Vackra Santorini

Vackra Santorini.
Foto: Fridah Baecklund.
 
2012-07-28 @ 01:08:04 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hittat i garderoben.

Mina vänner har startat en ny blogg och jag kan inte låta bli att vilja fixa med min egen när jag ser deras (Ida & Annas), men för nu får det räcka med bilder i samma anda som deras blogg. Funkar dock bara med långkjol på jobbet de dagar man inte behöver cykla runt i Helsingborg och visa lägenheter. I måndags var en sådan dag och det var skönt eftersom jag var på tok för trött och kände mig jetlag efter hemresan.
 
[Långkjol från bikbok. Linne från H&M och Skjorta från Lindex.]
2012-07-24 @ 22:42:57 Permalink I garderoben Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett smakprov.

En vecka på Santorini, Grekland avverkad. Sol&bad, god mat och många promenader. Några sammanfattande bilder som bara är en början på alla bilder jag har att visa och berätta om.  Vackrare ö får man leta efter. (Översta bilden är tillhör min pappa och resten är fotograferade av mig)
2012-07-23 @ 21:46:57 Permalink Resor Kommentarer (2) Trackbacks ()


En liten påminnelse..

Hej hej! Ifall någon skulle ha missat(väldigt tveksamt dock då till och med mina hyresgäster på jobbet vet) så njuter jag av sol och värme på Santorini just nu. Mohaha, hoppas det spöregnar hemma.
2012-07-19 @ 09:38:00 Permalink Resor Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ett födelsedagsbarn i utlandet.

Idag fyller min fina mamma år. Vart kan man bättre spendera dagen än på en solig ö utomlands? I sure as hell don't know. Men i alla fall, GRATTIS MAMSEN! :)

(Bild från Öland 2010)
2012-07-17 @ 10:33:00 Permalink Resor Kommentarer (1) Trackbacks ()


Meega!

Måste ju bjuda på någon underhållning medans jag ligger på en strand utomlands och njuter. Här är bilderna från After Worken med mina kära kollegor förra fredagen. Jag tror den sista bilden kommer beskriva min sommar på Helsingborgshem rätt så bra. "Määega!", ett uttryck som ständigt används på vårt kontor. För det är ju bara så det är, creme de la creme.
2012-07-16 @ 11:13:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min hemmagjorda tvbänk


Ni kanske minns inlägget från i påskas när hela min lägenhet var kaos i samband med besök av päronen. Det byggdes något i varje vrå av min lägenhet. Bland annat byggde ju jag och pappa en tvbänk som jag skissat fram. Nu har jag även fått dit mina förvaringslådor/sittpuffar från Granit och fått ordning på utrymmet som hyllan gav. Jag själv är riktigt nöjd, vad tycker ni?
2012-07-14 @ 00:24:22 Permalink Lägenhet - Malmö Kommentarer (1) Trackbacks ()


A gift.


Grabbarna på kontoret är ju värre än skvallertanterna i Oskarshamn. Haha, gud så nyfikna de blev när jag kom in och började leta blomvas på kontoret i fredags. Från vilken snubbe var dessa? och varför hade jag fått dem? Haha. Inte var dag man får blommor inte, man tackar minsann!  

Roligast med blommor, som med alla andra saker som egentligen är rätt onödiga, är ju dock att fotografera dem i tusen olika vinklar med hundra olika ljussättningar. Sagt och gjort.
2012-07-11 @ 21:25:08 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


She has done it, again.

"I think I've finally had enough, I think I maybe think too much"
2012-07-10 @ 12:41:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som det ska vara.


Börjar få reda på min fritid. Förra helgen var riktigt bra och denna helg lika så. Avslutningslunch för en sommararbetare på jobbet och mysig After Work på hampan med kollegorna i fredags, spontanutgång med klasskompisar i lördags och biomys med Iwars igårkväll. Wunderbar! Idag är man tillbaka på jobbet men nu återstår bara 5 dagar till SEMESTERN!
2012-07-09 @ 16:20:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Making memories.


Studier visar att man tycker bättre om att se på bilder än läsa texter om folks liv. Därför instagram och Facebook ska ha fått en sådan framgång. & Därför, en jävla massa bilder! Nämen jag har haft en riktigt bra helg Lyxlunch på jobb med kollegorna och senare utgång i Malmö med vänner på fredagskvällen. Lördagen började med hotellfrukost och senare pyssel i Jimmy och Rebbas nya lägenhet och sen fest i Trelleborg på kvällen, idag har vi fortsatt i deras lägenhet med målningen. Nu har jag gråtit och skrattat för sista gången till Desperate Housewives och nu ska jag se om Lucia orkar lyssna på mig lite innan jag laddar om för en ny jobbvecka.
2012-07-01 @ 21:34:17 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0