I wouldn't mind if you gave me, just a little bit..Studenten om 100 dagar, det var inte lite goda nyheter Sara påminde mig om idag. Najs.

Jag är lite besviken på mig själv, men jag ska ge järnet nästa gång och lyckas. Var två och ett halvt poäng ifrån MVG på ena, och ett poäng ifrån på andra provet med Micke.

Ge mig gärna pengar, eller ett fett-presentkort på La redoute. För jag vill ha en väst, vita tygskor och outfiten till höger allra mest just nu. Fan, jag är trött på att vara ständigt pank. Gief money!

(Bilderna är från La Redoute katalogen som damp ner i brevlådan häromdagen)
2009-02-24 @ 20:52:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sad but true..

Drygt två veckor sen nu, en tjej 2 år yngre än mig här i stan tog livet av sig. Dödsannonsen var i tidningen idag. Vad jag har hört, och läst hos anhöriga så hängde hon sig själv. Hon gick i mitt arbetslag på Vallhalla, men det var väl det närmsta jag kom. Sorgligt, när det behöver gå så långt. Jag hoppas att hon fann något bättre, på andra sidan.

R.I.P Alexandra Ekström.
2009-02-24 @ 17:31:58 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets första mil..

Gudomligt, först efteråt. Jag drar mig för att komma igång, och jag har gjort det sedan innan jul. Men gud så skönt att trampa några mil framför Simpsons. Nu drar jag igång mitt tränande igen.. bättre sent än aldrig?

Blev så ledsen idag när Jonas konstaterar mitt löjliga fel som gjorde mina rullar fel-framkallade. Jag glömde mittenpinnen till filmspolarna. Fuck it. Han sa att jag skulle ta om yrkesrepotaget och produktbilden, som jag så fint hade fotograferat. Sagt och gjort, bara produktbilden kvar. Mycket spring på Telia, men man har en underbar och tålmodig pojkvän. Tack!

Nu Design: Simon and Thomas och ett stort glas mjölk som jag gjort mig förtjänt av.
2009-02-23 @ 20:38:25 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


The international och Benjamin Button.

Jag och josefin bestämde oss för myskväll helt random en torsdag, och så blev det. Godis, pizza och The Curios Case of Benjamin Button. En rätt lång film, över två timmar och lite dryg mellan varven. Men jag tyckte om den ända till slutet, där jag tappade tycket något. Själva filmen handlar om en man som växer upp fast hans kropp växer åt motsatt håll mot alla andras, han föryngras. Man får följa hans konstiga situationer då alla tror att han är en 80 årig liten gubbe, då han i själva verket är 8 och så vidare. Benjamins äldre(eller... yngre) version spelas av Brad Pitt och jag skulle nog ge filmen 3.5 av 5 ändå. Slutet förstörde jobbigt mycket. Men jag tycker helt klart den var sevärd!


(Bildkälla)

En annan film jag såg igår med Mr. Kimball, Frigge och Tommy på bio var the International. En film om hur en av de större bankerna håller på att ta över makten på minst otillåtna sätt. Clive Owen spelar huvudperson och Naomi Watts är hans arbetskollega. Tillsammans kommer dem närmare och närmare de skyldiga på spåret. Men mycket måste uppoffras för att nå dit. Även i denna film tyckte jag slutet var lite lamt. Mest eftertexter som skulle förklara allt. Som om dem varken hade råd eller tid att göra ett ordentligt slut. Sen att Saga Bio sprängde öronen på en gjorde inte filmen bättre. Höll för öronen ett fler tal gånger under tinitusljud, och skottdraman.

(Bildkälla)

Nu väntar jag bara på att Malun ska ringa, så blire förhoppningsvis ytterligare en trevlig kväll i hennes & co's sällskap!
Tjingeling!
2009-02-21 @ 19:27:30 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Our precious.


Tack Telia!


Älsklings & min fina skrivare som kom i den bästa av tider, då pappas skrivare precis dött.
2009-02-18 @ 20:13:47 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotoläxa på Telia

Jag är konstig, hon är konstig. Vi förstår varandra. Jösses vad jag trivs bra med kusin Josefin. Vi skrattar nästintill hela tiden och hittar på massa konstiga saker att ta oss för. Idag har vi gjort min fotoläxa på Telia och imorgon ska vi framkalla den. (Tack älskling för att du ställer upp!)


2009-02-18 @ 20:03:53 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vardagsrum


Allt utom fotot och soffbordet finns att hitta på ikea.se.
Soffbordet är från EM och fotot är mitt eget.
Fult kollage av mig.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ville ha det. För det är inte sant.
2009-02-18 @ 19:51:44 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känna för att lära känna.

Jag har träffat några få människor under min (än ganska korta) livstid här på jorden som jag känt för att lära känna. Många har man bara hamnat med(inte mig emot), och aldrig fått reflektera över om man hade varit vän med dem om man fått välja. Men så finns det några få, som jag velat lära känna bättre. Det tråkiga är dock att jag sällan lyckas. Jag kommer en bit, men sen är det som att det tar stopp? Det kanske inte är ömsesidigt, och de få gånger det varit ömsesidigt så har jag snart insett att personen inte var lika bra som jag först trodde. Men jag undrar om det är för att det inte är ömsesidigt, eller om det är för att jag är allmänt konstig? Jag kanske är dålig på att öppna upp för människor, därför aldrig når ut till andra?

Äh, jag har bara funderat lite. Och bestämt mig för att jag nog får jobba ännu hårdare, för att lyckas ifall jag vill mer än bara känna för att lära känna någon.
2009-02-18 @ 17:13:46 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Namnsdagsbarn

Igår sa vi grattis till Malin Alexandra Jansson,
idag säger jag grattis till mig själv!

(Bjuder väl på några av mina bilder från min samling.
)
2009-02-18 @ 10:01:35 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Finally!

Jag är jävligt glad, för nu har jag äntligen, äntligen fått

körkort!
2009-02-17 @ 12:42:21 Permalink Flickan med H Kommentarer (8) Trackbacks ()


Godmorgon på Ikea.


Kanske bara är jag som har fått fnatt, men jag kastar mig över posten när jag ser något från Ikea, eller andra inredningsbutiker. Och i förrgår(eller när det nu var..) blev jag kär. Kär i ett rosa badrum från Ikea.(Se bilden ovan)
Kanske inte just rosa, men pastellfärger, me want!

Jag är helt till mig i skallen. Jag vill flytta hemifrån nu.

Magen är fylld med mycket nu. Fylld med förväntan, fylld med ångest,
fylld med nervositet och inte minst fylld med pizza. (Fast det inte är torsdag, de ni!)

(Bilderna är från Ikeas utskick av badrumsserien Godmorgon.)
2009-02-16 @ 18:22:14 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite för tidigt, eh?

Jag tror att både jag och några till i min umgängeskrets ligger efter...se för er själva.

2009-02-15 @ 21:43:02 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Framtidspepp


Då jag inte skickar iväg jobbansökningspapper till närr och fjärran så sitter jag här och ritar.
Fan va gutt det är att ha lov, fast jag inte riktigt har förstått det själv än.

Jag är sjukt pepp på hösten!
2009-02-15 @ 20:09:37 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tidig alla hjärtans dag present.

"Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på till dig till alla hjärtans... Hade vart roligare om vi köpt nåt tillsammans som vi kan ha nytta av i framtiden efter ihopflytt eller så, känns roligare å köpa än att beställa nåt bara för att liksom..?"Jag skrattar mig lycklig(med mina hårbolls hostningar) över att ha en så underbar pojke. Jag kunde faktiskt inte ha fått en bättre alla hjärtans dag present, såhär i förväg än att höra hans egna tankar om ett oss på andra nivåer. Det klingar så fint. Vi, liksom.


2009-02-12 @ 15:28:05 Permalink Flickan med H Kommentarer (6) Trackbacks ()


Impulser.


Jösses, idag har jag haft så tråkigt. Pluggat psykologi typ hela dagen. Men det var skönt att sova ut och vakna utan feber. Jag har ritat och skissat idag också, fick någon konstig impuls. Det ska alltså föreställa Amanda & Sandra, två av mina nyblivna favoritbloggare. ^^


Hade varit finare om man hade haft en scanner, och det hade varit finare om jag haft fina pennor och kritvittpapper istället för mitt grådassiga... men får väl bättre på att till nästa gång.
2009-02-11 @ 22:34:54 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Misshandlad av elitboxare och Madickens lillasyrra.

"Jag känner mig mörbultad och öm..."
Inte för att jag åkt på analsex dvs(som jag tror att Frida sjunger om i dunka mig gul och blå) Utan snarare för att varje kontakt med min huds hårsäckar känns som slag från en elitboxare och mina bihålor känns ungefär som Madickens lilla syster varit i farten(för det var väl hon som stoppade ärtor i näsan?) och proppat upp ärtor så det räcker till ärtsoppa för hela kvarteret.

Men jag är i alla fall några steg närmare mina riktiga vp. efter dagens övningar. Ballt ju!
2009-02-10 @ 20:27:37 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mickes jakt på flickvänner..


"Äh, man föds ensam så man behöver väl inte leva med någon heller? Och om jag inte skulle hitta någon, så får jag väl överfalla någon kollega här ute i korridoren."

Mickes lektioner är sanslösa. Roligast är när den gamla ungkarlen pratar om flickvänner. Vilket i mina ögon känns nästintill omöjligt att se honom med.
2009-02-09 @ 18:12:12 Permalink Citat av Mikael Petersson Kommentarer (2) Trackbacks ()


En pingvin?


Grattis i efterskott Martina! ;)
Pingvin kanske är rätta namnet, gör flyga som en Falk kunde hon inte ha gjort..
2009-02-08 @ 15:23:20 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


The Tale of Despereaux

Jisses, mitt huvud är ömtåligt, likaså min kropp. (Inte pågrund av gårdagens korta vända hos Martina dock) Men jag sitter här och pluggar och tål inte minsta bas från mina högtalare. Börjar väl bli sjuk, hostar som en 70åring som rökt hela livet.

Hursomhaver, det har varit mycket film på sistonde. I lördags kväll blev det The Tale of Despereaux med Kim. Tecknad film om en mus som inte är rädd för någonting. Till en början tyckte jag den liknade Ratatouille, men den ändrade senare spår. Både jag och Kim tyckte filmen var väldigt osammanhängande och hoppig. Själv tyckte jag också att den strävade efter att vara naturtrogen vissa stunder och andra blev allt bara jätte overkligt. Animeringen påminner om Shreek och själva historien var ganska B. Tyvärr, dissar jag nog denna film ganska stort.

(Bildkälla)
2009-02-08 @ 14:49:01 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Från ett födelsedagsbarn till ett annat..

Födelsedagskalas som förde en hel del godis, en ny lampa, pälspläd och sytillbehör  i min ägo. Ja, jag fick nämligen en symaskin i måndags på min födelsedag. Precis vad jag önskade mig, underbart.


Från ett födelsedagsbarn till ett annat ikväll ska Malin och jag vara hos Falk,och som Malin själv sa:(eller det var i alla fall det jag hörde, även om hon inte sa så..)
Ha kul, lyssna på bra musik och äta tomater!

2009-02-07 @ 16:34:45 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


What lies beneath

Såg What lies beneath igår innan jag skulle somna. Inte det bästa alternativet kanske. Men jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Den handlar om ett par som är gifta sedan länge och sen får frun(Michelle Pfeiffer) för sig att grannen har mördat sin fru. Hon är säker på att det är så och då hon börjar se en kvinnna i deras hus blir hon mer och mer övertygad. Men hennes man blir rädd för hennes skull och sänder henne till psykiatriker som uppmanar henne till att försöka prata med spöket. Tillslut dyker grannfrun upp, livs levande och skrattar åt att hon skulle blivit mördad av sin man. Men det hela tar inte riktigt slut där, för frun(Michelle Pfeiffer) får snart veta mer än hon vill om sin egen man(Harrison Ford.)


(Bildkälla)
2009-02-06 @ 13:30:59 Permalink Film & Serier Kommentarer (2) Trackbacks ()


Zack and Miri - Make a porno


Det är en rätt konstig men rolig film om dessa två typer(på bilden över) som ganska snart märker att dem lägger pengar på fel saker och inte har råd att betala hyran. Vilket dem efter mycket eftertanke löser på bästa möjliga sätt: Spela in en porrfilm. De sätter igång arbetet, stöter på ungefär lika många motgångar som konstiga människor. Men Zack and Miri är inget par, så deras roll i filmen borde ju inte bli något problem? ... om det inte vore för.. Får väl varna känsliga tittare för mycket naket, och en chokladpudding för mycket. Give a chance for Zack and Miri...

(Bildkälla)
2009-02-05 @ 21:58:28 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag om 9 dagar.


"Fuel" Laptop dekal från gelaskins, Självlysande kärlekstärningar, "Drink Dice" Drinkspel, Pipparkakor, "Blowfish" Ipoddekor för 4th generationen från Gelaskins, Smaksatt värmande massageolja, Almanacka "Bruno" från Fiskrens design, KamaSutra Love treasure trove och "Kintoto Blot" Laptop dekor från Gelaskins.

Om 9 dagar är det Alla hjärtans dag. Själv har jag inte kommit på något att ge till Mr. Kimball.  Men jag sitter här och bläddrar genom lite webshoppar, både i hopp om att ha råd och i hopp om att finna något kul att ge honom. Jag fann lite roliga saker på Bluebox.se.. om han hade haft en laptop, eller det hade varit närmare jul, eller han hade varit en fest prisse, men dessvärre är han/har han ju inte det. Så jag får fortsätta fundera ett tag.

(Bilder från bluebox.se, collage av mig.)
2009-02-05 @ 19:41:15 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag lyckades...Nu drar jag iväg till skolan efter en fotolektion på hemmaplan. Jag har plåtat min "skeende i bild" uppgift och sovit ut lite. Och bilden ovan får mig att tänka på Saffranspannkaka, men det är omelett med Keso. (Över min egen förväntan!)

Omelett:
2 ägg
1 liten lök
20 g(?) skinka
Ost
Salt & peppar
Cayennepeppar
Mums!

2009-02-04 @ 11:19:12 Permalink Mat & sånt Kommentarer (1) Trackbacks ()


365dagar äldre.

Ja, jag får väl lov att erkänna att vi inte gjorde speciellt mycket idag på fotografisk bild, men jag hade i alla fall kul. Ritade på tavlan, och ser ni inte vem det ska föreställa så blir jag nästan lite besviken...

Blev en hel del gubbar på vår fina tavla, så ta en titt in i media salen and guess. ;)

Men jag fyller ju år idag, och av Jullan och Pontus fick jag en väldigt fin ballong. och av Lucia fick jag gudomlig massage... om än ömmande.Tack!
2009-02-02 @ 21:57:22 Permalink Flickan med H Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sockersöta örngott.
Oh boy, oh boy, oh boy - I'm in love!
Jisses vilka söta örngott.
Perfekta alla hjärtans dag presenten?
Jo, jag tror så.
Ge mig de översta setet nu med bums!
(Bildkälla)
2009-02-02 @ 21:32:59 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Changeling, en ny favorit.

Changeling är numera den bästa film jag någonsin sett med Angelina Jolie. Jag har längtat efter att se den, och den gjorde mig inte besviken. Den handlar om en kvinna som jobbar på telefonväxel, och en dag när hon kommer hem från jobbet är hennes son borta. Ett halvår senare har polisen hittat pojken. Men hon är säker på att det inte är han. Hon känner inte igen honom alls, men polisen och dess psykologer har förklaringar på allt som får henne att tro att det inte är hennes son. Och så förblir det, tills en polis en dag frågar om vägen och hamnar på en farm där han träffar en pojke, som har varit med om mer än de flesta..
Jag gillar filmer som får mig att känna saker, och de lyckades få mig riktigt pissed både en och två gånger, men också ledsen och uppriven. Jag tror den hör till en av mina favoriter faktiskt. Good work Clint Eastwood, som gjort den. Se den!


Att jag sen tycker Angelina är på tok för smal nu, det är en annan femma..
Bildkälla
2009-02-01 @ 20:34:55 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgens äventyr.Lördagen spenderades med Mr.Kimball. När han åkte och bastade med sina pojkar, så fick jag lägenheten för mig själv och gick lös på Kameran efter att ha gjort mig i ordning. Sen blev det födelsedagsfest hos Simon. Kvällens pingla måste vara Matilda, inte bara att hon var skitsöt, utan slogs för sin sak, bokstavligt talat också.. vad gällde festens musik. Tack godegud så blev det inte allt för mycket Håkan Hellström!

Man kan tro att jag fyllt år hela helgen, så mycket paket som jag har fått. Taha, jag trivs! Nu återgår jag nog till mitt filosofipluggande. Ett prov jag i alla fall ska få bättre på.
2009-02-01 @ 19:23:00 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (5) Trackbacks ()


RSS 2.0