Oskarshamn 2.0

Med en stark längtan att bara få ta ledigt en stund, och åka till något varmt ställe så sitter jag här i mörkret och skriver. Skolan har verkligen kört igång nu. Men det är inte läxor som gör att jag känner att jag knappt gör mer än äter, sover och går i skola. Utan allt eget ansvar som har dykt upp bara sådär.

Men imorgon ska jag ha det kul och göra det bästa av dagen. För då blir det vårt (nu ganska)omtalade 24h-films-race. "Oskarshamn 2.0" som filmen ska heta kommer givetvis att läggas upp på www.oskarshamn.com, för alla att se. Och inom kort kommer jag länka till den också.
Men det är ju kul att folk verkar intresserade av att se den, trots att man kanske inte kan komma dit för att se den. Men ni som kan och vill är välkomna till Forum 10.45 den 30 Augusti, som sagt.

Tanken med min halvdåligt uppdaterade blogg är att den ska få en makeover inom en snar framtid. När vet jag inte än själv. Inte ens börjat kodandet. Men det ska bli förbättringar och förfiningar. Vänta och se!
2008-08-28 @ 21:13:30 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Short update.

Det är väldigt mycket bollar i luften just nu. Jag vet inte riktigt när jag ska hinna med allt. Men det ska lösa sig på ett eller annat sätt. Till att börja med så har UF-företagsplanerandet satt igång på allvar. Och vi får faktiskt väldigt mycket diskuterat och gjort, men det är så mycket att det knappt känns som man kommer någon vart än.
Och så är det härj med trafikskolan för att få körlektioner så jag kan ta mitt körkort någon gång. Dessutom borde jag börja plugga på allvar på teorin. Men Engelska C har lite uppgifter som ska göras innan det får ta sin tid.
Och på fredag är jag inte hemma alls, kommer hem först på lördag och då ska jag först presentera vår film med resten av gänget. (Kom och se den i forum 10.45 på lördag!)
Men jag ska inte säga att jag inte trivs. Hoppas bara jag får andrum snart.

Idag var det SP-dagen och Micke ledde vår grupp av blandade treor, ettor och tvåor. Äventyrsbana, Paddling och kubb. En upplevelse bara att ha Micke Pettersson som gruppledare. Helt otroligt.

Men hej så länge!
2008-08-26 @ 19:09:47 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hemma bra, men borta bättre.



Jag längtar tillbaka till Thailand.
2008-08-26 @ 18:57:54 Permalink Fotografier - Abstrakt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Specialerbjudande.

Nu kretsar det mesta kring touchscreen i mobilbranchen, men det är inte utsidan som räknas, right? Varför inte köpa en mobil som redan har några mp-3 låtar, som redan har några erotis(k)a vidios* och 1,3 megaplix* kamera? Här finns en för dryga fyra hundra nu, bjud fort innan den försvinner!


*Stavfelen är medvetet. Du förstår när du läser objektsbeskrivningen på tradera.
2008-08-24 @ 21:09:44 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gårdagen


Barn. Massor av barn och vi i sponsrade tröjor med ballonger. Massa ballonger. Blåa, röda, gröna, svarta. Hela 300 stycken under bara några timmar. Glada barn. Glada Pollacker, flörtiga pollacker. Ja dem fick också ballonger, men vi gick ganska snart.

Sofie tog fram plånboken och bjöd. Bjöd oss allesammans på Pizza efteråt. En riktigt god gratis pizza. Roligare än jag trodde det skulle bli. Och jag tackar Malin för sällskapet. Tackar för en trevlig start på dagen.

Dagen fortsatte bra. En stund med Kim sen en helkväll i Malins systers lägenhet. Mycket snyggt folk, mycket trevlig stämning. Lite för många glas, lite för lite mat. Lite för dålig vid kvällens slut. Men ack så glad att jag har er vänner. Hängde, tog mig fram med Mican som krycka. Blev nerbäddad i en säng i hemmet av min älskling.

Folk blev trötta. Vissa somnade. Sen fortsatte vi, ut i natten. Ut bland folk. In på ankaret, utan att slösa en peng. Mican höll koll. Åkte tillochmed taxi utan att slösa en peng.

Alla älskar vi denna blondin. Och kjol det var hon bra fin i. Från en eftermiddag rotandes i garderoben till en pepp kväll. Det gjordes bra. Och jag nådde upp till tvillingarnas nivå.

Söta flickor. Oskuldar som ryker. Vi hade det kul. Och ni hade det roligt. Trivsel helt enkelt.

Glöm förövrigt inte kolla www.oskarshamn.com för mer information om varför vi delade ut ballonger, och om framtidsdagarna i Oskarshamn nästa helg. Jag och några till ska nämnligen göra film på 24h timmar, se för er själva.
2008-08-24 @ 20:55:58 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sthlm.



Stockholms shopping. Me love.
2008-08-21 @ 22:24:13 Permalink I garderoben Kommentarer (6) Trackbacks ()


Fler krönikor

 Precis som lovat innan Stockholmstrippen så kommer här den senaste, och näst senaste krönikan från Östra Nyheterna. Två Krönikor på raken. Hittade en som jag inte tror jag publicerat i mammas lilla gömma. (Där hon sparar på allt som jag gjort sen jag pluppade ut)



(Klicka för större upplösning)


Tror detta var de sista krönikorna som publiceras,
Enjoy!
2008-08-20 @ 17:06:07 Permalink I rampljuset Kommentarer (0) Trackbacks ()


Koppkakor - inte kroppkakor!


(klicka för större bild)

Efter mycket pyssel i mitt nya lilla datorprogram - Illustrator, bestämde jag mig för att baka något. Och jag har varit sugen på att se resultatet av dessa rätt länge nu, så här är det - Cupcakes! Jag är förvånad och nöjd över att resultatet blev så pass bra ändå, jag brukar inte lyckas i köket, eller jag brukar i alla fall misslyckas rätt ofta.

Det är egentligen vaniljmuffins med hallon och vitchoklad i, och uppepå är det vitchoklad med riven mjölkchoklad över. Nu ska jag ge mig av mot köket igen för att provsmaka mina små älsklingar!

2008-08-19 @ 16:20:58 Permalink Mat & sånt Kommentarer (2) Trackbacks ()


The Bucket List

Jag såg precis The Bucket List som Cilla tipsade mig om. Och den påminner väldigt mycket om en annan film som jag håller kärt av, A Walk to Remember. En sån där film som man inte ska se om man inte är beredd på att gråta. Vilket inte nödvändigtvis betyder att man inte ska se den, för det tycker jag av alldra högsta grad.
Morgan Freeman och Jack Nickolson blir dödspolare tills den dagen de kastar in handduken. De förändrar varandras liv på mer än bara ett sätt. Och när jag ska dö, ska jag kunna svara på de frågorna.

Har jag känt lycka i mitt liv?
Har jag givit lycka i mitt liv?
2008-08-18 @ 23:36:15 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Where to sit.

Efter stockholms resan har jag kommit fram till var man INTE ska sätta sig i bussen på vägen dit och hem.

Sitt inte längst bak,
i alla fall inte precis intill toaletten(om den är placerad därbak). En kvinna satt intill mig där på vägen upp och hon fick toalettdörren på knäskålarna med rejäla smällar ett flertal gånger när folk antingen inte höll i dörrn när dem skulle in, eller när dem sket i att låsa när dem gick därifrån. Hon vaknade flertalet gånger av ömma knäskålar.
Sitt inte längst fram.
Barn älskar att sitta längst fram. Och råkar det då sitta barn som åker utan föräldrar så vill man inte vara med. Risken finns att man kommer med på Youtube ifall man somnar med öppen mun(som tanten bakom småkillarna gjorde på vägen hem.) Och vänta bara tills dem blir trötta dem små liven och börjar flumma med allt och alla. Peta på Chauffören, trycka upp fingrar i röven på folk som går förbi osv. Snart är dem inte söta småbarn längre.
Sitt inte på den sida solen lyser i bussen.
Logiskt nog blir det varmt! Jag lovar.
Sitt inte längst in.
Om du inte råkar få sätet helt för dig själv. Det blir annars mer än knöligt och pinsamt att behöva väcka någon som sover när du kommer på att ett toalettbesök skulle sitta fint.



Men har man mot förmodan glömt både hörselplugg, mp3 och intressant läsning(som jag gjorde) så ska man passa på att ta tillfället i akt och sätta sig brevid någon med:
- Laptop(förmodligen film på G)
- Tidning, någongång läser dem klart och då kan man låna!
Då går timmarna lite fortare i alla fall. Själv fick jag se någon dokumentär om en kvinna i porrbranchen.
Hade nog varit mer uppskattat av småkillarna på andra sidan kanske?
2008-08-18 @ 19:52:07 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm 08

Här är stockholms-trippen i ord och bild.

DAG 1 - Måndag.
Träffade Anna på stationen och efter mycket kramar och glada ansikten checkade vi in på vandrarhem, gick till stan och åt asiatisk buffe på Rice och drog oss senare tillbaka till vandrarhemmet där vi somnade och sov som stockar.


[Anna äter efterrätt på Rice.]

[Massor av folk och Anna i gamla stan.]

DAG 2 - Tisdag
Vi checkade ut från vandrarhemmet efter en god frukost och drog oss mot stan för shopping. Besökte senare farmor och farfar i Uppsala och gick på kvällen ut på Snerkers och kröp senare på natten ner i varsin bädd hemma hos hennes vän.

[Anna står på balkongen hemma hos farmor och farfar och kollar utsikten.]

[Jag(i min nyomsydda klänning) och Anna.]


DAG 3 - Onsdag
Vi åkte in till Stockholm och plöjde igenom massor av affärer, en efter en. På kvällen satte vi oss, och vilade våra fötter på Grodan och åt mat innan vi gick vidare till Mälar Paviljongen där vi mös under massa filtar och drack varm choklad när timmarna blev fler.

[Anna med meny på Grodan.]

[Förrätt, som var omöjlig att dela.]

[Anna och jag under massa filtar.]

DAG 4 - Torsdag
Jag har inga bilder från hemresan, men det var inte mycket att ta kort på heller. Jag köpte min älskade jacka för dyra pengar och jag tog bussen hem vid två efter lunch med Anna och ytterligare shopping.

Tack Anna, för en underbar tripp!
2008-08-18 @ 19:35:03 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kolmården 08


[Tiger på språng, enda gången någon av det trötta tigrarna rörde på sig]

[Zebror som man blir snurrig av att kolla på för länge]

Bilder från Kolmården var det jag skulle lägga upp ja! Och här kommer dem. Min favoritposér är precis här under. Han satt så sött och nära kameran och bara lät mig knäppa bild efter bild.


[Två bilder på vad jag tror är en Silkesapa, lika stor som mitt långfinger ungefär.]


[Sälarna låg och gassade i solen och såg allmänt nöjda ut.]

[Hela familjen gorilla. Lilla Enzo sitter där i mitten.]
2008-08-17 @ 23:23:16 Permalink Fotografier - Djur Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Real Bigfoot?

Tänk om det inte bara är en myt, något som någon såg en skymt av en gång och sen har historierna satt igång. Tänk om det faktiskt finns en BigFoot, och enligt bilder(som skulle kunna vara redigerade) och fakta(som skulle kunna vara påhittad) så har man nu hittat ett BigFoot-lik. (Jag undrar hur det var att stöta på ett sånt i naturen...)
Tänk om det faktiskt finns BigFoot's där ute? Jag kanske inte är ensam längre, hah. Skämtosido, jag är spänd på att se följderna av detta. Vore rätt ballt, kanske kan man åka till Kolmården och kolla på StorFötter i framtiden? Josef kommer ångra att han flyttade därifrån.

Läs om Bigfoot på Svenska Dagbladets hemsida, se bilder av BigFoot levande, och den stackars döda BigFoot.
2008-08-15 @ 14:13:39 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sthlm08

Jag känt mig som en (haltande)myra i en myrstack. Irrat runt i en storstad bland tusentals människor. Jag har gått på tå - fått blåsor. Gått på hälen - fått blåsor. Gått på sidan av foten - fått ännu mera blåsor. Till slut har jag haltat omkring, och satt mig ner så fort jag sett en lämplig plats. Min tanke om att köpa med mig fina skor från storstaden, sprack ganska fort. Tyvärr.
Jag har konstaterat att Oskarshamn har för många pizzerior för antalet invånare, medans Stockholm har för få. Och att man inte behöver leta efter en Sushi-restaurang där.

Men oboy vilken mysig start på veckan det har varit, mer om den lite senare. Nu ska jag packa upp.
2008-08-15 @ 12:36:39 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Positivt tänkande.

Jag hoppas att ni står där vid bussen och vinkar av mig imorgon. Imorgon bär det hursomhelst, (varesig ni står där eller inte) av till Stor Staden. Jag ska shoppa och jag ska ha kul. Den inställningen ska jag komma dit med, och behålla under hela trippen.

Jag ska börja med mitt positiva tänkande igen. Jag måste. Borde ta den här eftermiddagen som ett gott exempel. Grå och tråkig dag. Men när älskling kom sken min omvärld upp väsentligt. Han är bra han. Riktigt bra.

"Don't you know, you're the one who makes me smile."

När jag kommer hem kommer en ny krönika upp också. Leta fram lördagens andra del av Oskarshamns Nyheterna om ni inte orkar vänta.

Och Torsdag(lördag), då jävlar.
Då jävlar mitt Micropop.
Soo long.
2008-08-10 @ 20:19:47 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Starka hatiska känslor mot H&M, igen.

Jag ska uttrycka mina känslor för H&M tänkte jag. På sista tiden har de och jag inte kommit speciellt bra överrens. Det började med en tröja som jag ville ha i vår/sommar kollektionen, men från första dag var den slut. Där började det lite lätt med att jag blev lack. Men snart hittade jag en jättefin klänning, för bara femtio kronor! Kim skulle ändå beställa, så jag la en order samtidigt med hans och väntade. (Detta var i April) Jag letade i affärerna efter den, eftersom de sa på Hm.se att jag inte skulle få klänningen förrens i mitten av Juli. Men enligt personalen i butiken i Växjö så fanns denna bara på Hm.se. Så jag väntade, och väntade. V.28 kom det inget, men våran order var tydligen flyttad till v. 32. Som ni vet är det v.32 nu, och våran order kom. Men inte min klänning. Den är som bortblåst, står inte med på ordern, finns inte på internet. Alla spår av den är bortblåsta. Behöver jag säga att jag är mer än lack vid detta tillfälle? Förmodligen inte.

Nu ska jag författa ett argt mejl till H&M stackars support som förmodligen inte har något med att min order är cp att göra, men ändå får ta skiten. Förlåt mig.
2008-08-09 @ 13:02:48 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wanted.

Kom på nu när jag rensade även skrivbordet på datorn att jag sett Wanted på sistonde också. En film med Angelina Jolie, som handlar om en snubbe som får veta att hans pappa(som han aldrig träffat) har dött, och att hans uppdrag nu är att ta över hans roll som seriemördare. Rätt bra film, Angelina har samma karaktär som hon hade från början i Tomb Raider.
Nu ska pallra mig iväg till mormor.
2008-08-08 @ 12:47:38 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt nyaste projekt.

Mitt nya äventyr/projekt började för länge sedan. Om man kan kalla det för att börja då jag drog ut alla mina jeans ur garderoben och konstaterade att jag bara använder ca fem av dem.
Men potentialen fanns i några få av jeansen jag aldrig använder. Och där började det. De hängdes upp på en galge för att göras om. Tillsammans med min gamla H&M skjorta som sprack någon gång i vintras. Nu har de hängt på varsin galge utanpå min garderob ganska länge.
Häromdagen tog jag stor rensning. Ut med gamla inte-längre-använda underkläder/strumpor/linnen&Tshirts. Jag gick ner i källaren(till symaskinen) med mina jeans, och nu har jag ett par snygga vita jeans igen. Användbara.
Igår letade jag i min garderob efter något kul att ha på mig. Fann en gammal, riktigt gammal ASOS klänning som jag aldrig använt(Inte vad jag kan minnas i alla fall). Den är fin, men långt ifrån vardagsfin, eller normal klädsel.
Men nu jävlar tog jag ner den i källarn i gårkväll, och det blev grejer av. Jag sydde upp den, skaffade detaljer och fixade till överdelen på den. Den blev riktigt bra! Och nu tror jag minsann att den ska få invigas i Uppsala nästa vecka. Wonderful.
Snart finner jag förmodligen ännu mera som ligger och skräpar till ingen nytta alls.

En förbättring?
2008-08-08 @ 11:45:54 Permalink I garderoben Kommentarer (2) Trackbacks ()


I know who killed it, Lindsay did.

På senaste har jag sett fyra nya filmer. Kung Fu Panda, Linas Kvällsbok, I know who killed me och An Unexpected love. Och jag presenterar dem väl i samma ordning.

(original bilden kommer här ifrån)
Startar med Pandan Po som är huvudrollen i Kung Fu Panda-filmen. Animerad film med massor av kända röster i. Ganska förutsägbar, men vilken "barnfilm" är inte det? Handlar om en panda som vet allt och lite till om sina idoler och hans öde är att bevisa för dem allt annat än hur klumpig en stor tjock Panda faktiskt är?
Linas Kvällsbok är en av två filmer som vi hyrde nu i veckan. Den påminner om Juno tillsättet, med denna är svensk. Handlar om stackars Lina som inte vet någonting om killar och sex. Och David satt ett flertal gånger under filmen och tycker synd om denna tjej som inte visste mycket om något.
I know who killed me, är kass. Nu är det vetenskapligt bevisat. Jag var väl medveten om att awarden såg ut något sånt här, men jag tänkte ge Lindsay Lohan en ärlig chans i alla fall. (Och jag informerade mina vänner om att den var dålig, men dem gick med på filmvalet, tills dem insåg att det var dålig, då var det jag och mitt dåliga filmval igen, riiiight?) Tyvärr så tappade hon mig(Lindsay dvs.) på vägen. Jag vet att förutsättningarna inte gjorde det bättre för denna stackars film när mina vänner gav upp första tio minutrarna in i filmen med dansk text och halv bild. Men nej, jag kan inget annat än hålla med om sämst film, sämst skådespelare, sämst allt.
An un expected love däremot, den är inte suverän. Men säger ändå ganska mycket om hur det är att vara gay. Japp, ännu en av filmerna jag spelade in under Prideveckan på femman. Det handlar om en kvinna som bryter upp med sin man efter många år i äktenskap, och sen ska hon klara sig själv, utan utbildning och utan jobb. När hon sedan träffar en ny partner, är det inte många runt om henne som gör det lätt för henne. Helt klart sevärd.
2008-08-08 @ 00:15:06 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back home.

Denna gång bar det av ungefär 2,5h norrut. Dit det finns mängder av barn och säkerligen lika många getingar. Men getingar är inte det enda exotiska djur på Kolmårdens Djurpark. Onej, jag har sett trötta tigrar, busiga björnar och duktiga delfiner och mycket mer. (Bilder kommer samtidigt som orken att redigera dem.)



Shoppingen på hemvägen blev enbart Nagellack och eyeliner för att spara mig till Stockholms-trippen. Och jag ger mig fan på att bara för att jag fann ett par skor som dög, men avstod ifrån, så kommer jag inte hitta något i sthlm. Men då blir jag ledsen på riktigt!
2008-08-07 @ 21:20:37 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gone, baby gone.

Nu drar jag igen, bye!
2008-08-06 @ 07:04:30 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen i ord & bild.


I helgen var det fest hemma hos Malun, eftersom hon fyllde hela ARTON år.
Här är bilder och text om helgen.

Jag & David, hemma hos Malin.

Jag överfaller födelsedagsbarnet och Summe ser tveksam ut.

En överblick över uteplatsen, där även systrarna Jansson befann sig.

Mican som stod för fotograferandet underkvällen sammanfattar också med en riktigt bra bild.
Helgen var Kanon Kul - full fart!
2008-08-05 @ 15:23:15 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Britney Spears, right?


Länge leve Youtube? Jesus vilken... brud?
2008-08-05 @ 12:29:42 Permalink Musik & Videos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stackars Topshop.

Godmorgon!




Ja, Godmorgon. Precis satt i mig den sista pizza biten och svarat på enkätundersökning från TopShop, haha. Dem fick inte svaren dem ville höra. Och nu är det dags att städa mitt rum och packa ännu en resväska. Denna blir nog tunnare än Ölandstrippens.
2008-08-05 @ 11:52:59 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Movie Update.


Precis sett All the boys love Mandy Lane och jag BER er, se den. Studera den noggrant, bättre än vad jag gjorde. Jag gillar inte de brutala scenerna så jag blundar helst och försöker att bara se undertexterna då det hela är över, kanske var de stunderna jag missade något?
Till en början tänkte jag att det var en vanlig tonårsfilm där alla killarna är som förälskade i denna Mandy Lane, och visst hon var snygg. Men sen dör mitt intresse lite för filmen, jag tycker jag vet vad som kommer hända. Dem strular, han går ut ensam i skogen, hon dör osv. Men! Filmen får en ganska stor tvist på slutet, som jag satt spänt och väntade på en förklaring till. Grejen är att förklaringen kom aldrig och jag fattar nada.
Så snälla se den, och förklara den sedan för mig. Den kan ju inte vara så lam som den just verkade?

(bilden är från www.screenrush.co.uk)

-----
En helt annan film som jag faktiskt cyklade in till stan för att se med Kim & Co var Batman The dark Knight, och den var underbar. Jag vet inte om faktumet att Heath Ledger som spelar Jokern faktiskt inte längre är i livet gör filmen even better? Men jag älskar hans karaktär, helt otroligt. Så brilliant. Hela filmen var suverän. När man trodde att slutet av filmen skulle vara nära så vände det totalt, och det gjorde det inte bara en gång! Den kommer jag se fler gånger, det vill jag lova.
2008-08-04 @ 17:51:32 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


En helt ny värld

, det är inte bara en disneylåt utan numera också min verklighet efter det där doktorbesöket. Mycket spring, virriga tanter och snoppar på patientsängarna på drygt en timmas besök. Först indragen i ett rum där hon klämde lite på min hals och körde ner strutar i öronen på mig. Hon fick mig på klassiskt sätt gapa stort och säga "Aah". Domen löd, stopp i öronen och möjligen halsfluss. Jippi!
Några minuter senare hade jag en pinne nerkörd i halsen och hostade för mitt liv. Och strax där efter en nål i fingret då jag trodde för ett ögonblick att jag var tillbaka nere i källaren här hemma med mina jeans(förklaring kommer senare). Men domen var inte fällande, och jag hade bara stopp i öronen, halsflussen fick vänta.
Efter vad jag skulle kalla en skjutglad sköterska med vattenpistol i handen, siktandes in i mina öron så öppnade sig dörrar som jag inte hört(haha) på flera månader.
Och JA, den där topsen jag en gång körde in och drog ut utan bomullstuss i änden kvar, den satt i örat - men inte nu längre! Och då kommer vi till det sista, min doktor ritade snoppar på sjukhussängen för att demonstrera hur en Barn-tops såg ut. Såna där söta med vingar för att stoppa topsen från att komma för långt in.

Så tyvärr kan ni inte viska om mig (längre), I will hear You.
2008-08-04 @ 12:29:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny bloggdesign á la Chris Brown.

Denna gång är det Malins tur, igen. Jag har inte mycket fantasi. Eller ork att göra några superduper. Men det är väl lite mer än inget? "Mörklila sida. Jag vill ha bilden på mig och Adam, 2 bilder på Chris, sen någon fin på mig? Och det ska stå picture perfect och Malin Alexandra Jansson på något sätt. Fattar du?" Jag hoppas att jag fattade. Här är i alla fall resultatet av den ekvationen.

Sova strax? Förmodligen. Doktorn imorgon?
2008-08-04 @ 00:19:10 Permalink Bloggdesign Kommentarer (1) Trackbacks ()


Malin i gårdagens ljusa stunder.

Alla har vi varsin dag, idag är det Malins dag.Och igår firades det med starka vätskor och mycket folk. Precis innan det bar av mot staden så förvandlades det helt plötsligt till utklädningsfest, se för er själva.

Jag har många fler att visa, men dem får man väl be om tillstånd om att visa först kanske. Dem tillhör inte hennes smartaste sidor om man säger så.

Grattis på 18årsdagen, skitunge. ^^
2008-08-03 @ 21:15:40 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Apologize.

Jag blir lite trött på mig själv. Jag avskyr halvfärdiga saker. Speciellt mina egna halvfärdiga saker. Och varje gång jag kommer på att jag fortfarande inte har fixat så att headern syns här ovanför på min kära blogg för dem som har IE så blir jag sur på mig själv. Det lär inte hända mer för det, jag har inte riktigt orken. Men snart blir det väl total makeover istället för det här halvdana. Jag ber om ursäkt. ^^




Tydligen så syns inte headern i FF heller, det är väl bara jag som sitter här hemma med den perfekta versionen medans ingen annan kan se den. Buhu. Är det någon som har något tips på hur man kan veta att det ser bra ut i alla olika upplösningar osv?
2008-08-03 @ 20:41:49 Permalink Bloggdesign Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min nyfunne vän.

En av de sista dagarna på Öland satt vi nere vid stranden och grillade på en värdelös engångsgrill i solnedgången. Jag passade på att springa runt och fotografera lite medans pappa slogs med grillen som vägrade tända. Till en början började jag fotografera havet och stenarna. Och tröttnade ganska snart.

Sen såg jag något som rörde sig i vattnet. Inte en fisk, inte en ål, kanske en orm?

Men när den stack upp huvudet ur vattnet så var det minsann ingen orm.

Utan snarare en utter.

Han var nyfiken som få och stack ut huvudet ur varenda hål bland stenarna där han for. Jag vet inte riktigt vem av oss som var mest nyfiken, han eller jag. Lyckades få en bild på honom när han käkade lite också.

Den gången önskade jag att någon hade köpt mig en bra objektiv, så jag kunde fått ännu bättre bilder på denne sötsak.


Det kan eventuellt ha varit en Mink också, men enligt min "ut i naturen" så är Uttern den som trivs i vatten.
2008-08-03 @ 20:31:03 Permalink Fotografier - Djur Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0