Det man inte har i plånboken,

Det man inte har i plånboken, får man ha i fantasin. Jag har hittat smyckes träd på Beccas rum(som redan utgått från IKEA), på Åhlens och några stycken på internet. Men inget av dem som funnits har varit i min prisklass. Här har vi min prisklass. Ca 50kronor. Vad tycks?
2010-04-18 @ 20:26:07 Permalink Egen design. Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina kära Idun.

För två år sen bestämde jag mig för att måla om min gamla skraltiga cykel. Den gick från ljusblå till svart. Jag blev nöjd. För några dagar sen funderade jag över att skaffa en extra nyckel till den, eftersom jag bara har en och säkerligen lär tappa den snart och stå där utan möjlighet att låsa upp cykeln.
Jag har länge behövt pumpa däcken på den också, bara inte orkat ta mig ned till stan med den då vi inte äger någon cykelpump & så hade jag behövt byta/smörja upp kedjan.
Alla dessa små ilandsproblem är nu länge inte något problem eftersom någon bestämt sig för att ta cykeln ifrån mig. Jepp, den är stulen. Men jag är inte förbannad eller ledsen, mest förvånad och road. Min fråga är vem fan som vill ha en 10år gammal flickcykel med höjd sadel&styre, ommålad, opumpad och rostig kedja? Fan skulle dem ta den, kunde ha fått min enda nyckel likaväl. Haha.
Det var slutet på min första riktiga cykel. Jag har haft den sen jag gick i tredje klass och först fick börja cykla till skolan. Men nu är det slut på det. Någon som har en cykel till salu?

 

2010-04-09 @ 20:31:33 Permalink Fotografier - Ting Kommentarer (2) Trackbacks ()


Glad påsk i efterskott,

Efter en påskhelg med jobb varje dag, massa extra timmar varenda röd dag och Kims syster på besök, Malmö-tripp och allt som hänt så somnade jag ganska gott på soffan igår efter jobbet. Nu är det snart dags att gå och lägga sig igen för ännu en dag på kontoret imorgon, men också den sista denna vecka. Så är det helg igen och dags för jobb på hotellet!

Jag kan bara säga att det flyter på nu. Och mycket som gör det så enkelt är tackvare min älskade pojkvän och mina kära vänner Rebecca & Jasmina. Att tre människor kan få en att känna att man verkligen kan. Vad som helst.

(och nu blir Rebban glad för att jag skrivit många inlägg som hon kan läsa nästa gång hon kikar in. ;))

 

2010-04-08 @ 21:16:15 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad, hur, varför?

Efter att Rebecca & Kim(Jörgensen) tagit tåget hem och Bremer gått hem till sig efter att ha övernattat hos oss efter festandet i Danmark med Rocktema, så fann vi denna på vårt vardagsrumsbord.
Känns lite som filmen Barnhemmet när hon hittar ett handtag och inte vet vart det går. Men vi har inga såna dörrar, inga såna skåp, inga såna lådor... Vad fan är det för nåt?
Någon som snott med sig från danmark? Haha, nämen seriöst någon som vet?
2010-04-08 @ 20:57:06 Permalink Fotografier - Ting Kommentarer (2) Trackbacks ()


Påskmiddag hos BeccPecc.

Nu bär det strax av mot Trelleborg & min käraste BeccaPecca för påskmiddag med hennes vänner. Jag drar mig hemåt när de drar sig utåt. Somliga har ju en heldag med jobb framför sig imorgon. 30 rum för mig att frossa av. Dubbel timlön också, det är lite så jag jobbar som Johanna skulle ha sagt.
2010-04-03 @ 15:25:36 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0