Lunchat med två söta flickor.


Kort dag.  Bara två lektioner. (10.30-12.20)
Sväng på staden med Amanda innan Brio och lek med barbiehus&Sofia.
Nachosallad på Coffeehouse. Hastigt, men ack så trevligt! :)
Det kan man kalla lunchning, och det låter vuxet. (poäng till mig!)

Hem och pröva mina nya inköp! :)
&  baka lussekatter med mamma.

Småttpepp på att börja träna efter jul.
Får se hur sponsringen går.
(Tänker i alla fall i rätt banor.)

2007-11-26 @ 19:43:44 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Change your mind.

Jag är i en konstig sinnestämning. Svart på vitt skulle man kunna säga att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. En del av mig vet att jag absolut inte behöver tänka såhär mycket, att det vore mycket skönare om jag bara kämpade och tog mig upp över ytan igen. Medans en annan del av mig vet hur skönt det vore att bara spotta ut ångest, bekymmer och tvek. Klaga av sig, oja sig över alla de där bekymrena jag egentligen inte har. Den delen skulle tycka det vore så skönt att bara ta den lätta vägen, gräva ner sig i sin egen grav och dö. (Inte dö kanske, men deppa, djupt sorgligt deppande.) För att jag just nu är är på mitten, och det är bra mycket lättare att hoppa ner i skiten än va det är hoppa för att nå upp till något.

Jag vill ruska om mig själv, ge mig en örfil eller två och ta med mig själv på en tripp ut i världen och se riktiga bekymmer. Jag vet att jag egentligen inte ens behöver sådär mycket för att inse det. Men fortfarande behöver jag komma upp över ytan, få lite mer lockande tankar, tankar som jag skulle kunna ta mig till ytan för. Ett skratt, eller bara något annat att tänka på.

Ja, nu skriver jag sådär, så ingen levande ande skulle kunna förstå vad jag menar. Men det gör inte jag heller. Jag vet inte ens vad jag har ångest, beskymmer och tvek om, vet inte om jag ens har det, för ibland tänker jag bara för mycket för att veta varken in eller ut i slutändan. Ikväll är en sån kväll.

Men (!)
jag är inte deprimerad, jag är inte deppad, inte än. Jag står fortfarande där på mitten och överväger det andra mot det första. Kanske kan Sister Hazel - Change your mind hjälpa mig med beslutet.

Filmkväll med människor hade varit något. Filmkväll ensam framför Saw III var inte de optimalaste kanske.


If you wanna be somebody else,
If you're tierd of fighting battles with yourself,
If you wanna be somebody else - change your mind!
2007-11-24 @ 23:31:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


I'll never forget that.

Jag är så trött på allt som inte fungerar på sistonde. Min säng(fast nu står min nya i garaget!), mitt bankkort (försvann åt helvete, fortfarande ingen tillgång till mina pengar), mitt nya kontantkort åt skogen det med, de hundra kronorna jag laddat på det med lika så. Bajshelvetesjävlaskit.

Skrev ner mina sparade sms idag. Många jag nästan hade glömt, många underbara, från en helt underbar människa, som verkligen gör allt lättare och ljusare för mig.

"Im not the type of guy that gives up easily,
and for you Id fight a thousand demonds
and Id think of you every day
when you're not by my side while Im away.
Never forget that, ever"


Jag ska äta fiskpinnar ikväll, vilket förresten fick mig att tänka på Lucía,
som älskar fiskpinnar.

2007-11-20 @ 16:13:40 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Panties.

Ännu en sak till min lilla "JAG-BEHÖVER-lista"; TROSOR!
Just nu är det kris, typ allt är i tvätten.
Sköna trosor, gärna sloggy. I allafall utan hårda kanter!
OH god, I need!
2007-11-18 @ 12:39:02 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freedom writers

image153Freedom writers; I totally love it, jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag såg hälften igår, och hälften idag. Och jag verkligen önskar att jag kunde göra sån skillnad. Att jag kunde göra det.
Det är en sån där film som berör, på ett sätt som inte vilken film som helst gör. Jag tycker vanligtvis inte om Hilary Swank av någon anledning, men det har ändrats, för hon är otroligt duktig som skådespelerska.
Hela filmen får mig att vilja göra något radikalt. Något som förändrar världen. Frågan är bara hur. Om jag verkligen är beredd att satsa allt det krävs, om jag är beredd att uppoffra ett och annat för att komma dit.
Det är som sagt inte många som får chansen att känna att this is it, det här är det jag vill göra for real.
Så mycket känslor på en och samma gång. Jag vet inte hur jag ska hantera det.
Jag har mycket jag måste förändra har jag kommit fram till. Mycket som jag tycker är oskyldigt, men kan växa till något fruktansvärt.

Har ni inte sett den, så gör det!

I got a Dream.
I have a dream.
That one day.
I'ma look deep within myself.
I Have a Dream.
I gotta find a way...
My Dream Is To Be Free
2007-11-18 @ 11:35:14 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


40 dagar kvar tills man sitter där, och inser att allt var över igen..

Snart är det faktiskt jul igen. Om man ska vara exakt så är det 40 dagar kvar. Det är lustigt, men det pirrar i magen på mig. Jag hoppas på att få en ny cykel (JA, mitt i vintern!) och res-pengar i år. Tror mamma eller någon som hon tipsar kommer köpa underbar hudlotion, scrub, och duschkräm. :D Jag såg det liksom på henne när jag visade henne dem att hon la det någonstans i sitt huvud att minnas. Sen finns det massa saker som det känns som jag behöver också, men det känns så tråkigt att få såna prylar av föräldrarna, hellre något ordentligt.. (som en cykel :P) Men jag kan gärna ta både och förstås!

Kanske någon som kan ha användning för att om jag skriver ner det, som tips på vad man kan ge mig i julklapp. En blå liten söt pumpflaska med Lanza anti-aging silk serum(Finns på Stil), Concealer, Puder, Hörlurar & minneskort till mobilen, Hårinpackning (från frisörsalong), en ny dagbok(med ränder.), strumpor(gärna långa och vita. Från H&M tex.), vita örngott (gärna med spets), stärkanden nagellack (som hindrar naglarna från att dela sig, finns på stolpen på Domus kosmetikaavdelning). Vad vill du ha i julklapp? (Nyfiken, även om jag inte kommer köpa något till hela världen!)

Dags att ge Kanin-nöten lite mat hör jag. Lite hungrig jag med när hon påminner mig. ^^
2007-11-16 @ 18:24:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag & min vän, Kameran.

image152Långhelg, det tackar jag sannerligen inte nej till. Fast det blir ju en del skola i helgen också, öppethus nämnligen. Men det ska bli roligare än förra året då vi satt och hade lektioner, i år har vi vår utställning och behöver bara var där i några timmar, inte alls så länge som de flesta andra. Skönt.
Men jag skulle inte säga nej till ett kontokort heller, så jag kommer åt pengarna på banken. ^^ Det har gått vilse i postkontorensvärld någonstans. Och lämnar mig pank tills nästa vecka, men men..
Varit ute på promenad idag, tog med mig kameran och gick runt, rätt mysigt att strosa omkring. Höra snön falla ner från grenar, och knarra under skorna. (Under mina nya fina vinterstövlar!) Och känner kylan bita lite lagom i kinderna, se en fin solnedgång och se barn göra snögubbar. :)
2007-11-16 @ 17:49:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


A lot more then ordinary love.

Och jag måste bara säga att gårdagen var underbar. Jag var hemma hos älskling, och
jag fick sån energikick av att vara med honom, helt underbart lycklig. Och konsekvenserna av det fick stackarn uppleva det på gott och ont. ^^ Kimpa, ingen kan älska dig mer än jag gör. Du är fantastisk!image151
Jag älskar diig!
2007-11-15 @ 20:12:15 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


T som i Torsdag

image149T som i Torsdagsmorgon, sovmorgon till 10.25. Jag gick trots det upp redan 8.15. ^^ Satte på TVn och MTV och sprang runt i trosor och linne medans jag åt frukost, sminkade mig och letade fram varma kläder inför skoldagen. Sen traskade jag iväg mot plugget, framme 45 minuter senare.
Lunch (tråkigt nog ingen god sådan)redan efter första lektionen. Och sen idrott med Industri och Fordonskillarna. Dans med fordon och industrikillarna. ^^ Handsvett, felkliv, och dålig kordination.
Den kortaste spanskalektion vi någonsin haft skulle jag gissa på, efter det. Jag tycker om de lektionerna, fasten dem oftast är utdragna och sega, men det känns som jag lär mig något på de. Då känns det meningsfullt.
Skoaffärer med mamma, image150letandet efter de förbannade vinterskorna. (Samma sak nästan varje år, så länge jag kunnat minnats. Små tjafs om att jag inte kan finna mig ett par. Men idag var det faktiskt jag som fann mig ett par, och inte hon! :P) Att det kan kännas så mycket bättre bara för att siffrorna är lite annorlunda? Att jag kan tycka mig se skillnad på en ynka centimeter?
Shopping på Maxi och nu sitter jag här, väntar på min far, och på lite kvällsmat. Inget avancerat, bara för att fylla magen. För att överleva. Ikväll blir det kanelbullar och Capuccini med toblerone(FY SÅ ÄCKLIGT!), tror jag bestämt! Länge leve läxfria kvällar och nätter! :D

& visst är det så att bloggen är röd och julkänslig, bara för att Mican ska bli helt till sig och dregla över den. :) Ge oss jul nu!
2007-11-15 @ 19:49:08 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


BaconBlues.

image148Jag är så fruktansvärt hungrig så snart värker magen på mig. Fast mamma har beställt hemkörning från Mcdonken, haha. :D Bara det att min förhoppningsvis vrålgoda Bacon-Blues-Hamburgare kommer inte hem förrens vid halv sjutiden. Och det känns som jag ska svälta ihjäl innan dess.
Ett VG på naturkunskapen i alla fallen, fick lite pluspoäng, men jag vet inte hur många än, får la se. Ska sätta mig ner och göra självaste ekologiuppgiften nu med detsamma, så jag får den gjord.

Usch va jag är slarvig. Tappat bort kvittot till min garderob, redan liksom! Och kvittot till sängen är ingenstans att finna. Säkert mitt fel båda två. Usch, därför har jag nu skaffat mig en pärm(snott en från pappas rum) så jag får lite ordning på mina papper. :D

GE MIG MAT NU!
2007-11-13 @ 18:00:35 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


I hate mondays.

image147Snön börjar falla ner från himlen nu. Det börjar likna vinter. Jag tycker om vinter, för varje år längtar jag ändå till julmyset, och snön. Men jag tycker inte om att cykla hem i snöblandatregn, som jag gjorde idag. Skönt att komma hem tidigare än jag egentligen skulle enligt schemat. En hel timma tidigare. Tidigare än mamma tillochmed, sådär lagom tidigt för att vara först hem och för en gångs skull vara den som får sista biten av kladdkakan sen igår. Efter den kladdkakebiten (som bara gjorde att jag ville ha mer egentligen) gick jag ner och la mig. I min gamla säng, i vårt gästrum. Att det kan vara så skönt att krypa ner under täcket med kläderna på. Och bara andas tyngre och tyngre - tills ens mamma kommer och väcker en och säger att man inte kommer kunna sova ikväll om man fortsätter sova. Det är då hon får oförståeliga tonårsgrymtningar som svar. När man väl masar sig upp ur den varma sköna sängen så finns det nog inget härligare än att bara ta av sig kläderna(okej, den delen är jävligt oskön, i och med att det blir så satans kallt.) och stiga in i duschen och känna varmt vatten rinna ner längs kroppen. Stå där tills man vet att man borde klivit ut för länge sen, stå där tills man vet att man slösar massor av vatten och låta sig själv höja tempraturen på vattnet, bara lite till.

I hate mondays.
(Det är helt enkelt inte min dag.)
2007-11-12 @ 17:12:46 Permalink Flickan med H Kommentarer (4) Trackbacks ()


Samlar vuxenpoäng

image137Jag känner hur vuxenpoängen tilltar. För visst ligger det lite vuxenpoäng i att organisera sina kvitton, och öppna sparkonton på banken?

Det är mycket på G just nu. Min första julklapp är köpt. Det blir förhoppningsvis lika bra som jag tänkt mig. Och så kan jag passa på att säga att allt var piss sist för att jag just hade eldat upp min säng och Kims bäddmadrass med hjälp av en gammal värmedyna som fick kortslutning. Så snart blir det beställning från IKEA ...igen.
Påtal om beställning så har jag blivit smått förälskad i ett par jeans, bara frågan om att våga beställa dem, i och med att man inte kan skicka tillbaka dem ifall dem inte skulle vara så där bra som jag vill att dem ska vara.
Och så bra som jag tycker att min tv borde vara, är den inte. Så därför blir det en ny sådan.
Dessutom har jag sparkonto, och nytt kontokort som sagt fixat mig.

Och ja, önskningen jag hade som barn som jag skrev om för ett tag sen är såklart att Jossan(min kusin och hela hennes familj) flyttar(från Uppsala) till Sunnevik till sommaren, ivrig redan nu. :D

Igår var det starten på Oskarshamn i ljus, och kulturnatten. Jullan dansade och vi kom nätt och jämt in till SAS-konserten. Väldigt mycket folk! Men det var också väldigt många nya överaskande sångare på scenen! Man kan inte bli annat än avundssjuk på deras talanger. Efter det hämtade mamma och jag en trött Kim i snöstormen och han sov hemma hos mig. Ikväll blir det middag med flickorna på Steakhouse också.
2007-11-09 @ 19:55:43 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


#=?)(&!¤"#%!%)()=&¤

Just nu är allt piss.
& jag har så satans ont i ryggen,
känns som jag ska spy.
2007-11-05 @ 18:59:40 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


En liten önskning,

image135Att en liten drömönskning jag hade som barn(som aldrig någonsin skulle slå in), faktiskt gör det och gör mig glad i tonåren, det trodde jag inte.Jag är så glad!
Och förväntansfull!
2007-11-03 @ 12:14:17 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ta tummen ur arslet

Det är dags att ta tummen ur arslet och ta tag i saker och ting rent ut sagt. Det är hög tid att försöka fixa det där jobbet som jag går och tänker på hela tiden. Jag har i alla fall lagat mina jeans, duktigt av mig.

Chokladpulvret är slut i ena maskinen på jobbet, snart i andra, inte så konstigt när man har 9 feriearbetare som dricker två koppar varje rast ( 2x4=8, 8x9=72 koppar. ) ?

Men snart är höstlovet slut. Buuhuu!

& jag är ledsen för att jag fortfarande inte svarar på sms, har 0.04 kronor på min mobil, och den fylls inte på förrens om ca 3 veckor. Först då jag får mitt nya telefonkort. :)

2007-11-01 @ 18:59:30 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0