& så blev det en porrblogg.

& så blev det en porrblogg.
Nja, inte riktigt. Men jag pular lite i photoshop med mina teckningar som blivit till de senaste veckorna. Andra projekt på gång också, men det märker ni snart. Och inte på tal om porr direkt men jag kom på att jag uppdaterat lite dåligt på filmfronten på sistonde. Sett Funny People, Paranormal Activity, Public Enemies och senast ikväll såg jag Saw 6 tillsammans med älskling och hemmagjord kladdkaka med fruktsallad. Inte helt fel, även om filmen inte var något vidare. Tyvärr.

Kom på yttligare en sak att önska mig i julklapp förutom de här och det här, Paul Mitchell silkesserum! (Mamma: Klicka på texten för att se en bild på att.)
2009-11-28 @ 23:05:06 Permalink Egen design. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Remake: Köket 2.


Remake: Köket 2
Nu har jag "kaklat om" i köket. Förebild har ni här nedanför om ni inte kommer ihåg hur det såg ut, men den övre bilden är i allafall hur det ser ut nu. Visserligen lite mörk men jag tror ni fattar. Det tog mig ganska lång tid att få tummen ur, men nu så är det snart klart. Ska bara ringa faster och fråga lite om fogpennor för att fylla i den fula fogen mellan plattorna. Vad tycker ni? :)
2009-11-28 @ 09:57:44 Permalink Lägenhet - Helsingborg Kommentarer (4) Trackbacks ()


Remake: Köket.

Remake: Köket.
Ett litet projekt jag drog ihop i förrgår. Jag hade tänkt mig svart bakrund, men jag hade inget svart tyg, så det får jag uppdatera lite senare. Men så länge ser det i alla fall cleanare ut än innan. Det är vår kryddhylla ifall ingen såg det. ;D

 

2009-11-28 @ 09:46:47 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roxette's comeback.

Roxette's comeback.
Att Marie Fredriksson länge varit sjuk, cancersjuk är det nog få som undgår. De gör nu sin comeback och jag såg ett inslag om det nu på morgonen i nyhetsmorgon. Tyvärr måste jag säga att det syns att det gått några år sedan sist. Att de har åldrats har inget med saken att göra men Marie har inte samma röst som förut. Och Per såg mest fjantig ut på scenen med sina lama danssteg. Tyvärr så måste jag säga att jag tyckte de var bättre från början.
2009-11-28 @ 09:41:31 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


En härlig sommarbild..

En underbart härlig sommarbild..
på min älskade och bästaste Josefin. Jag hade tänkt ta ett spontant tåg till Växjö och spendera lite tid med henne. Men så får jag sms om att hon ligger på västerviks lasarett. Hon har blivit med körtelfeber tydligen, väldigt onödigt tycker jag. Usch usch usch, jag som saknar henne så jag snart spricker och så kan jag, får jag inte se henne. Håller tummarna för en snabb recovering, fast de brukar dock ta några veckor med körtelfeber, eller hur Catrin?
2009-11-26 @ 23:37:41 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Grävt fram från Arkivet.


Något jag grävt fram från arkivet.
Detta är bilder från Median när vi precis hade fått den blonda peruken till våra inspelningar och jag måste säga att jag passade rätt bra i det. Bli blondin kanske?
Förresten så fick jag ett sms i veckan från Stefano; "Hej. Koppen har gått i 10000 bitar. Kan man få en ny? hälsn Stefan". Ja, antingen så var den välanvänd eller så gick den sönder när han skulle damma hyllan den stått på sen han fick den. (Jag hoppas på att den är mer använd än hans förra elevers musikblandning på CD i alla fall!)

Har beställt en almanacka för nästa år till vårt kära hem. En fotoalmanacka. Blev perfa med halva priset på SnapFish med koden 3DAGARSKAL. Fast det gäller bara till 27/11 så det är inte många timmar kvar. Men jag fick en ide på vad jag mer kan önska mig i julklapp, en ny almanacka till mig själv. (En sån där liten fin som jag haft varje år nu.)

2009-11-26 @ 23:21:50 Permalink Ur arkivet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skillnaden mellan storstad och småstad..


Skillnaden mellan storstad och småstad..
Jo, visst trodde jag att det skulle vara skillnad och det märktes redan första dagen jag satte min fot i Helsingborg. Man såg uteliggare och tiggare redan på tågstationen vilket man sällan ser i Oskarshamn(ja, de hänger i alla fall inte vid tågstation, de är väl en sak som är säker). Men för några veckor sedan bevittnade jag och Kimpa snatteri på OJ!(En ICA-affär) och nu senast i förrgår försökte några småungar sno mössor från Stadium. Jag tror bara jag har upplevt ett snatteri under mina 19 år i Oskarshamn, medans jag upplevt två på mindre än 2 månader här i Helsingborg.
Jag och Kim var nere och hämtade ut våra hemrese-biljetter på tågstationen och såg en skum snubbe utanför entren med skitiga kläder, nerdragen mössa, påsar under ögonen och händerna rakt ner i fickorna. Jo, han såg precis ut som en sån där som man ser på filmer.. en sån där skum typ. När vi kom ut från tågstationen och skulle cykla hem igen så uppfyllde han alla våra fördomar när han bytte "paket" med två andra minst lika skumma typer.

Det är en storstad jag lever i, det finns allt och lite till väldigt nära. Men jag är endå inte rädd eller osäker. De flesta sköter sig själva, inte så att man blir indragen i att för att det finns. Men det är lite ovant att se skillnaden från att höra om att de finns knarklangare i lilla oskarshamn och sedan se en göra de in action precis som på film.
2009-11-26 @ 17:46:05 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagens julpysslande..

Gårdagens julpysslande.
Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina julkort för det här året. Fick lite flistyg och lite sidenband över att leka med. Och ni minns väl alla glitterpennor man skulle ha en gång i tiden? Eftersom jag tappade silverpennan jag köpte på Bokia på vägen hem från stan så kom även dessa till användning. Några brännskador(en annan historia) senare så har nästan alla kuvert adresser och frimärken. Nu ska man bara vänta lite mer att skicka dem..
2009-11-26 @ 17:22:59 Permalink Egen design. Kommentarer (1) Trackbacks ()


Med julen på ingång..


Med julen på ingång..
börjar jag nu julpyssla. Det ska bli juldekorationer, presentförpackningar och julkort. Första julklappen är redan köpt, och en andra ska bara fixas till innan inslagningsdax. Lyssnar på julmusik och tänkte värma mig en kopp glögg lite senare.

Jag fann ett album på spotify som är perfekt för julstämningens skull och
så lade jag till några extra julsånger.  Här är en spotify-länk till det.
2009-11-25 @ 18:47:38 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Något för Mmm..ican.

Något för Mican..
Eller andra chokladfantaster..Fast du min kära vän kanske redan har nyhetsbrev från Marabou. Men om man går in på www.marabou.se/vip så kan man just nu beställa nya marabou hem till sig utan kostnad! Nu har både jag och Kim signat upp. Men skynda, de är bara 6000 kvar, och de kommer nog att gå åt!

25/11 13:15 - Och nu var de slut!
2009-11-24 @ 23:54:18 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klockren


Klockren
Jag fann bilden hos Anna och tyckte den var klockren.
Och något riktigt klockrent har ni här.
2009-11-24 @ 15:24:02 Permalink Funny Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista 09


Släkt, vänner och alla jag känner..
Här har ni min önskelista för i år. Och bilden på Ldb Soufflen står för hudlotions, duschcremer och annat krämigt. (Glömde bara skriva de på bilden.) Jag tror jag får kostymbyxor i alla fall. Har bett Kim om dem i julklapp så ska han få en skjorta, eller vad de nu var han ville ha i julklapp av mig. Simpelt.
Men jag har också hittat julklappar till många andra, bland annat till päronen. Lättare än vanligt att hitta något i år?

Jo förresten. Preliminärt har jag bokat tågbiljetten hem över julen.
Så vad vill ni hitta på i mellandagarna?
2009-11-24 @ 00:01:56 Permalink wishlist Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fjärran länder

Frankrike, Egypten och fjärran länder..
Jag har varit i frankrike ungefär 5 gånger de senaste två veckorna, eller rättare sagt Jenny har. Nya tilläggsspelet till The Sims 3 har släppts, och jag har de installerat på min kära computer. Tanken är att man ska se och uppleva världen. Äventyra, äta gott och förälska sig? Nöta, nöta, nöta. Jag tröttnar ju ändå så snart..

 

2009-11-23 @ 22:50:36 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framtidens teknik

Framtidens teknik
Jag hade väldigt svårt att se framför mig hur tekniken skulle utvecklas mycket mer än såhär. Kanske snabbare datorer, och mindre och mer kompakta kameror, men det här låg riktigt långt fram i framtiden för min del. Kanske inte så långt fram nu längre? Något för far min. Haha.

 

2009-11-19 @ 15:13:52 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Anh.


GRATTIS TILL KÖRKORTET ANH!
& ja, de var väl det enda jag hade att säga. Hah.
2009-11-18 @ 21:36:12 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skit rensar magen.

Lite skit rensar magen.
Jo, jag tackar. Har man inte smutsigt kök så det räcker för tillräckligt med städning - så hittar man! Jag skulle bara städa lite runt spisreglagen. Men så smet skiten in emellan reglaget och spisen och när jag lyfte bort reglagen fann jag en heeeelt ny värld. URK!
Jag längtar efter tavlor i vår kära bostad. Men jag har inga bra ideer på förslag, så det får fortsätta vara lite halvtomt på väggarna tror jag bestämt. Nu ska jag fixa lite julklappar(Ja, du läste rätt!) eftersom min man inte kommer hem än på ett tag.

 

2009-11-18 @ 17:15:03 Permalink Lägenhet - Helsingborg Kommentarer (0) Trackbacks ()


Katter, kattor, kattar?!


Katter, kattor, kattar ?!
Jag hör Kim skratta. Och vad skrattar han åt, jo katter... Men visst var han söt? Lite pömsig kanske.
Sen hör jag honom muttra, och snart där efter fråga - "heter det verkligen katter? Vilket fult ord." Haha. Nej, han föddes inte igår. Men ibland så kan man undra vad som går runt i huvudet på min älskade Kimball.
2009-11-16 @ 22:30:02 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tips

Tips för fattiga & trångbebodda studenter... och andra allmänt fattiga.
Jag kom på några knep vi har här hemma, som faktiskt hjälper.

Göm i Lådor - Det är det bästa jag vet när jag vill ha det fint och städat, men inte orkar göra så mycket. Lådor är dessutom super eftersom de går att stapla, och gömma hur mycket som helst - på höjden!

Platta till köttfärsen - Om man har de som vi har, en minifrys till 2,5 personer (eller ännu värre endast ett fjuttigt frysfack)så funkar det inte att få plats med allt. Det funkar absolut inte om man har en man som äter mer köttfärs än hela min familj gjorde hemma i Oskarshamn tillsammans heller. ;) OM!, man inte plattar till köttfärsen i 3-Liters påsar innan man fryser in. Det gör att man får plats med mer, än om man bara lägger i en klump köttfärs och det går dessutom fortare att tina. Det blir som en pannkaka, perfekt för stekpannan.

Gör storkok - en klassiker. Men sannerligen, de är skönt att ta upp en matbit, eller rent av hitta något supergott och avancerat i frysen som man inte visste man hade när man är som minst sugen på att laga mat. Det är dessutom oftast billigast.

Analysera sönder reklamblad - Om man nu får några sådana i studentkorridor, de återstår iofs som ett frågetecken för min del. Men annars kan man ju sno på närmaste ICA, de brukar alltid ha dem i affären någonstans. Spåna igenom jämförspriserna och jämför affärerna emellan. Det finns många kronor att spara, inte minst på påläggsskinka. (Maxi jmfpris: runt 120kt/kg, Netto jmfpris: 83kr/kg.)

Utforska marknader - Jag och Kim har funnit en guldgruva på gustav adolfs torget. Nämligen den dagliga frukt&grönt marknaden. (jo, visst känner jag mig bortskämd när man kommer från staden som bara har marknader onsdagar och fredagar.) Man kan handla potatis för 4kr/kg, och 3 avokados till priset av enbart 12 kronor. Jag köpte ett kg potatis, 4 äpplen(Granny smith) och 3 avokado till ett pris av ynka 19 kronor där nere i förrgår. Vi gjorde fruktsallad för 30-40 kronor härom veckan och det är mindre än halva priset mot Maxi exempelvis.

Laga billig mat - Kanske är självklart. Men jag menar annat än nudlar. Falukorv, ägg, kyckling, varmkorv. Bara där finns det typ hundra olika kombinationer. Gör egen klyftpotatis, billigare kolhydrater finns inte! Nu blev jag sugen på lax och sallad, bara för att jag fann bilden ovan i mitt lilla bildarkiv. Haha.

Något vettigt kanske?

 

2009-11-16 @ 22:22:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


cloned myself.

I've cloned myself.
Gårdagens sysselsättning. Jag måste säga att jag älskar Kim för att han älskar mig trots mina sjuka fetishar. Rulla in sig själv i silvertejp kanske inte tillhör den direkta flickvänsdrömmen, eller? Nä. Jag gjorde en hemmagjord provdocka med lite hjälp av min kära boyfriend. En variant på de jag önskar mig i julklapp, men mest provisorisk lösning för att kunna fixa en klänning. Men bättre än inget och mycket billigare än en Diana Dressform som jag egentligen vill ha.

Klona sig själv och bli av med all skit från förra veckans garderobsrensning på samma gång, inte illa?
(Provdockan gjorde jag med hjälp av en beskrivning från en sysida på nätet.)
2009-11-16 @ 00:15:43 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sick and tierd.

Sick and tierd.
Jag kan inte påstå att jag kände av sprutan(vaccin mot svininfluensan) igår när jag tog den. Man skulle sitta kvar en kvart för att se så man överlevde(eller ja, i allafall inte fick några grova biverkningar) efter att man tagit den. Sagt och gjort, kände inget. Förrens framåt kvällen. Igårkväll var hemskt. Kunde inte sova, frös som en plockad fågel och kände mig väldigt illamående, som om någon tog stryptag på mig. Idag tror jag febern håller i sig, öm för minsta lilla beröring och halsont. En släng av svininfluensan? Jippi!
2009-11-14 @ 12:23:56 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mmm...Muffins


MMmm...Muffins!
Testade mina muffinsformar i silikon för första gången sedan jag fick dem. Genialisk ide faktiskt! Man kan ta i dem fast muffinsen inuti är svinvarm och muffinsen fastnar inte i muffinsformen. Allt i ett liksom. Dessutom är det små söta i många olika färger. Formarna finns i diverse webshopar, och tydligen också på rusta.
2009-11-13 @ 21:50:40 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projekt: KÖKET.


PROJEKT: Byta kakelfärg i köket.
Jag har ett projekt på gång. Jag "kaklar" om i köket. Jag har lyckats med ungefär en fjärdedel, bara resten kvar. Men det blev en paus i kaklandet för muffins. Bakade vaniljmuffins och bjöd Wii-grabbarna på. De sitter och nöter de nya Super Mario till Wii i soffan. Mer kaklande imorgon! ;D
Och nej, det är inget med bilden som är nytt. Det är faktiskt en bild från när vi skulle flytta in, så det är Kanon-snubbens kellogspaket och så vidare. Haha.
2009-11-13 @ 21:30:47 Permalink Lägenhet - Helsingborg Kommentarer (1) Trackbacks ()


At the top of my list.

MAMA, Haven't you heard...
detta är vad jag vill ha i julklapp. Kanske inte just denna, men den finns i alla fall på tradera till auktion nu för inte allt för dyr slant. Om inte är det bara att söka på google efter Provdocka Diana Dressform så finner man den i uppdaterad version som skulle vara ännu bättre! Sen finns dem på blocket också har jag sett.... kanske vore något?

Några tips om detta skulle vara aktuellt..
tänkt på att måtten ska funka för mig på dockan.
Att den gärna får vara i så gott skick som möjligt
och att pappa gärna får ta sig en titt på att få den lite stabilare,
då jag hört att den kan vara lite ostabil.

Nu sitter jag bara här och väntar på något gott.. Haha. ;)
2009-11-12 @ 23:32:47 Permalink wishlist Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svordomar mot H&M, IGEN!

Jag har så många arga och fula ord i min skalle just nu. Jag svär och skriker åt H&M, once again. Jag är så trött på att kundservicen suger och att de inte framgår i detalj vad som händer. Nu senast gick mina stövlar från H&M sönder. Jag kontaktade kundservice som sa att jag skulle skicka in stövlarna så fixar dem problemet...Det går några veckor och jag hör inget från H&M om min stövlar. Jag vet inte ens om de har kommit fram. Tills jag ser på mitt konto att H&M har satt in pengar till mig. VAFAN DÅ FÖR?! Jag vill ha mina stövlar.

Kollar in på hemsidan, och gissa vilken av alla storlekar som är slut - JO MIN! Och inte får jag veta mer för det, ingen hade tänkt säga att jag inte skulle få några nya stövlar eller nåt. Bara diskret översättning på kontot och problemet var löst? NEJ!

Fan. Bästa stövlarna på länge - skitkvalitee, men ändå bästa passform.

Jag mejlar kundservice för att få veta vad dem tänkte med över huvudtaget. Och de svarar att man skulle gjort en anteckning på returlappen om att man ville ha ett par nya stövlar istället för pengarna tillbaka. Men det stod ta mig fan ingenstans.

Jag hade fan fått ett par hela och bättre kvalitetsmässiga stövlar om jag behållt dem och lagat dem själv.
HELVETES JÄVLA SKIT H&M!
2009-11-12 @ 17:31:19 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guldkant på min vardag.


Jag måste säga att efter dagens möte med personal och chefer på hotellet(där jag jobbar), kändes det betydligt mycket bättre. Vi fick beröm för att rummen såg bra ut, bättre än efter städfirman som gjorde jobbet innan oss. Jag fick höra bra ord från min chef och eftersom jag gått runt och oroat mig lite för att jag inte får lika mycket jobb som de andra eftersom jag inte har någon erfarenhet sedan innan, så kändes det bra att höra från sina kollegor att de inte jobbat mer än mig denna vecka. Och det kändes bra att höra chefen prata om mig med hotellchefen om att jag inte blev anställd på mina tidigare erfarenheter utan pågrund min vilja och charm. Det satte guldkant på min dag.

Har förövrigt hört en inflyttad skåning berömma min dialekt också! Heja Småland!
2009-11-12 @ 13:12:42 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Campadre


Tänkte tipsa om en sida som jag varit VIP på rätt så länge nu och faktiskt köpt ett par jeans ifrån. Campadre heter sidan och blir du medlem genom någon av länkarna i mitt inlägg så får jag dessutom en extra slant att handla för där om du signar och väljer att köpa något.
Men det är inte därför jag tipsar, (du klickar på länkarna av egen vilja) utan för att de faktiskt har ganska mycket vettigt mellan varven. Jag får nyhetsbrev varje vecka med olika märken som har nedsatta varor hos Campadre, och de är oftast inga fjutt reor utan verkligen 70-50%.

Try it out. Går ju alltid att avsluta medlemskap om det inte skulle vara värt det.
Just denna vecka fastnade jag för väskorna från ORDNING & REDA och ett par glasögon från STYLE OF AVIATOR, men jag har sagt att jag inte ska köpa något innan jul så det får bli så.

2009-11-12 @ 12:59:39 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inflyttningsfest tre månader senare..Kimmen och jag bjöd in till inflyttningsfest för de som behagade att komma. Några pojkar från Oskarshamn dök till och med upp(planerat men ändå.. ) Självförtroende på topp och kvällen satte sina spår men ack så roligt det var. Tack för sällskapet Jasmina, och tack för trevligt återseende från alla andra!

2009-11-11 @ 15:50:39 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (1) Trackbacks ()


Storstädning, del 1.


Nystädat och nyorganiserat i garderoben. Kvällens sysselsättning, men titt så fint det blev!

2009-11-10 @ 20:13:51 Permalink I garderoben Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag är inte som Sickan, jag har ingen plan.

Jag önskar jag hade en plan. Att jag visste sedan långt tillbaka vad jag vill göra, vad jag är bra på och vad jag faktiskt skulle kunna lyckas med. På riktigt. Jag önskar jag hade tänkt ut att jag vill bli fastighetsmäklare som Mican. Jag önskar jag hade tänkt ut att jag vill bli sjökapten som Anton. Jag önskar jag hade tänkt ut att jag vill jobba på Posten resten av mitt liv i Oskarshamn, som Hampus. (underförstådd ironi.)

Men jag har inte en jävla aning om vad jag vill. Och även om jag vet små detaljer så hjälper de mig inte ta mig dit. Jag tänker hela tiden stort, att jag ska ha bra betyg på högstadiet så jag kan göra vad jag vill på gymnasiet. Välja brett program på gymnasiet så jag kan bli vad jag vill efter det. Och nu då? välja en bred högskoleutbildning eller ha så många olika erfarenheter som möjligt på CV:et för att kunna göra vad jag vill i framtiden.

Det känns som det är dags att inrikta sig. Men på vad? När? Hur? Jag har ångest för att jag inte har någon plan.

Folk är motsägelsefulla när de säger att jag bara är 19 år och har hela livet på mig, men samtidigt säger att tiden går så fort. Jag känner till alldeles för många 30 + som tycker att tiden från de man var 19 gått för fort och att de snart är försent att lyckas göra något vettigt, så man stannar på ICA.


En låt som jag lyssnar på när jag känner såhär.
En låt som påminner mig om hur det faktiskt är.
Men det är inte en låt som får mig sluta fundera.
Class of 99 - Wear Sunscreen.
2009-11-09 @ 16:18:33 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mycket på en gång.

Ikväll är det någon på TV4 syd som får sparken skulle jag chansa på. Mycket problem med nyheterna och deras olika inslag som inte tajmar eller syns i rutan alls. Men värst var nog att höra mobilen ringa i bakrunden av vädret haha. Stackars människor, det är heller inte första gången denna vecka jag ser nyheterna med problem med sina inslag, nyanställd personal?
2009-11-06 @ 18:56:34 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubrik: Kan inte komma på en bra en.


En ovisad bild från min lilla fotosession.

Jag har i övrigt inte mycket att skriva annars. Andra dagen på jobbet är avklarad.
Imorgon kommer Simon och hälsar på, i övermorgon kommer Frigge & Anton med.
Jag tror jag är ledig imorgon. Vet man dock aldrig.

2009-11-05 @ 20:05:26 Permalink Fotografier - Porträtt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solidad.


I still like this picture. It's so me. Or what I used to be, but kind of still are.

2009-11-04 @ 21:02:19 Permalink Fotografier - Abstrakt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min mat&sovplats i Tyskland.
Här är bilder på Idas lägenhet i Tyskland hos familjen Offel, men under en vecka var de min mat&sovplats. Väldigt mycket i trä och bruna nyanser, jag gillart!

2009-11-04 @ 20:50:39 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beauty sleep.


HDR-bild, min första. Jag har mycket övning framför mig.

Jag tänkte krypa till sängs nu. Hoppas att min handled är okej tills imorgon och att jag lyckas bra på min första dag på det nya jobbet. Det pirrar i magen. Jag längtar redan.

2009-11-03 @ 22:37:42 Permalink Fotografier - Natur Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgan DEXTER.Jag & Kim har hittat en ny serie att ersätta den säsongsavslutade favoriten Entourage. Själv faller mig nog DEXTER mer i smaken, men jag gillar Entourage starkt. DEXTER är typiskt min smak, hela serien är smart, han är smart och det är jävligt spännande och oväntat. Sett vissa avsnitt innan på TV, men nu har vi börjat se de från början och jag hoppas på yttligare ett avsnitt ikväll innan jag går och lägger mig!

2009-11-03 @ 19:47:33 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ruggugglor.


Jag stal Kims objektiv i all hast när jag fick syn på de små ruggugglorna utanför vårt sovrumsfönster. Det ser inte varmt ut när de sitter där i regnet och träden knappt har några löv kvar, men de gör sig fina på bild i alla fall. Så de sitter ju inte där förgäves menar jag. ;D

& jag åkte sannerligen inte till Malmö förgäves idag;
FÖR JAG HAR FÅTT JOBB!

2009-11-03 @ 18:39:20 Permalink Fotografier - Djur Kommentarer (1) Trackbacks ()


Billiga juldekorationer från IKEA.

1. KOTTE Dekoration, hjärta 49 kr/2 styck. 2. SAXÅN Badhandduk, 29 kr. 3. HIPPEASTRUM Krukväxt, 39 kr. 4. SNÖA RÄNDER Påslakan, 199 kr. 5. KALLT Fönsterlampa, 99 kr. 6. KOTTE Dekorationshjärta 39 kr/2 styck. 7. SAXÅN RUND Badrumsmatta, 29 kr. 8. JULROS Blockljus, 25 kr. 9. SMYCKA Konstgjord blomma, 29 kr.(Samtliga bilder är från IKEA.se)Okej, jag skyller allt på Mican. Men det är mycket med jul just nu.
Tur för mig då att man kommer undan billigt på IKEA. Det är väl de där påslakanen som tåls att tänka på en extra gång kanske. Duschdrapperi glömde ja ta med på bilden, men det är redan ju inköpt!

Allt som allt skulle reda kosta 738 kronor att inreda lägenheten juligt med sakerna ovan. Men jag kan dra av fönsterlampan i form av julstjärna, då den redan finns i dekorationssamlingen.

2009-11-02 @ 00:56:00 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag, eländiga söndag..

De vardagliga söndagsrutinerna är här, eftersom de är söndag. Vi har plockat iordning kläder, dammsugat, (skulle ha tvättat om det fanns tvätttid ledig.) och Kim fiser som en *** efter gårdagens lördagsmys.

Jag tror jag ska sy mig ett par knästrumpor, den ni. ;) Och så ska jag gå ner i källarn med en låda eller två och hämta julpynt-lådan för att se vad vi egentligen äger på den fronten. Tillräckligt enligt Kim, men det vet jag ju inte om jag kan hålla med om än..

& så kanske man skulle ta och hitta på någon trevlig outfit att gå på arbetsintervju i? ;D
För jag har ju en sådan på tisdag.
2009-11-01 @ 14:51:34 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0