What to do, what to do..?
Vi kör gårdagens middag istället för gårdagens outfit. De ni! ;) Haha. Skämt o sido. Jag har länge haft en tanke att göra en kokbok av alla mina fotografier på mat. Det jobbiga är att den tanken hamnat lite bakom. Jag har hundratals bilder på mat(tusentals på massa annat) ... någonstans på min externa hdd under något datum de senaste 2 åren..
Och imorgon när jag är ledig så tänkte jag att jag skulle satt mig och letat fram detta och knåpat ihop det här. Men! Nu är ju min kära dator på lagning och Kims laptop har inte photoshop...
så vad ska jag nu göra imorgon?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Recept: Ugnspannkaka
2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1 ägg
lite riven ost
Basilika
Salt
Tillbehör:
140gram Bacon
Lingon.
15-20 minuter i ugnen på 150grader.
Servera med hääärligt knaperstekt bacon och hemlagad lingonsylt.
Och imorgon när jag är ledig så tänkte jag att jag skulle satt mig och letat fram detta och knåpat ihop det här. Men! Nu är ju min kära dator på lagning och Kims laptop har inte photoshop...
så vad ska jag nu göra imorgon?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Recept: Ugnspannkaka
2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1 ägg
lite riven ost
Basilika
Salt
Tillbehör:
140gram Bacon
Lingon.
15-20 minuter i ugnen på 150grader.
Servera med hääärligt knaperstekt bacon och hemlagad lingonsylt.
Kommentarer
Postat av: R
Ja det är som jag skrivit själv, har en liten samling här hemma :)puss på dig!
Postat av: mormor anita
du är duktig på att fixa mat, rejäl husmanskost därtill. nog blir en mormor lite stolt då. kram från m anita
Postat av: Anonym
Men du då snyggis! :D Ser svingott ut det där förresten...
Trackback