Det är fantastiskt.
När man lyssnar på radio mitt i natten får man höra låtar som inte tillhör den nya popeliten,
utan låtar som man faktiskt tycker om. JEM - It's Amazing.
2009-06-24 @ 19:06:38 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hinna göra något annat än äta, jobba och sova?

Träffade på Lucia imorse vid halv sju, en timma senare var jag hemma från jobbet. Jag sov från 08.00 till 16.30 idag, lite längre än jag hade tänkt och jag kunde ha sovit ännu längre.  Åt "frukost" och nu har jag kollat min mejl och så vare nästan dags att sticka iväg till jobbet igen. Men som tur är så jobbar jag bara i natt med, sen är jag ledig resten av veckan.. eller ja. Det blir jobb på fredag igen, men annan sorts jobb. Renovera hus är ganska kul, det är det iofs att ta hand om tanter och gubbar också måste jag säga.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, tanternas namn, deras behov och deras adress. Jag kommer kunna innerstan utan och innan jag slutar i sommar.

Här är min knasiga bananätande kanin. Enjoy!


2009-06-24 @ 19:03:29 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


One to go.Jag är lite sen med bilder som vanligt, men igår var faktiskt vår dag.
Två år och 11 månader, vilket betyder att det är tre år om en månad!
Jisses vad det går fort när man har kul.

Bilden är tagen på grillfest hos Simon, utav Frigge.
2009-06-22 @ 08:21:39 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsummer 09
Och ännu en midsommar firades på Öland, men denna gången med min underbara Malin.
& en jävla massa högsby bor.. haha.

Bilderna är Malins.
2009-06-21 @ 22:11:50 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite auktioner på tradera.

Då har jag precis slängt in en massa nya auktioner på Tradera. Bland annat en massa fina väskor som aldrig kommer till användning. Ska nog sälja mera nu under sommaren, sånt som jag inte kommer att ta med mig i flytten och likaväl kan tjäna några slantar på. Klicka på bilderna för att komma till auktionerna, eller se de andra auktionerna jag har här.

2009-06-21 @ 17:43:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sen alla hjärtans dag present..

& i paketet låg våra(älsklings och min sena alla hjärtans dag present till varandra) söta örngott.

Örngott fårn Mihi.se, även därifrån bilden är tagen.

& lite musik på det; Lady Sovereign - Jigsaw.
2009-06-18 @ 14:54:41 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Personlig avi.

Haha, fick just sms-avi, fast direkt från postenanställd. Hampus suckade lite över att jag beställt skit igen. Fick ett paket av honom, lite trevligt med personlig brevbärare.
2009-06-18 @ 13:52:20 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projekt Satin: Slutfört


Jag började någon gång i Mars att fundera på att sy en klänning. Beställde tyg, och bestämde senare att det skulle bli min studentklänning. Kändes inte riktigt bra att visa den innan man haft den, så nu när jag har haft den kan jag visa det klara resultatet. Dåliga bilder, men det var inte många ögonblick innan man hade ett ton blommor runt halsen som täckte synen. Nöjd blev jag i varje fall!
2009-06-18 @ 13:44:04 Permalink Egen design. Kommentarer (1) Trackbacks ()


Påfyllning i garderoben


Blus från QED London, I love it!

Den utsålda You Enyoj life limited Edition by Yelle, Fashion against Aids från H&M.

Inte ofta jag noterar det jag köper sådär, men nu har jag funnit mig två ädelstenar till min garderob, så jag känner mig lite tvungen.
2009-06-15 @ 21:55:21 Permalink I garderoben Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill aldrig bli gammal.

Precis sovit ut och ätit frukost. Ja du läste rätt och ja, jag vet att klockan är tio i sex. Jobbade mitt första pass i nattpatrullen på Solbacka i natt. Trevliga arbetskamrater, lagom med jobb och mysiga soffor i samlingsrummet, speciellt mysiga där runt fyra-fem tiden. Men.. Jag vill aldrig bli gammal.

Jag har inte varit den som varit rädd för att bli gammal innan, och det är absolut inte det att de äldre blir behandlade dåligt, för dem får kunglig vård & hjälp. Utan bara att leva med smärta, ensam och instängd. Jag vill aldrig bli gammal.
Fick höra om de som inte orkade längre, de som ville att det skulle vara över nu. Detta elände. Hemskt att höra, hemskt att uppleva. Jag vill aldrig bli gammal.

Men om jag...(vilket jag förmodligen) blir gammal så ska jag komma ihåg detta. Eller jag ska i alla fall ha en fusklapp(ifall minnet tryter).
Vädra - det betyder inte att det inte luktar något bara för att jag inte känner det.
Skriv dagbok - jag vill att folk ska fortsatt orka lyssna på mig, inte tröttna på mitt gnäll.
Gift mig och skaffa barn med bra relationer till - jag vill inte tvinga de att komma på besök hos mig, men jag vill heller inte sitta ensam tills livet och jag skiljs åt.

Men jag ska säga er att det finns en hel del guldklimpar, som må vara gamla, men inte verkar vara det. En hel del förebilder som jag vill efterlikna på gamla dagar. För om jag blir som de, då vill jag bli gammal.
2009-06-15 @ 18:00:45 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


the Hangover


Bildkälla

Jag drog ett spontant bio besök med Mican & Herman i fredags. Det resulterade i den bästa komedi jag sett på länge. Baksmällan, eller The Hangover(låter bättre på engelska.). Underbart, alla skrattade när vi lämnade biosalongen, och då menar jag inte bara vi tre utan resten av publiken också.
Jag skulle kunna se den ett par gånger till utan att tröttna. Det bästa med filmen är att det inte är såna där typiska skämt, som man vet komma skall eller har hört förut, utan de faller naturligt och man sitter där och småflinar samt asgarvar mellan varven.
Den handlar om 4 killar som ska ha svensexa i Las Vegas, och som alltid; what happens in vegas stays in vegas. Men jag må säga att detta var inte lätt för dem att få att stanna i Las Vegas. De vaknar upp dagen där på och minns ingenting, plus att deras vän är försvunnen och efter flertalet försök att hitta honom så stöter de på konsekvenserna av gårdagens handling lite här och var, vilket är mer än bara trubbel.

Se den, den är helt klart värd det. Och det var länge sen IMDB-rankningen på en komedi låg såhär högt.
2009-06-14 @ 14:08:33 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den där Thomas Dileva..

Indiska kunde tjänat sisådär 250 kronor på att inte spela Thomas Dileva i deras butik i Kalmar idag. Förlåt mig men jag avskyr Thomas Dileva. Okej, de spelar en låt av honom, jag låtsas inte om det och går och testar en klänning jag länge tittat på men velat över. Och när låten tar slut tänkte jag äntligen, tur att de inte spelar enbart dileva, för om de hade gjort hade jag inte köpt klänningen.... och dem spelar ännu en Thomas Dileva låt... jag gick därifrån utan klänning. Affärsbiträdet var inte den som tillhörde min kategori bland Dileva-hatare direkt. Hon gick där och sjöng högt och tydligt med sin falska stämma. Ibland förstår jag mig inte på folk. Det är INTE OKEJ att spela ett helt album av en artist...speciellt inte av Thomas Dileva.

Att Spotify har med honom på reklamsnuttar om rädda mammorna kampanjerna, det kan jag väl förstå.. något ska dem väl göra för att folk ska avsky reklam ännu mer och byta till preniumkonto. Och det känns lockande var gång hans gälla röst dyker upp i mina högtalare...
2009-06-12 @ 00:15:40 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


StudentenFoto: pappa

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten - Fy fan va vi är bra!
2009-06-10 @ 14:53:57 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Studentlivet börjar bra..

Jag har jobb för i sommar, fått stipendium på studenten, och massa pengar i studentpresent. Jag letar jobb för hösten, och skattebäringen har rullat in, har jag sagt att pengarna rullar in nu? Har jag sagt att jag trivs i juni månad? Gått från 250kronor till 10 000, och juni månad har bara börjat!

Sen har mor och far en dyr skuld att betala mig. Det känns riktigt bra att vara student nu. Det firade jag med frukost på Chill Out vid lunchen idag med Mican. Fin fint!


En av mina egna favoritbiler, som ska hamna på våra väggar i höst..
och med egna favoriter, menar jag att jag tog bilden.

2009-06-09 @ 16:15:22 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentveckan: Studentflaks-pyntning


Sämsta bildkvaliten, men jag skyller på pappas kamera..
2009-06-09 @ 12:38:36 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bästa kvällen på länge!


Efter utklädningsdagen bar det av mot Rödsle, och fest hos Anton.

Det blev sång och gitarrspelande med trevligt folk.

Plus lite hångel på ett hörn, och massa dans på ett annat..

Gamla klasskompisar hade hittat dit, och grabbarna grus var missnöjda med vårt musikval.

Men en riktigt jävla bra kväll blev det!
TACK!
2009-06-08 @ 21:11:28 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klassens dag: Havslätt.

Framöver blir det några inlägg med bildregn. Otroligt dålig på att ta tag i att redigera bilder. Och nu går det ännu segare då jag inte har photoshop på min käraste computer. Men här kommer första skuren: Klassens dag & utklädnad i Havslätt med bland annat agility på schemat(var av en människa är hund och en är ledare - Ulla Karins påhitt?)


Sandra som Clown, Amanda som Marsmellow.

Stefan som filmregissör, fast jag tyckte han såg ut som Risodlare.. haha.

Jag som Toad(svampen i Super Mario) & Malun & Julia som M&M-godis. På andra bilden har vi Nazife som afro, Hanna som barn och Renata som Afro nummer två.

Maten var faktiskt inte illa, det bästa vi fått på utflyktsdagar skulle jag tippa. Grillat med goda tillbehör.
2009-06-08 @ 20:50:25 Permalink Fotografier - Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()


STUDENTPEPP!

Jag tror inte SMHI har fått lika många besök förut från Oskarshamn, som denna vecka. Alla hoppas vi på att vädret ska vända och visa en stor fin sol på väderkartan, men det lutar dessvärre åt motsatsen.

Vi har klätt & pyntat vårt studentflak. Vi är redo, om det så regnar.. Och efter mycket tjafs om att det skulle stå SP-tattare så komponerade jag och Viktor fram vår fina text på lakanet där bak. Riktigt bra, alltihop(inte bara lakanet) om jag får säga det själv. Och imorgon tar jag och många andra STUDENTEN!

Därför ska jag lägga mig straxt, och gå upp tidigt imorgon. Men jag tänkte bara säga, att jag hade en sjukt rolig Tisdag, dansade och umgick med riktigt mysigt folk hela kvällen. Ja, lördagskvällen hos Simon var inte heller dum den! Så tack för alltihop!
2009-06-04 @ 22:35:22 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0