pontus är nog värre skulle jag tro, som roar sig med att kolla igenom mina bilder på bilddagboken i brist på annat.

image164

Jag hoppas hur som helst att ni får en riktigt,

GOD JUL!
2007-12-24 @ 15:56:08 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista dagarna innan jul.

Äntligen sista dagen i skolan. Nu har hälften av läsåret gått, och hälften av skoltiden på Oscars också. Sen kommer ångesten som Amanda sa. & endast 3 dagar kvar till julafton, och ännu har jag inte köpt allt som jag borde ha köpt i julklappsväg.

Jag antar att jag får göra julen till det bästa, för mina julklappar är inte några speciella direkt. Fast jag tror den kommer bli bra i alla fall, för jag kommer fira den med min älskling.

Snart ska vi ha julklappsutdelning här i skolan, femkronors julklappar som ska läggas under granen och vi har gjort det så mysigt i mediasalen. :)

Och idag firar jag och min älsk 17 månader!!! ;D

Det ska bli förbättring på min blogg nästa år, det lovar jag.
Det ska bli skärpning på mitt liv nästa år, det är en annan sak jag lovar.

Over and out,
2007-12-21 @ 12:21:45 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 December 2007

Oh, ikväll blir det mys med Kimpa,
och sen middag med flickorna.
TREVLANS. :)
2007-12-19 @ 16:46:12 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det där med julklappar alltså ...

Det blir helt enkelt inte de perfekta julklapparna i år,
men kanske fortfarande kan bli en lika fin jul som förra årets?

image163
(Jag & Kim, julafton 2006)

& Grattis morbror idag. (:
2007-12-18 @ 18:19:13 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glädjen

image162

Glädjen i att vara lika älskad som man själv älskar. Du är min glädje Kim Kristoffer Olsson. Jag kan inte förstå varför jag tvekade. När jag stod i duschen idag, slog det mig, som så gånger förut att jag är ledsen att jag tvivlade, ledsen att jag hade en konstig bild. För nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dig.

"A moment like this, some people wait a lifetime
For a moment like this, some people search forever
For that one special kiss, Ohh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime, for a moment like this"

Och glädjen, som förmodligen bara en kär kusin kan ge en är obotlig. Två riktigt rikliga skratt under dagens gång, ett åt stackars Hanna som blev offer för mina minnesbilder, och ett från min rakt och oväntat ärliga Anna. :) Tack!
2007-12-10 @ 21:01:39 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Irritationen

Irritationen är väldigt stor just nu. Känner mig som ett atomvapen, som kan sprängas vilket sekund som helst, utan föraning. Jag vet inte om det är någon rödluva (läs: mens.) som ligger och lurar, för jag vet ju aldrig när hon kommer längre. Men det går mig på nerverna. Hennes egen komentar "Nu går jag, men när jag kommer tillbaka ska de se ut som om ingen har varit här!" (Jo, för visst, hus är till för att vara kliniskt rena och man ska helst inte leva i dem, right?) Jag tror jag tar och slår upp ett tält på tomten snart, så jag slipper höra hennes sjukliga gnäll. En vacker dag kommer det ta slut, en dag kommer inte ytspänningen att kunna hålla tillbaka, och allt kommer rinna ut. Och irritationen blir inte mindre när hon ska ha det på sitt sätt jämt, och alltid ska få som hon vill också. Det hade varit smidigt med Kalmar imorgon, utan henne. Men nej, så snart kan jag väl säga rakt ut, MAMMA, DU SKA FÅ EN STEKPANNA I JULKLAPP! Nöjd nu?
2007-12-10 @ 18:42:21 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtan

image161Längtan att få flytta hemifrån är ganska stor nu. Jag vet att det finns mycket positivt med att bo hemma, som att slippa betala hyra, slippa laga mat varje dag och sånt där. Men jag är trött på mammas mat, trött på potatisbullar/blodpudding/ungspannkana/pizza varannan vecka, trött på alla onödiga frågor som jag ändå aldrig ger något annat svar än - jag vet inte - på och jag är trött på att det alltid är två mot en i den här familjen.
2007-12-10 @ 18:05:06 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Döden

image159Döden är något jag tänker på i stort sätt varje dag. Mest min egen död, hur, var och när jag skulle kunna dö. På vägen hem stötte jag på många såna tankar, jag skulle kunnat vara den otursdrabbade som cyklade förbi just när JET-macken sprängdes i luften av att någon råkat tänt en tändsticka. Jag hade kunnat vara den som var oturlig nog att fastna i tågspåren precis när det inrullande tåget kom. Det är ingen olycklig tanke jag har egentligen, alla kommer vi se ljuset, jag är nog mest fascinerad av hur jag ska komma att dö, för alla dör vi, right?


(
En gammal bild från 2004, tagen av mig)
2007-12-10 @ 16:57:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tränat ett tag?

2007-12-09 @ 20:27:07 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Första & sista för denna vecka ..

Mitt första inlägg den här veckan, och förmodligen mitt sista också. ^^ Veckan har inte svept förbi sådär hiskeligt fort som jag tyckte att de flesta gjort på sistonde. Hunnit med ganska mycket, spenderat tid med några av mina finaste guldkorn.

I Tisdags var Sofia ledig, och bjöd Amanda, Jullan & mig på lunch hemma hos henne, supermys! Vi fick jättegod tacosallad och vitlöksbröd, åt mer än jag ätit på hela veckan tror jag. ^^
Onsdagen den 5 december stod matematikprov på schemat. Blev något utav en deja-vu upplevelse när det verkade gå så där förbannat bra, som det bara aldrig går för mig. Men mot förmodan stod det inte IG på provet när vi fick tillbaka dem under fredagen.
torsdags eftermiddagen var vi duktiga, Malin & jag. Vi gick hem från skolan, hjälptes åt med Malin med svenska tal och vi åt rostmackor.
Och de sista lektionerna i fredags var jag och Julia olydiga, men det var värt det, för vi hade en himla mysig kväll, med massage och tonfiskpirrog(!) bland annat. Välbehövt. Och fredags natten fick jag dela säng med min älskling, spenderade också lördagen tillsammans. Såg Million dollar baby, en rätt bra film. :)
Och idag söndag, en sväng till Fallebogårds julmarknad, han & jag. Nu börjar julen närma sig, och det känns lite vagt. Mysigt! :)

Redan kommit fram till några nyårslöften för nästa år.
Jag ska leva upp till det min mormor sa till mig häromdagen,
"Va stor du har blivit gumman, du ser så vuxen ut"
2007-12-09 @ 19:05:40 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dessa deprimerande söndagar..

Jag blev ställd när jag insåg att det redan är Söndag. Jag gjorde inget vettigt efter att jag hade varit med Julia i fredags, och igår gick ganska fort fram i alla fall. Trots att kvällen inte alls blev som planerad, så blev det ganska trevligt. Mat och liten stunds sällskapsspel, innan det förvandlades till mindre förfest. Lärde mig ju lite allmänbildning i alla fall. Om trepunktbälten, och bilmotorer, och annat smått och gott. ^^ Och imorse var det inget problem, vaknade före Kim(<3) för ovanlighetens skull faktiskt, men jag lät gullet sova och gjorde scones till frukost. Sen försökte vi skaffa oss lite julstämning på julskyltningen i stan, men det närmsta vi kom till julstämning var väl Davids ord om att vi borde köpa knäckäpplen. ^^ Men sen låg jag där brevid my beloved one, och bara insåg att imorgon är det skola igen, idag är det fucking SÖNDAG!

Har i alla fall hunnit med lite granna idag. Och mysigt har det varit.
Insett att jag snart kan ha kina-bulle utan problem! :)

Men jag får väl säga som Kim "Äh, snart är det fredag igen!"
2007-12-02 @ 21:45:09 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Death at a funeral.

image158Death at a funeral - Det är helt klart en annorlunda film! Jag vred och vände på mig för att dem gjorde så mycket fel att jag helst bara ville försvinna ner genom golvet ett tag. Och resterade del av filmen satt jag och kände behovet av att slå någon. Den ena var mer irriterande än den andra, och den tredje mer egoistisk än den fjärde.
Helt jävla skruvad film helt enkelt. Jag kan dock inte sätta ett bra eller ett dåligt på den. Den går inte att betygsätta direkt. Men jag tror aldrig jag sett någon så annorlunda film, inte på det sättet.. (finns ju alltid I heart huckabees, den är ju i en helt egen klass.)

Tycker så synd om stackars Simon i filmen, det kan inte vara lätt. Så många idioter, hade jag varit i den sitsen hade jag ju blivit galen bra mycket tidigare...

Slutet var ganska klockrent faktiskt. :) Det var min söndagskväll, med en påse godis brevid mig i sängen. Mys!
2007-12-02 @ 21:34:38 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pank med julklappsönskningar.

Lillasyster - Umbrella.

Igår var mysig, eftermiddagen spenderade jag med Jullan. Åt massa mackor, (pratade med Simon), kollade på Pochahontas, och gjorde hennes hår fint. :) Det roliga är att hon fortfarande inte vet vad jag skrattade åt, fast det inte var något sådär jättestort. (;

Usch va pank jag känner mig nu när jag har under 1000-lappen på mitt konto, det var väldigt länge sen. Får väl plocka fram lite sparpengar om jag ska kunna betala mina julklappar i år. Hm. Om jag bara kunde komma på några.

Och bara för att jag tycker om listor.
En officiell önskelista ;
Stor färgad halsduk.
Sloggy trosor
Vita strumpor
Snygg väska med många fack i tyg.
Damcykel.
Hårddisk till datorn.
Minne &
Hörlurar till mobilen.
Batterigrepp &
kamera-väska till Canonen.
Respengar
Svarta underlakan (200cm*200cm)
Macro/Zoom Objektiv
2007-12-01 @ 10:52:49 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0