Happy times

Bra häng med Idahoe på Emporia i eftermiddags och kvällen med jordgubbar & Rebb-gummor. <3

2013-05-28 @ 01:06:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


9h till deadline


Min lägenhet ser ut som skit. Disk, godispapper, tomburkar och jag själv ser också ut som skit. Kan tro jag har haft LAN. Men så roligt har jag inte haft det. 9 timmar till deadline. 9 timmar till en efterlängtad dusch, sömn och frihet! Det finns nu drygt 300gram marabou och 2 energidryck kvar att nyttja och nattpasset har knappt börjat. Ska bli kul att räkna samman antalet kalorier för denna vecka sen..

2013-05-23 @ 23:09:00 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's time for celebration!

Uppdatering: Det är nu 23,5 timmar kvar till deadline. Jag har 4 energidrycker och 500gram marabou kvar. Matlådorna är dock slut så ägg har kokats för att bli dagens näringsintag.
 
Mycket inlägg med musikklipp på senaste, jo jag vet. Var glada att jag låter er undgå inspelade klipp av mig och min segerdans istället. Jag spelar peppande låtar i pauserna av mitt uppsatsskrivande och dansar runt här för att få igång blodcirkulationen. Just nu firar jag att slutsatsen äntliiiiiigen är klar i denna förbannade uppsats. Snart kan perfektionisten i mig få pilla med det som är kvar några timmar innan inlämning. Wish me luck!
2013-05-23 @ 08:36:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imagine sunshine always shining,30 effektiva timmar, 7 burkar energidryck, 700gram marabou mjölkchoklad och 0 tid för annat
kvar innan Kandidatuppsatsen ska  lämnas in. Peppar upp mig med glada låtar och positiva budskap. I can do this!
2013-05-22 @ 13:18:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


A tiny little light.

In the progress. Det är ett väldigt ynkligt litet ljus i slutet av tunneln nu. Nästan obefintligt.

2013-05-22 @ 00:04:00 Permalink Studier/Malmö Högskola Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men förstå att han var singel då.


Alltså den är så sönderspelad i min spotifyhistorik nu att det knappt borde vara tillåtet att spela den mer. Mina grannar lär hata mig. Tacka vet jag spotifypremium. Men lyssna på texten, den är grym! Jag tycker vanligtvis inte om sån här musik men herrejävlar. Haha.
2013-05-20 @ 19:37:00 Permalink Funny Kommentarer (0) Trackbacks ()


ESC

Eurovisionkväll på Värnhem

2013-05-18 @ 21:39:39 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?

Will you still love me when I got nothing but my aching soul?
- Lana Del Rey
2013-05-17 @ 19:08:00 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


The great soundtrack.

Har hittat rätt många sköna låtar på senaste. Nu har jag kopplat samman dem. Jag har ännu inte sett filmen, men med detta soundtrack så måste jag. Alla låtar jag på senaste samlat i min spellista på Spotify kommer ju från filmen The Great Gatsby.
2013-05-17 @ 12:04:45 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


You put the happy. In my ness.

Jag har lämnat Helsingborgshem och nu har jag spenderat min första dag på nya jobbet. Fick arbetsplats direkt med en liten välkomsblomma och sen bjöd min teamleader på frukost, hade bokat bord på Stereo på Dockan till lunch och hade dessutom bakat fika till min första dag. Mycket positiva responser från intervjuerna och jag känner mig riktigt uppskattad. Veckan fortsätter med kickoff och eurovisionfeber.

Igår hade jag dock ångest över kandidatuppsatsen som hänger över mig och känns som att den aldrig blir klar. Men om man sätter den åt sidan för en stund och bara tänker på allt annat så är jag jävligt glad just nu! Jag fick ett mail av min fd. kollega på Bobutiken som gjorde mig rörd, massa beröm och lyckoönskningar. Och i övrigt lyssnar jag på Eric Amarillo - Sambofet på repeat och blir sjukt pepp på att träna och ta för mig utav livet. Jag har främst en älskad vän att tacka för det men eftersom han inte tycker om publicitet så håller jag det vid, tack vännen.
 
Nu ska jag och godispåsen dock återgå till kandidatuppsatsen.
2013-05-14 @ 20:38:00 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (1) Trackbacks ()


In a babypink dream

Min trädgård ska bestå av vackra jasminträd när jag blir gammal.

2013-05-10 @ 17:12:00 Permalink Inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lunch time.


Hemmagjord fiskgryta/soppa med spenat, zucchini och torsk i. Riktigt jävla bra.
2013-05-10 @ 12:33:00 Permalink Mat & sånt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The end of something old and the start of something new.

Ska bjuda kollegorna på avslutningsfika imorgon på jobbet. Apelsinkladdkaka - fast som muffins. It's a favourite!  Satans sugen på muffinsen, men det blev perfekta antalet och ingen över att provsmaka. Hmrf! Springer runt och myser i min nya tjocktröja som jag hitta på Gina Tricot för en femtiolapp. Första utkastet till Cuppsatsen är äntligen klart, men det är mycket kvar. Så nästa vecka blir det nog till att gå underground för min del. Totally isolated.
 
Och JA, jag har vita strumpor på mig. ALLTID. Till ALLT. Vadan hatet mot vita strumpor?! Over and out.
2013-05-09 @ 22:30:02 Permalink Arbete/jobb Kommentarer (0) Trackbacks ()


Översvämning

Feber, hosta, snuva och nackspärr. Älskade, älskade nackspärr. Ovanpå detta är jag uttråkad för att jag suttit instängd i min lägenhet de senaste dagarna med min förkylning och bara sovit, glott och sovit. C-uppsats som ska lämnas in om några dagar och mycket förändringar på jobbfronten. Jag vill njuta av solen. Jag vill grilla och umgås med vänner. Jag vill måla om mitt köksbord. Jag vill pilla med min blogg. Men nej, mitt huvudsvämmar över. Så I'll be back när den värsta stormen har lagt sig.
2013-05-08 @ 11:49:34 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek börjar med bråk.

Haha, catfight på hög nivå hos päronen. Sookie vs. Trollis.

2013-05-05 @ 08:03:21 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm an architect of days that haven't happened yet.

Du vet om ditt problem. Du vet varför det finns där. Du vet att du hade kunnat göra något åt det men väljer att ha det som en undanflykt. Det är en försvarsmekanism att skylla ifrån sig, även om man skyller på andra delar av ens psyke än det förståndiga. Men oavsett hur hemskt ditt förflutna har varit, oavsett hur mycket någon sårat dig, oavsett hur svårt det än är så är första steget att du insett att du gör fel på grund av det. Sluta skylla på det. Förändra. Sätt punkt för det kapitlet. Du gör dina egna val. Du är dig själv, oavsett vad som hänt tidigare, så kan du alltid göra framtiden till något annat.
 
Jag önskar många gånger att jag kunde riva ut alla blad ur det block som bilden du har av mig har blivit skriven på. Perfektionisten i mig vill att det blocket ska vara skrivet med en stilren handstil, att det bara ska finnas positiva saker där, saker som får dig att se mig för den jag vill vara. Men där finns så mycket mer som påverkar din bild av mig. Saker jag inte kan göra mig av med.
 
Du dricker för mycket. Du vågar inte ta steget. Du stänger av totalt för att slippa känna. Du vågar inte bli kär. Du blir våldsam när du blir arg. Du bryr dig för mycket om vad andra tycker. Du tror inte på dig själv. Du överbeskyddar. Du tar saker för givet. Du behöver uppmärksamhet. Ja, för det finns en av varje. Gör det så länge det känns bra för dig, men när konsekvenserna av ditt agerarnde inte blir som du tänkt dig, som du vill, då får du inte skylla på det som varit. Ditt problem. Du har insett ditt problem, men ändå gör du samma sak over and over again. Lär dig av dina misstag. Öppna ögonen. Förstå människor runt omkring dig. Varför de reagerar som de gör och låt det inte bara vara så. Förändra dig själv. Dina mönster och dina konsekvenser kommer att förändras därefter.
 
Det här med att inse sitt eget beteende och sätta punkt för det. Första steget är att se det och när du väl har gjort det så får du inte skylla på det om du inte jobbar på att bli bättre. Men tänk också på att allt det som varit har format dig till den du är idag. Hade du inte varit med om det du varit med om så hade du inte kommit så här långt. Du hade inte varit du. Du hade inte haft allt det fina omkring dig, du hade inte uppskattat din omvärld till samma grad om du inte känt på motgångar. Var tacksam för dina upplevelser. Skyll inte på dem.
 
Idag sätter jag punkt för ett av de problem som jag är medveten om. Jag har längre inte ursäkter för det jag gjort. Jag har redan använt alla mina ursäkter hundra gånger om, men nu är dem slut. Nu finns det inte som undanflykt längre. Från och med idag gör jag saker för att jag rent av gjorde valet att göra det. Inte för att någon eller något annat tidigare har hänt.
2013-05-03 @ 11:29:35 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg .13

Folkfest i Lund, valborg för tredje och sista året. Frukost med pannkakor och nutella hos Omid. Oskarshamnare både där och på långväga besök. Lunds stadspark tillsammans med ungefär 14 000 andra. Inte strålande väder, men inte heller regn! Underbart!
2013-05-02 @ 13:16:00 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad things,

2013-05-02 @ 11:24:00 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0