Bugar och bockar

Jag vet att det tråkigaste som finns är att läsa om hur mycket någon älskar någon annan, och hur underbart allt är. Speciellt när man är singel och desperat själv.  Jag önskar att jag kunde ge er var och en varsin(om ni inte har en redan) lika underbar person som Mr. Kimball.

Och fredagen var mysig den med, idol och en slickande hund tackar vi inte nej till. I like You a lot Girls.

Tack för helgen flickor och Mr. Kimball. <3
2008-11-23 @ 13:57:47 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kakaka-kallt.

En inte så fantasiful(l), men i alla fall fungerande blogg. Det får duga tills vidare.

Första snön
idag, och jag fryser frysprickarna av mig. Men ikväll blir det mys med mysigt folk. Och morötter med dipp, för det ska jag se till! Ta fram en stor kopp och värma lite oboy i micron och sätta sig med filt framför datorn och beställa julklappar kanske? Det är en tanke.

2008-11-21 @ 14:02:46 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 och en halv vecka kvar.

Jag har bestämt mig för att göra något åt mina egna klagomål. Och sitter nu här med en godispåse på mitt stökiga rum. Den sista godispåsen jag äter innan jul, för nu har jag bestämt mig. Och ska det göras, så ska det göras ordentligt!

För vad är väl en godispåse i jämförelse till en burk russin, en skål skurna morötter med dipp eller en fruktsallad? ...alldeles alldeles för underbart? Därför snålar jag lite extra på min sista godispåse.

Min kära blogg håller på att lägga ihop totalt, och jag har varken ork eller lust att göra något åt den. Det kommer förbättringar, efter nyår blir det new and fresh. Innan nyår ska jag satsa på mitt körkort, någon som ska på körteori med mig på tisdag? ;) (Förutom Anh, som jag ska tvinga.)
2008-11-17 @ 16:34:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nya idéer

Nu har jag kommit på det. Och det ska bli skönt. Kanske ska ha premiär för den nya versionen av min blogg efter jul och nyår? Det borde bli ganska bra. Men det blir hemligt fram tills dess.

Och igår fick jag en välbehövlig och mysig pratstund med Anh efter en nachosallad med Amanda och Julia på Coffe house(dit jag lovade mig själv att inte gå igen, men så blev det inte.) Men snart igen min kära asiat. :)


Förra sommaren på Dynamate.

Det blir långhelg, riktigt bra jävla lång helg. Skönt.
Jag hoppas på Kim, Ben&Jerrys och en bra film under fredagen,
och ett hejdundrans firande av Malin H på lördagen!

Men nu ska jag se The notebook tror jag, vet att jag älskade den första gången,
men när jag såg klippet som Maria Roth hade länkat till så insåg jag att jag inte kommer ihåg den alls.
2008-11-13 @ 17:18:33 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


bloggens slut?

Blogg är så värdelöst, jag lägger snart ner det här.
Orkar inte.
2008-11-12 @ 17:40:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Att få julpynta.

Jag har installerat min första julpyntning, som inte är så julig. Men höjer ändå myskänslan några nivåer. Min egna jullampa. Köpte en ljusslinga med lite fint pynt på Jysk igår, och idag hittade jag en burk på Shalom, så nu har jag en nattduksbordslampa, finally.Att gå bland julpyntet på Hjortsereds, eller vad det heter nu för tiden får det att pirra i magen på mig. Jag vill flytta, och jag sa det rakt ut när jag och Mamma gick där uppe på övervåningen bland allt glitter, rött och pynt. Men hon svarar förtvivlat att hon inte tycker jag behöver göra det riktigt än.
Men jag vill pynta. Julpynta med fin servisen, julhanddukar och levande ljus i vårt kök. Jag vill julpynta med röda lakan och fina gardiner i vårt sovrum. Jag vill lägga fram varma filtar i soffan och ställa fram adventsljusstakar i vårt hem. Jag vill klä vår gran, inte mammas och pappas.
2008-11-10 @ 20:58:16 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rebus lördag.

Vi firade Julia i lördags. Hon fick blommor och rebusen till höger(av mig och Mican) innan vi kom på kvällen, men hon hade inte listat ut den när vi kom, så vi fick hjälpa henne lite. Trevliga människor, men jag var trött och jag drog mig hemåt runt ett och kröp ner i min varma sköna säng. För varmt och skönt var det verkligen inte på stan.

"Man är inte full om man kan ligga ned utan att hålla i sig", det är kvällens citat och Mican står för det och hon står även för fotot på Rebusen som jag ritade.
2008-11-10 @ 16:43:51 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Turkey 2008.

Här är resan jag och Kim gjorde på höstlovet, i bilder.


Man blir hungrig även i Turkiet kan jag lova, och Donken var faktiskt inte det första vi åt. Utan snarare när vi var trötta på Kebab och turkisk mat och kände för att testa en trippel burgare på Mcdolnads.


Tröstiga efter en shopping tur på Migros M5, hittade vi Ayran, som vi trodde var mjölk. Men vi spottade och fräste när vi insåg att det var ungefär som feta ost i flytande form. Senare fann vi en svensk talande turk på Tansas mataffär, som sa att det här var bättre, och det var det.


Vi fann vår väg ner till hamnen och jag fann en pojk med metspö att ta kort på.


Solnedgången från ett fönster i korridorerna på hotellet.


Vi fann ett Bageri där vi köpte med oss banankaka och tårtbit ifrån.


Vi tog en tripp till Side med lokaltrafiken,
och efter några timmars bussfärd kom vi fram.


Försäljare gör verkligen allt för att få sina saker sålda.

http://publishme.se/5799/imagehandler/?go=upload
Sides gator.


Innan vi skulle sätta oss på bussen och åka mot flygplatsen och åka hem igen. En stund i solen med överdrivet mycket kläder i förhållande till temperaturen, men vad gör man inte för att slippa övervikt? Haha.
2008-11-09 @ 19:52:34 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Life is Wonderful - Jason Mraz

"And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is"


2008-11-09 @ 18:43:08 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Möt litteraturens alla äventyr.

Jo, jag ska skriva förord till min svenska bok "Möt litteraturen". Och i mina förord ska det stå om bokens egna erfarenheter med plats för nästa generation att fylla på. För jag slår vad om att denna bok kommer vara med om många saker innan den är slut för gott. Om inte så har den redan varit med om en hel del.
Från början hade Kimpa boken, som sedan kom i mina händer och efter en tids försvinnande kom den tillbaka, och senare har den även varit på utlandsresa, solat och badat. De sistnämnda var dock i Sverige, och inte med flit. Men det är en helt annan historia. Stackars slitna bok säger jag bara.Så nu sitter jag här och knarkar mentos för att få energi till ytterligare svenska plugg. Men med tanke på att jag skriver blogginlägg istället för att plugga, så tror jag redan ni förstår hur bra det egentligen går för mig. 
2008-11-06 @ 21:37:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Screw the swedish-studing.

Jag tror jag ska skriva förord till min svenska bok, där nästa ägare kan läsa om dess fantastiska äventyr. Berättar mer om det i senare inlägg.

Jag försökte faktiskt skriva att jag överlevt Turkietresan med alla fem sinnen i behåll, men blogg.se wouldn't let me. Det är bland det tråkigaste, när man skrivit ned ett inlägg och skrivarglöden för en gångs skull fanns där, men så får man ERROR över hela sidan och har givetvis inte kopierat det man skrev.

Jag är sugen på pepparkaksdeg. Och jag är extremt sugen på ett nytt avsnitt av True Blood, believe me. Jag har lust att skriva listor. Jag har till och med lust att packa upp och gå ner med min smutstvätt, allt utom svenska plugg.

Jag är i alla fall klar med naturkunskapen och med fotografisk bild uppgifterna. I helgen måste jag bara få klart engelska läxan också, som är en aningen sent. Nu har alla mina överstående stycken börjat med jag, så varför inte avsluta det allra sista med ett också.

Jag kommer minsann käka pepparkaksdeg imorgon med Malun bus, mitt gull.
& jag saknar min baby, Mr Kimball.
2008-11-06 @ 19:01:25 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0