Finally.

 
Om jag hade kunnat dansa så hade det sett ut såhär i mitt vardagsrum nu.
2014-01-07 @ 07:45:00 Permalink Musik & Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årskrönika 2013

 
Året började bland annat med min födelsedagsfest. Där fanns de flesta av mina älskade vänner och det blev en riktigt bra kväll med mustascher och Batman. Batman-linnet blev årets enda hemmagjorda kreaktion i garderoben.
Jag fick med mig min systemkamera till Helsingborg och vandrade omkring fotograferade och fröst händerna av mig på ljusfestivalen. Vann senare deras fototävling #IloveHBG med bilden ovan.

Den årliga och sista(för vår klass) upplagan av Bokorridoren tog plats. Detta år skippade vi sittningen och tog en finmiddag hos Iwars med klasskompisarna innan vi mötte upp resten på efterfesten istället.
Det obligatoriska första maj-firandet i Lunds stadspark med Oskarshamnare och väl på plats i stort sett alla man känner. & tur hade vi än en gång med vädret!
Många härliga stunder med kollegorna på HbgHem. Jobbade mycket i Bobutiken under vintern och våren. After work med underbara kollegor och massa bus på jobb med Sasa.
Det blev en oerhört spontan roadtrip till Frankrike, Paris. Turistande, mycket långa promenader i jakt på mat och eiffeltornet för att sluta med en natt av tandhackande. Jag var för första gången på puttgarden och handlade resterande årets spritförråd.
Hela gänget samlades för eurovisionkväll med utgång. Vi hejade in Sverige i Eurovision med lite för många jägermeister för somliga. Haha.
Störningsärenden blev allt mer störiga. Kandidatuppsatsen upptog minst sagt mycket tankeverksamhet under året. Och årets energikonsumtion togs upp under dessa pluggstunder i form av marabou och chips.

2010 årskull av Fastighetsföretagande tog examen. JAg gick från rödhårig till ett försök av blondin. Mitt hår var en katastrof och hade många olika nyanser av gult under min övergångsperiod. Slitet och sönderblekt blev det senare mörkt igen.
I lägenheten hände det lite grann när päronen var på besök. Jag köpte och monterade upp ett badrumsskåp istället för spegeln ovanför handfatet. Jag drog med mor och far på IKEA och vi gjorde klart köksskåp i köket, fixade sovrummet och köksbordet.
Det blev många spontana och blandade fester. Bland annat den här ovan till höger från en fest i min lägenhet där jag enbart kände Julia. Samt många utgångar med trelleborgsfolk och med Oskarshamnare både i Malmö och Lund.
Jag njöt av min balkong. Kvällar med bruschetta, vin och vänner. Dagar med sol och livsnjutning.
Jag åkte upp till Uppsala och hälsade på farmor och farfar och mina gravida kusiner. Både Anna & Cilla.
Jag bytte jobb. Började på Human Entrance som tenancy management consultant. Spegel i hissen, kortare avstånd till jobb och personlig utveckling. En skjuss i karriären som nyexaminerad.

Min älskade Sookie flyttade hem till mamma och pappa, träffade motvilligt deras katt Trollis och blevnågot av en tjockis.
Hade ingen aning om vad jag skulle göra på midsommar. Spontant blev det en tur till Gotland. Det var enbart Kim jag kände och firade där med alla hans vänner en långhelg på Gotland med massa god mat, lite ont om dricka men gott om skratt.
Jag badade för första gången i Malmö och andra gången någonsin i skåne. Hängde på stranden med mina fina vänner och njöt av solens strålar. Käkade jordgubbar i mängder och invaderades av nyckelpigor på Ribban.
Sommarkvällar - picknick med Mallan i slottsparken.
Min bästa Lucy var på besök & jag åkte senare upp till Jönköpingför födelsedagsfirande.

Det blev invigning av poolen i beddinge med Poolparty och grillning.

Vi såg Hoffmaestro på Malmö festivalen.
Jag bjöd med födelsedagsbarnet Lucy på en weekend till Göteborg. Shopping, utgång och kvalitetstid.

Underbart vackra Johanna & Emma gifte sig. Jag och Josefin agerade bröllopsfotografer.
Bartömning på en spontan after work med nya kollegorna. Nöden hade ingen lag och både Alex(armhävningar) och Calle(Vinöppning med hammare och osthyvel) fick visa sina skillz.

Det blev en weekend till Dublin, Irland med dessa töser. Öl, shopping, fotografering, STELLAN SKARSGÅRD och en stulen iphone.
Jag, Malin och Elin åkte över till Köpenhamn och kollade på Imagine Dragons, min första konsert. 
Julafton, juldagen och några av mellandagarna innan jobbet satte igång igen spenderades med efterlängtad familj, släkt och vänner i Oskarshamn.

Jag tog med mig Jullan och Simon för nyårsfirande hemma hos Malin & Johan. Max lagade en riktig restaurang middag och Elin en gudomlig efterrätt. En riktigt lyckad kväll trots att Johan och Filip gav mig ett mindre snällt uppdrag att utföra under kvällen.

Sammanfattningsvis har 2013 varit ett spontant år. Spontana resor, spontana utgångar, spontant umgänge. Jag har träffat en mängd nya och härliga människor som är här för att stanna och jag hoppas att 2014 blir minst lika spontant, om än mer träning, mer resor och mer frihet.
 
Inför 2014 ska jag fotografera mer, träna mer och fortsätta vara spontan. 2014 handlar om improvements.
 
Gott nytt 2014 & god fortsättning!
2014-01-01 @ 22:59:00 Permalink Ur arkivet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0