En midsommarnattsdröm från Chapnlle.

Det var ett tag sen nu, jag hittade en så underbar klänning. Jag fann just denna skönhet på Chapnlle.com, men så har jag gått och velat fram och tillbaka om jag verkligen behöver en klänning. Och när man väl börjar tänka i de banorna så behöver man ju egentligen ingenting. Men om jag bara hade hittat en rabattkod på någon liten slant någonstans så hade det i alla fall känts bättre... Så jag har letat, och letat och letat. Utan resultat. Men så hittade jag en tävling hos Chapnlle där man hade chansen till att vinna sitt favoritplagg hos dem. Jag har aldrig vunnit något tidigare, inte ens på liseberg eller liknande så jag kommer nog inte göra det denna gång heller. Men det vore ju faktiskt värt ett försök. För jag kan se mig själv som på (min väldigt snyggt redigerade :P)bild här ovan till midsommarafton med brunbrända ben och flätor i håret.

 

JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL HA!


update: klänningen satt som skit. One Size men den bara hängde för en annan som inte har så stora bröst... förjävlig. :(

2010-05-29 @ 15:16:24 Permalink I garderoben Kommentarer (1) Trackbacks ()


The end of the flash of the future?

Då var det dags för nästa serie att avslutas. Men på ett mycket brutalare sätt än LOST. Flashforward menar jag, taskigt av dem att lägga ner serien när de precis gjort värsta cliffhangern i slutet av säsongen. De blev liksom inget riktigt slut. Inget bra avrundande nu när serien ska vara slut för gott. Serien ska läggas ned för att den har för få tittare tydligen. Det finns flera trådar att läsa om detta på Tv.com.

 

2010-05-28 @ 15:27:35 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett sug efter..

CHIPS!
& så är jag väldigt sugen på att ha picknick i gräset i solen någonstans..

 

2010-05-26 @ 12:40:36 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla vackra människor..

Önskar nästan att jag var i Oskarshamn i lördags. Springa runt och plåta alla vackra människor i stadsparken i minglet av studentbalen. Catrin var väldigt fin, i alla fall på bilderna som min pappa tog. & hon passade fint i min klänning också! Lyckost att hon hade precis samma storlek. Ett helt år sen jag och Kim stod där..

 

2010-05-25 @ 19:39:41 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Organized.

Om man känner mig väl så vet man att jag tycker om ordning och reda, även om jag är väldigt dålig från stund till stund på att hålla de ordningsamt omkring mig. Jag älskar att fixa och dona, planera och organisera minsta lilla. Därför ska jag fortsätta med de nu..sortera mina playlists i spotify, gå igenom min inkorg på hotmail och kanske ge mig på mina receptbilder som ligger överallt på min laptop.

Uppdatering 19.30: Ny sorterad playlist på spotify, klicka här! Man märker ganska snart vilket beat jag faller lätt för. Hah.
2010-05-25 @ 15:28:14 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


The final journey.

Jag hade inga höga förväntningar när jag förra veckan fick veta att det var SISTA, jag menar absolut SISTA avsnittet av Lost som skulle sändas på amerikansk tv igår. Jag menar hela serien har ju varit smått konstig. När man tror man fått grepp om det så försvinner det och man faller handlöst ut i tomma intet igen. Många av mina frågor blev besvarade, inte alla men många. Och mycket av det jag inte fattat hängde på att jag glömt eftersom jag haft andra frågor tidigare, och inte fattat det eller de, eller de. Haha. Men jag tror jag fattar nu. Jag tror i alla fall det. Dem fick till slutet helt okej till sist, fast jag trodde de skulle vara nästintill omöjligt.
De har visats på TV i 6 år redan, det känns ganska sjukt. Jag själv började väl följa de 2 år efter starten. Jag menar jag har följt en serie genom en femtedel av mitt liv. Lite vemodigt nu.


"You don't want the book to come to an end, but you close the book and go
'god that was great'"- Terry O'Quinn

Uppdatering:
Här är en liten förklaring av slutet om ni
fortfarande sitter där LOST & confused..

 

2010-05-25 @ 15:20:59 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


True inspiration!

En av de största inpirationskällor jag har är mina vänner. Allt från musik till kläder och humor kommer i små mängder välblandat från mina underbara vänner. Jag tror också att jag(att man) undermedvetet väljer vänner efter utseende. För jag har i alla fall bara jävligt snygga vänner! Tack för att ni inspirerar, snyggon! En blandning bilder på mina snygga vänner ovan också. ;)
2010-05-24 @ 20:26:31 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mysig ledig lördag.

Som sagt första lediga helgen på länge, riktigt länge. Doppade några ballerina-kladdkakekex i varm mjölk(kostade bara 5 kronor med Ica kortet denna vecka! ;)) och njöt av en godispåse med för mycket chokladbitar i under kvällens film: Heartless. En av de lugnaste lördagar vi haft på ett tag, om man tänker på mängden mat och skit som brukar förbrukas en sån här dag. Kycklinggryta med kokosmjölk och ris var underbart det med, fast filmen Heartless inte var någon superhit. En tänkarfilm, om en kille med ett hjärtanformat födelsemärke. Väldigt klurig film, som man förmodligen måste se några gånger till innan man förstår den fullt ut, och kritikerna lär älska den. Något Stefan Säwe skulle finna underhållande tror jag.

 

2010-05-23 @ 13:04:29 Permalink Film & Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()


En hel helg.

 


Snart börjar fredagsfilmen: Undisputed 3. Ledig utan att det händer något i helgen för första gången på ja... närmare sju månader. Vemod i själen - nja, inte direkt. Mest skönt. Frågan är väl bara om jag får den sockerkick jag behöver av chokladsås med havre och melon eller om jag somnar pladask av av två nätters dålig sömn och tidiga mornar. Over and out.
2010-05-21 @ 21:46:19 Permalink Flickan med H Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om jag bara kunde få..


Tatuering - Vet inte hur eller var. Bara att.

Bli långhårig - Antingen kvickt och tillfälligt eller långsamt och äkta?

Ligga på stranden - Utomlands eller här i 25gradig värme.

Festa loss - med underbara människor i mina favoritklänningar.


En ny locktång - gärna en ICurl från babyliss

2010-05-20 @ 20:02:14 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara väder!

Det har inte varit mycket att göra de senaste dagarna på jobbet. Det vill säga mitt halvtidsjobb på kontoret. Löst lite suduko, ätit lite solroskärnor, druckit några glas varm chocomilk och tagit emot något samtal. That's about it. 23 grader och tropisk luftfuktighet även idag, varit nere på söder med älsket och ätit 7elevens sketna yoghurtglass. Blä vilken besvikelse... skulle delat på en ben and jerrys istället. Men gud så underbart med sol och värme, gått i klänning och ballerina idag UTAN strumpbyxor, wunderbar! :)

Taskig vecka att dra till Egypten Rebban! ;)

 

2010-05-20 @ 18:05:11 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


At the top of the top.

Dagen började skit, spillde halvfärdig skållhet mannagrynsgröt över halva köket imorse och jag trodde att dagen skulle fortsätta i samma stil när det väl börjat, men ack så fel!
Började med att cykla utan jacka till jobbet för första gången i år! Solen låg på och Anders Timell gjorde sin grej i mina lurar som vanlilgt på radion.
Servrarna till våra datorer på jobbet var knas så ingenting, inte ens internet fungerade under förmiddagen vilket gjorde att vi fick sola, inreda och möblera om kontoret istället. Ack så jobbigt. ;)
Cyklade hem på min nya supersnabba cykel som bara glider fram, fick busvisslingar efter mig som kändes på sin plats då jag känner själv att jag är på topp med nya concealern jag köpte igår(toppen grej!) och bilarna kör omkring här med nerrullade rutor och spelar nya oupptäckta rocklåtar som jag ännu inte kan namnet på.. synd det för de dem spelade var riktigt bra. Tempraturen har äntligen kommit upp på 23 grader och det känns inte längre som höstrusk, vilket resten av maj gjort.
Men nu har jag hela underbara eftermiddagen framför mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men vad gör väl det, jag är på superbra humör och hoppas att inget kan förstöra det för mig.

 

2010-05-19 @ 13:03:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag har stora planer för morgondagen...


Hittar inte original källan till denna bild, men här fann jag den i varje fall.
Läckert!

2010-05-17 @ 16:12:03 Permalink Inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


Byta upp sig kanske?

Med tanke på att min sony ericsson har varit inne på lagning två gånger för samma fel nu, och det krävs en tredje gång för att få en ny mobil - om dem lyckas hitta något fel nästkommande gång det vill säga. Det har dem nämligen inte gjort tidigare och då kan dem neka mig en ny telefon efter tredje inlämning. Så att vinna en olåst iPhone 3G S 16G tycker inte jag låter fy skam då. Så jag gör väl vad jag kan för just nu kan man vinna just en iphone hos www.whocaresitsonlyfashion.com
2010-05-16 @ 19:43:58 Permalink Bloggtillbehör Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blodigt, hett och dramatiskt..

Herregud vilket avsnitt. Kollade just på Vampire Diaries. Jag funderar på att se de imorgon igen. Jag hoppas inte det är säsongsavslutningen bara. Catrins fel att jag sitter som fastklistrad i även denna serie. Och att Nina Dobrev som spelar Elena bara är ett år äldre än jag själv gör mig ju smått avis på henne. Lite kul att se både Damon och Stefan spela tonåringar men är 32 och 28 år gamla i verkliga livet. Har ni inte sett Vampire Diaries så tycker jag ni ska börja..

 

2010-05-14 @ 23:25:26 Permalink Film & Serier Kommentarer (1) Trackbacks ()


What to do, what to do..?

Vi kör gårdagens middag istället för gårdagens outfit. De ni! ;) Haha. Skämt o sido. Jag har länge haft en tanke att göra en kokbok av alla mina fotografier på mat. Det jobbiga är att den tanken hamnat lite bakom. Jag har hundratals bilder på mat(tusentals på massa annat) ... någonstans på min externa hdd under något datum de senaste 2 åren..
Och imorgon när jag är ledig så tänkte jag att jag skulle satt mig och letat fram detta och knåpat ihop det här. Men! Nu är ju min kära dator på lagning och Kims laptop har inte photoshop...
så vad ska jag nu göra imorgon?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Recept: Ugnspannkaka
2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1 ägg
lite riven ost
Basilika
Salt

Tillbehör:
140gram Bacon
Lingon.

15-20 minuter i ugnen på 150grader.
Servera med hääärligt knaperstekt bacon och hemlagad lingonsylt.

 

2010-05-12 @ 22:20:17 Permalink Mat & sånt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Why the Obsession?

Hela världen verkar som besatt av en dubbelkönad kvinna med de mest konstiga outfits. Löpsedlarna påstår sig veta hemligheten bakom hennes framgång och alla hennes pr-trick. Hon har förändrats totalt från när hon först började med musik.. och då menar jag inte sen hennes just dance spelades sönder på radio senast utan förändringen sedan tiden då hon satt och sjöng ballader vid ett piano likt leona lewis. Ja, hon som fick sitt artistnamn av ett felstavningsprogram: Lady Gaga. Hon är nu så upplyst i media, så älskhatad av världens befolkning att till och med artister som själva gör bra och stora låtar väljer att göra covers på hennes. Jag tycker det hela är ganska komiskt och tänkte på det när jag cyklade till jobbet imorse. Många i min generation ser andra personer som levde genom 70talet i konstiga kläder och stora svinto-liknande hår. Kommer våra barn växa upp och tro att vi gick runt och klädde oss som Lady Gaga under hela 20-talet?
2010-05-11 @ 13:18:12 Permalink Flickan med H Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag kommer fara som en jojo hela sommarn!

Jag vet ju vad jag ska göra nu i sommar. Jag ska bli med yttligare ett jojo-kort från skånetrafiken. Denna gång Jojo-sommar som bara kostar 460 kronor(om man köper det på nätet) och gör att jag kan åka precis vart jag vill i skåne obehindrat! Gör dig beredd för en inneboende nu Rebecca! ;) Och tripper till skånes alla stränder, Malmö och diverse andra shoppingstäder i skåne kommer ju inte bli helt fel. Fy fan va lat jag kommer bli i sommar och berest. Haha.

2010-05-10 @ 18:33:10 Permalink Flickan med H Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det första jag ska ge mig attan på att kunna är..

Jag har två saker fram över som jag ska ge mig fan på att kunna. Det första är att lära mig sminka. Kanske skulle börja med att hitta en foundation som är något att ha. Misslyckats två gånger i rad nu. Några bra tips? Och när jag har lärt mig att sminka så pass bra att jag köpt mig en härlig ögonskuggs-palette så ska jag försöka sminka lika fina ögon som bara Linda kan.

(klicka på bilden för att komma till bildkällan, Lindas blogg)
2010-05-10 @ 15:07:14 Permalink Inspiration Kommentarer (1) Trackbacks ()


Päron-Helg.

Mina päron och Kims päron har varit på besök och självklart lilla Catrin med. Vi besökte CityGross här i stan för första gången och sen gick vi på Väla & Ikea under lördagen. Graffiti's baguett med tonfiskröra och rödlök är alltid en höjdare och Kims salladstallrik är också svårslagen men likförbannat ska Catrin äta äckliga sunkiga gamla donken.. Suck.  Supergod rabarber&jordgubbspaj(årets första rabarber för vår del) och Avatar igen eftersom det bara var jag och Kim som sett den tidigare.
Tillbaka till verkligheten, ska laga lite köttfärssås nu är tanken.
2010-05-10 @ 13:10:05 Permalink Festligheter & umgänge Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inspiration a la Gnarls Barkley.




Skärmdumpar från Gnarls Barkleys musikvideo - Crazy.

2010-05-04 @ 18:22:48 Permalink Inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0